Ο Logan Paul επέστρεψε στο YouTube με ένα ντοκιμαντέρ για τις αυτοκτονίες και παχυλές δωρεές σε φιλανθρωπίες

Ο Logan Paul επέστρεψε στο YouTube με ένα ντοκιμαντέρ για τις αυτοκτονίες και παχυλές δωρεές σε φιλανθρωπίες Facebook Twitter
2

Ο Logan Paul επέστρεψε στο YouTube για πρώτη φορά μετά το βίντεο με τον αυτόχειρα, που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και κυρώσεις σε βάρος του, δημοσιεύοντας ένα ντοκιμαντέρ για τις αυτοκτονίες ενώ αυποσχέθηκε πως θα δωρίσει χρήματα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. 

Ο διάσημος Αμερικανός vlogger αναγκάστηκε να απολογηθεί έπειτα από ένα βίντεο όπου φαίνεται να αστειεύεται μπροστά στη σορό ενός αυτόχειρα στο περιβόητο «δάσος των αυτοκτονιών στην Ιαπωνία. Το βίντεο που ανέβηκε στις 31 Δεκεμβρίου, έγινε στόχος σφοδρής κριτικής και χιλιάδων επικριτών σχολίων, κάτι που ανάγκασε τον 23χρονο Αμερικανό να το διαγράψει, ν' απολογηθεί δύο φορές και στη συνέχεια ν' ανακοινώσει ότι αποσύρεται προσωρινά από το YouTube.

Μετά τον σάλο και αφού αποσύρθηκε για λίγο καιρό, ο Logan Paul επέστρεψε την Τετάρτη στο YouTube δημοσιεύοντας ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας περίπου 7 λεπτών με τίτλο «Suicide: Be Here Tomorrow», σχετικά με τις αυτοκτονίες και υποσχέθηκε να δωρίσει χρήματα σε διάφορες οργανώσεις που ενεργούν για να καταπολεμήσουν το φαινόμενο. 

Το βίντεο ξεκινά με τον Logan να παίρνει συνέντευξη από τον Kevin Hines, που προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας από την Golden Gate Bridge. «Είναι ένας από τους πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους για τους οποίους είμαι ευγνώμων που κατάφερα να γνωρίσω τις τελευταίες τρεις εβδομάδες καθώς σκοπός μου είναι να κατανοήσω περισσότερο την πολυπλοκότητα γύρω από την αυτοκτονία», ακούγεται να λέει ο Αμερικανός vlogger. «Και ξέρω πως έκανα λάθη. Ξέρω πως απογοήτευσα ανθρώπους. Αλλά τι γίνεται όταν σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τη διαφορά στον κόσμο;», συνεχίζει. 

Ο Logan Paul επέστρεψε στο YouTube με ένα ντοκιμαντέρ για τις αυτοκτονίες και παχυλές δωρεές σε φιλανθρωπίες Facebook Twitter
Ο Logan πήρε συνέντευξη από τον Kevin Hines.

Στη συνέχεια του βίντεο, ο Logan Paul παραδέχεται πως υπήρξε εντελώς αδαής σχετικά με την αυτοκτονία και πως δεν γνώριζε κανέναν που να έχει αυτοκτονήσει ή να έχει αποπειραθεί. Στο ντοκιμαντέρ πήρε συνέντευξη από ειδικούς στην καταπολέμησή της ώστε να μάθει και ο ίδιος πώς μπορεί να μεταδώσει θετικά μηνύματα. 

«Είναι καιρός να διδαχθώ από το παρελθόν καθώς βελτιώνομαι και μεγαλώνω. Είμαι εδώ για να κάνω μια δύσκολη συζήτηση οπότε εκείνοι που υποφέρουν να μπορούν να κάνουν ευκολότερες», λέει ο Logan Paul, που στο βίντεο δεσμεύεται πως θα δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια σε οργανισμούς καταπολέμησης της αυτοκτονίας, με τα πρώτα 250.000 δολάρια να πηγαίνουν στην οργάνωση National Suicide Prevention Lifeline.

Δείτε το βίντεο:

 
Τech & Science
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια