ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2018 | 02:34

Ντρέπομαι, δεν περίμενα να καταλήξει έτσι η κατάσταση

Πριν από λίγο διάβασα μια ακόμα εξομολόγηση για έναν ενήλικο που δήλωνε παρθένος. Από κάτω τα σχόλια λέγανε τρολιά, αποκλείεται... Ε λοιπόν ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ σεξ και είμαι πια 37. Ναι, 37. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο κουσούρι. Έχω βγει ραντεβού, έχω φιληθεί, έχω φασωθεί, αυτοϊκανοποιούμαι, βλέπω τσόντες. Αλλά δεν έκανα ποτέ σεξ. Πιστεύω ότι στην αρχή ήταν επειδή περίμενα την τέλεια στιγμή, μετά όμως κόμπλαρα γιατί φοβήθηκα ότι θα κριθώ γα την ηλικία. Τώρα πια πιστεύω ότι κανείς δεν θα καταλάβει αν και πόσες φορές το έχω κάνει. Είμαι σε μία περίεργη κατάσταση με την υγεία μου τώρα, αλλά μόλις τελειώσει αυτό σε λίγους μήνες έχω αποφασίσει ότι θα προσπαθήσω να το κάνω, έτσι με όποιον κάτσει. Μόνο και μόνο για να μου φύγει αυτή η ρετσινιά. Δεν το ξέρει κανείς. Ούτε οι φίλοι μου, τους λέω ότι είχα σχέσεις με αυτούς που έβγαινα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Νομίζω το σεξ και πότε είμαστε έτοιμοι, είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση. Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 26 - με ελάχιστα μισά πράγματα πιο πριν. Αισθανόμουν λίγο περίεργα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την ανάγκη πριν. Αυτοικανοποιόμουν και εγώ από μικρή ηλικία αλλά σε θέμα ραντεβού και ανδρών το ενδιαφέρον μου ξύπνησε στα 25. Σίγουρα περίεργο, αλλά έτσι έγινε και δεν το πολέμησα. Παρ'ολα αυτά, νομίζω δεν υποστηρίζω την ιδεολογία του η πρώτη σου φορά να είναι μαγική, με κάποιον που είσαι ερωτευμένη κλπ - για μένα δίνει πολλή βαρύτητα στο θέμα, και ειδικά για παρθένες. Θα έλεγα να το κάνεις με κάποιον που σου αρέσει και έχεις ερωτική έλξη, όχι με όποιον κάτσει. Καταλαβαίνω ότι κομπλάρεις με την ηλικία - και εγώ το είχα λίγο αλλά μπορείς να πεις ότι απλά είσαι στενή, πάει καιρός κλπ, αν δεν νιώθεις άνετα να το πεις στο εκάστοτε άντρα.Δεν πιστεύω ότι είναι τιμή ή μπράβο σου που δεν το έκανες με οποιονδήποτε κλπ. Το σεξ είναι κάτι πολύ όμορφο όπως θα δεις, αλλά είναι και μία ανάγκη και απόλαυση - δεν είναι για να το διαφυλάττουμε σαν πετράδι (προσωπική μου άποψη). Είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για να ταιριάξουμε με κάποιον, σίγουρα, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα. Μην ντρέπεσαι - το timing είναι το παν. Μόλις ξεπεράσεις τα θέματα με την υγεία σου, απόλαυσέ το :)
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το κάνεις με όποιον κάτσει. Ακόμα και με 200 να έχεις πάει, το ό,τι κάτσει είναι φρικτό! Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις αισθήματα, αλλά πρέπει να σε έλκει σεξουαλικά ο/η παρτενέρ σου.
ΟΧΙ ΠΟΤΕ!!!!Να μην το κάνεις με όποιον κατσει για καμια ρετσίνα και ούτε να ντρέπεσαι για κάτι!!!! Ίσα ίσα που θα έπρεπε να νιώθεις υπερηφάνεια για τον εαυτό σου που δεν λυγισες σε κάτι ψευτικο και επειδή κράτησες ως εδώ που κράτησες γιατί πολύ απλά το έχεις σαν κάτι πολύτιμο για εσένα οπως και είναι φυσικά και θες να το ζήσεις όπως το φανταζεσαι ως τώρα με έναν άνθρωπο που θα στο βγάλει!!!Ξέρεις τι ζητάς και τι θέλει η καρδούλα σου,δεν σε νοιάζει τι θα πει το σύνολο εκεί έξω!!!Για μένα ΤΙΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ!!! Εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχην με την Υγεία σου που τώρα προέχει και μην σκέφτεσαι χαζομαρουλες και τι θα πει ο καθένας!Μαγκιά σου!!!Εύχομαι σύντομα να βρεις όλα αυτά που αναζητάς και θα σου δώσουν την απόλυτη ευτυχία!Περαστικά και γρήγορα,ολα θα πάνε καλά και να προσέχεις πάντα τον εαυτό σου!Το κεφάλι ψηλά!!!Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλα σου!!! :-*

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ