ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

«Ο χρόνος για τον Γούντι Άλεν τελείωσε» - Διάσημες γυναίκες εναντίον του σκηνοθέτη

«Ο χρόνος για τον Γούντι Άλεν τελείωσε» - Διάσημες γυναίκες εναντίον του σκηνοθέτη Facebook Twitter
3

H Natalie Portman, Reese Witherspoon και αρκετές ακόμη διάσημες γυναίκες δηλώνουν πως ο χρόνος για τον Woody Allen τελειώνει και προσθέτουν «Σε πιστεύω, Dylan Farrow»


Η Oprah Winfrey φιλοξένησε σε πάνελ  μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες στο Χόλιγουντ και τις ρώτησε για την Dylan Farrow. Η απάντησή τους ήταν ομόφωνη.

Μετά την ομιλία της στην τελετή για τις Χρυσές Σφαίρες, στην οποία υποστήριξε δυναμικά και με πάθος το κίνημα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης #MeToo και το #Time Up, η Oprah Winfrey συμμετείχε με μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες στο Χόλιγουντ στη συζήτηση που φιλοξενήθηκε στο "CBS Sunday Morning" η οποία στράφηκε και εναντίον του Woody Allen.


Ο σκηνοθέτης βλέπει το όνομά του να επιστρέφει σε πολλά από τα πρωτοσέλιδα αυτού του μήνα, καθώς η κόρη του, Dylan Farrow, πιέζει τους αστέρες του Χόλιγουντ να μιλήσουν εναντίον του. Η Farrow ισχυρίζεται εδώ και χρόνια ότι o Αllen την κακοποίησε ως παιδί. Την ίδια ώρα κατηγόρησε για υποκρισία τους υποστηρικτές των κινημάτων Time's Up και MeToo, όπως οι Blake Lively και ο Justin Timberlake καθώς αρνήθηκαν να μιλήσουν για τη συνεργασία με τον Allen.

«Σε πιστεύω Dyllan» ανέφερε η Natalie Portman  όταν ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς της. 

Η Portman μίλησε έχοντας στο πλευρό της τις Reese Witherspoon, Kathleen Kennedy, America Ferrera, τη δικηγόρο Nina Shaw και τη Shonda Rhimes. Όλες οι γυναίκες συμφώνησαν μαζί της. Όταν ρωτήθηκε αν ήρθε η ώρα για τον Allen στο Χόλιγουντ, η Rhimes απάντησε: «Ελπίζω».

 
Πολιτισμός
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Άσχημο να λέγονται διάφορα, αλλά πραγματικά, η αξία ενός σκηνοθέτη κρίνεται από τις ταινίες του και όχι από τον χαρακτήρα του και την προσωπική του ζωή. Το γεγονός ότι στην σόου μπιζ μια γυναίκα καλείται να ανεχθεί προβλητικές και ανάρμοστες συμπεριφορές για να εξελιχθεί νομίζω ανήκει στα κακά του επαγγέλματος. Τυχαίνει οι σκηνοθέτες, οι χρηματοδότες να είναι άνδρες τις περισσότερες φορές. Κι ο κόσμος δεν είναι ούτε καλός ούτε αθώος.
Προφανώς έχουμε εισέλθει στην εποχή όπου κάποιος, οποιοσδήποτε, μπορεί να κριθεί ένοχος από πέντε διάσημες γυναίκες σε εκπομπή με τεράστια ακροαματικότητα, ή να διαπομπευθεί ανώνυμα σε κάποια χάσταγκ σταυροφορία και μετά από αυτό να καταστραφεί η καριέρα του, η οικογενειακή του ζωή, να χάσει τους φίλους του, να τον βλέπουν και τον φτύνουν στο δρόμο και γενικά να καταστραφεί η ζωή του, ακόμα και αν το φερόμενο ως αδίκημα έχει ερευνηθεί δικαστικά και έχει απαλλαγεί από τις κατηγορίες. Ή ακόμα και να μην έχει απαλλαγεί, η δικαστική διερεύνηση και οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου δεν έχουν καμία σημασία, αρκεί η Όπρα να διακηρύξει δημοσίως ότι "ο χρόνος σου τελείωσε". Τελικά ο φασισμός έχει πολλά πρόσωπα.