Η Apple υποστηρίζει ότι διαθέτει το καλύτερο smartphone στην αγορά

Η Apple υποστηρίζει ότι διαθέτει το καλύτερο smartphone στην αγορά Facebook Twitter
4
Η Apple υποστηρίζει ότι διαθέτει το καλύτερο smartphone στην αγορά Facebook Twitter

Σε μία προσπάθεια να κλέψει την παράσταση από το νέο Galaxy S IV της νοτιοκορεατικής Samsung, η Apple, προχώρησε σε μία επιθετική κίνηση δημιουργίας μίας σελίδας στον επίσημο ιστότοπό της, όπου εξηγεί γιάτι το iPhone είναι το καλύτερο smartphone της αγοράς.

Συγκεκριμένα η αμερικανική εταιρεία, εξηγεί ότι τηλέφωνα iOS παρέχουν στους χρήστες μία μοναδική εμπειρία διαχείρισής τους, η οποία συνοδεύεται από τον προσεκτικό σχεδιασμό, τη «μεγάλη» διάρκεια  μπαταρίας, την πολυχρησιμοποιημένη κάμερα, τη γρήγορη περιήγηση στο Διαδίκτυο, το ασύρματο backup iCloud και φυσικά το βοηθό Siri που δέχεται φωνητικές εντολές.

Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι οι χρήστες μπορούν να χειριστούν με μεγάλη ευκολία τη συσκευή, κάτι που «δεν μπορεί» να προσφέρει το λειτουργικό σύστημα Android.

Τech & Science
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

OpenAI και Anthropic: Οι μυστικές διαπραγματεύσεις για το τι μπορούν να αποκαλύπτουν οι ελεγκτές τους

Τech & Science / OpenAI και Anthropic: Οι μυστικές διαπραγματεύσεις για το τι μπορούν να αποκαλύπτουν οι ελεγκτές τους

Οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες AI δηλώνουν υπέρμαχοι των ανεξάρτητων ελέγχων, αλλά ένα νέο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ φέρνει στο φως τις διαφωνίες για το τι επιτρέπεται να δημοσιοποιούν οι εξωτερικοί αξιολογητές τους.
THE LIFO TEAM
ΙΤΑΛΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΗΠΑΡ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΡΙΝΟ ΖΩΗ 28ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τech & Science / Ιταλία: Μεταμόσχευση ήπατος σε νοσοκομείο του Τορίνο έσωσε 28χρονη από την Ελλάδα με σπάνια γενετική ασθένεια

Ενώ η ασθενής βρισκόταν στην Αθήνα παρουσίασε οξεία ηπατική ανεπάρκεια, η οποία επηρέασε και άλλα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί επειγόντως στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο
THE LIFO TEAM
ΨΥΓΕΙΟ ΧΑΚΕΡ ΡΩΣΙΑ ΔΙΚΤΥΟ

Τech & Science / Μπορούν οι χάκερ να μπουν στο ψυγείο μας; Ποιες συσκευές κινδυνεύουν από κυβερνοεπιθέσεις

Η κυβερνοεπίθεση στα σούπερ μάρκετ της Γαλλίας ανέδειξε τους κινδύνους για τις συνδεδεμένες συσκευές – Τι μπορούν να κάνουν οι χάκερ και ποια μέτρα προστασίας προτείνουν οι ειδικοί
THE LIFO TEAM
Grindr: Πρόστιμο-ρεκόρ 8,6 εκατ. ευρώ για προσωπικά δεδομένα χρηστών που έφταναν σε διαφημιστικές εταιρείες

Τech & Science / Grindr: Πρόστιμο-ρεκόρ 8,6 εκατ. ευρώ για προσωπικά δεδομένα χρηστών που έφταναν σε διαφημιστικές εταιρείες

Η Νορβηγία επέβαλε το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της Αρχής Προστασίας Δεδομένων της, αποκαλύπτοντας πώς ευαίσθητες πληροφορίες χρηστών του Grindr μπορούσαν να φτάσουν σε χιλιάδες διαφημιστικές εταιρείες.
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Το iOS είναι πιο εύκολο,για έναν μέσο χρήστη,άχετους,γκόμενες κλπΓια κάποιον που θέλει ένα τέτοιο πολυμηχάνημα για τις λειτουργίες του και οχι για να έχει απλά το μηλαράκι πάνω του, είναι γελοίο επιχείρημα
Συμφωνώ απόλυτα. Αν θέλεις ένα κινητό που δεν σου επιτρέπει ούτε drag & drop αρχεία να κάνεις χωρίς jailbreak, έχεις κοντά στα 700 εύρως για πέταμα και είσαι και ολίγον χιπστεράς, άσχετος με την τεχνολογία, τότε το iPhone είναι τέλειο.