Σε 13 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή

Σε 13 μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή Facebook Twitter
7

Σε 13 μήνες ποινή φυλάκισης με τριετή αναστολή καταδικάστηκε η Καίτη Γαρμπή από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για οφειλές στην εφορία που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι τα ανεξόφλητα χρέη της τραγουδίστριας που έχουν βεβαιωθεί στην εφορία προέρχονται από πρόστιμα τα οποία της επιβλήθηκαν για παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας.

O συνήγορος της τραγουδίστριας υποστήριξε πως εκκρεμεί σχετική προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα διοικητικά δικαστήρια και ζήτησε αναβολή της δίκης έως την έκδοση της απόφασης.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε στο δικαστήριο: «Η κυρία Γαρμπή έχει μακρά πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και είναι γνωστή για την φιλανθρωπική δράση της. Έχει συμμετάσχει σε φιλανθρωπικά γκαλά έχει βοηθήσει άστεγους, άνεργους, παιδιά με ειδικές ανάγκες και ακόμα τώρα στη κρίση εξακολουθεί να βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί. Η Καίτη Γαρμπή, συνεργάστηκε εξ αρχής με τις φορολογικές αρχές, γιατί θέλει να ξεδιαλύνει αυτή την κατάσταση».

Πολιτισμός
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: Ο γιος του προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για την παγκόσμια περιοδεία – Τι απαντά η εταιρεία παραγωγής

Ο Γιώργος Χατζιδάκις αναφέρει ότι το αίτημα για την περιοδεία είχε απορριφθεί «ρητά», καθώς «δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές και στο καλλιτεχνικό ήθος» του Μάνου Χατζιδάκι
LIFO NEWSROOM
Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
"έπειτα από εξονυχιστικούς ελέγχους στα βιβλία της σε βάθος δεκαετίας" Για να λεμε και την πάσα αλήθεια αν περάσουμε εξονυχιστικούς ελέγχους σε βάθος δεκαετίας όλοι για την μπουζού ειμαστε.
Ε, σόρυ αλλά όχι, δεν είμαστε όλοι για την μποζού. Δεν το παίζω υπεράνω, αλλά οι μισθωτοί από τους οποίους μας παρακρατείται ο φόρος καθώς και οι συνταξιούχοι πληρώνουμε χωρίς καμία φοροδιαφυγή, προκειμένου η Γαρμπή να πλατσουρίζει στην πισίνα της στην Ερυθραία και ο Γαβαλάς να φιγουράρει σε κάθε εκπομπή και να μασ δουλεύουν μέσα στα μούτρα.
αν εχεις υπαρξει ελ.επαγγλεματιας ξερεις οτι ολα ειναι θεμα ερμηνειας και αυθαιρεσιας. Και νομιμοας να εισαι μπορεις ανετα να φας ενα τεραστιο προστιμο - φυσικα υπαρχουν και οι "ενναλακτικες" πως νομιζεις οι εφοριακοι κληρονομησαν πολυκατοικιες διαμερισματα κλπ κλπ στα παιδακια τους;;; με σκληρη δουλεια ;;;
"Δίκαιος δεν είναι αυτός που δεν αδικεί αλλά αυτός που μπορεί να αδικήσει και δεν αδικεί" - ΣωκράτηςΝα εικάσω ότι καλοκαιράκι σε νησί δεν έχεις παζαρέψει ποτέ την απόδειξη σε rooms to let, ότι δεν έχεις κάνει ποτέ ιδιαίτερα, ότι από τον υδραυλικό ζητάς απόδειξη κι ας σε χρεώσει 15 ευρώ παραπάνω.