ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2018 | 11:44

Ας μου πει κάποιος.

Όταν μιλάτε διαδικτυακά με μια γυναίκα, επιθυμείτε ο ένας τον άλλον ξεκάθαρα και σύντομα θα βρεθείτε, για ποιόν λόγο να αναφέρεται σε παλιές της ερωτικές εμπειρίες με λεπτομέρειες; Με ενοχλεί αυτή η επιμονή και δεν μπορώ να την εξηγήσω. Μου την δίνει στα νεύρα. Μου καλλιεργείται και η εντύπωση πως θα πήγαινε άνετα με άλλον και τώρα ακόμη. Δεν ξέρω πως σκατά να το χειριστώ, την θέλω μόνο για εμένα. Δεν είναι γελοίο όμως να της το πω; Φοβάμαι πως θα γελάει μαζί μου. Και αν συναντηθούμε και την ερωτευτώ για τα καλά τι γίνεται ρε παιδιά; Δεν είμαστε και από διπλανά χωριά που λέει ο λόγος. Πως ξεκαθαρίζεται μια τέτοια κατάσταση; Πολύ άνετη την κόβω ενώ εγώ έχω φάει κόλλημα γερό. Είναι τέρμα γελοίο δεν είμαι και κανένας πρωτάρης ούτε κανένας πιτσιρικάς. Και όσο περνάει ο καιρός τόσο μου κάνει νερά. Της έστειλα χθες το βράδυ και ακόμη να μου απαντήσει, έτσι κρατιέμαι να την πάρω τηλέφωνο θέλω να το παίξω χαλαρός τρομάρα μου. Στο διάολο την πάτησα, δεν κρατιέμαι θα της τηλεφωνήσω. Καλύτερα να το έκοβα μαχαίρι αλλά δεν μπορώ. Δεν το πιστεύω πως την πάτησα έτσι καλά ξεμπερδέματα τώρα. Προχθές της είπα καληνύχτα αγάπη μου και γέλασε. Έτσι μου ήρθε να την ρωτήσω γιατί γελάει. Εκείνη μάτια μου με λέει ή Χρήστο. Έχει και έναν κολλητό δυο με τρεις φορές την εβδομάδα βγαίνουν μαζί. Μην μου δίνετε σημασία παιδιά προσπεράστε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι αναφέρει σε σένα σεξουαλικές εμπειρίες με άλλους είναι φοβερό ξενερωμα..το έχω ζήσει από την πλευρά της γυναικας και με πάγωνε πάντα..δεν μπορούσα μετά να δώσω το κάτι παραπάνω που ήθελα,γιατί έμπαινα χωρίς να θέλω σε διαδικασία συγκρίσεων ...αν επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο ,μάλλον θα παρεξηγηθεί κιόλας...το λέω από εμπειρία..αυτό το να είσαι με κάποιον και να θυμάσαι ,αναπολείς,αναμοχλευεις, τι έκανες με έναν άλλο γενικά η στο κρεββάτι, δε το καταλαβαίνω..έχω καταλήξει ότι για τους άντρες είναι μια μορφή επιβεβαίωσης ,του στυλ τι φοβερός άντρας είμαι...τώρα σε γυναίκα, που είναι η δική σου περίπτωση, πιθανότατα το ίδιο..πάντως το ξενερωμα,παραμένει ξενερωμα..