Αυτοκίνητο για να αποδράσει ζητά ο Ριζάι

Αυτοκίνητο για να αποδράσει ζητά ο Ριζάι Facebook Twitter
8

Σε εξέλιξη βρίσκεται από αργά χθες βράδυ η υπόθεση ομηρίας σωφρονιστικών υπαλλήλων από τέσσερις κρατούμενους, ανάμεσα στους οποίους και ο γνωστός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι, στις φυλακές Μαλανδρίνου. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, κρατούμενοι κρατούν ομήρους τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο χώρο του φρουραρχείου, με την απειλή χειροβομβίδων και μαχαιριού, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν στη διάθεσή τους ακόμα και εκρηκτικά. Βασικό αίτημα του βαρυποινίτη, είναι να του δώσουν ένα αυτοκίνητο προκειμένου να αποδράσει.

Στο σωφρονιστικό κατάστημα βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είναι έτοιμες να επέμβουν εφόσον κριθεί απαραίτητο, αλλά και ειδικός διαπραγματευτής ο οποίος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους κρατούμενους, σε μια προσπάθεια να τους πείσει να απελευθερώσουν τους ομήρους. Επί τόπου βρίσκονται επίσης, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Άμφισσας και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάριος Σκανδάμης, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον υπουργό Αντώνη Ρουπακιώτη.

Ο Αλκέτ Ριζάι είχε αποδράσει δύο φορές με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα, το 2006 και το 2009.

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του - Το θύμα φέρεται να προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Αντί να τη βοηθήσει, έστηνε το άλλοθί του» - Επιμένει ότι τη χτύπησαν «οι ληστές»

Η μητέρα δύο παιδιών δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή - Η καταγγελία της στο παρελθόν και η μαρτυρία «κλειδί» από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της
LIFO NEWSROOM
Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα και την ΕΕ», λέει ο ΕΟΦ

Ελλάδα / Ευλογιά αιγοπροβάτων: Δεν υπάρχει αδειοδοτημένο εμβόλιο στην Ελλάδα ή την ΕΕ, αναφέρει ο ΕΟΦ

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων μέσω επιστολής του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται εμβόλιο για τη νόσο που έχει προσβάλει χιλιάδες ζώα
LIFO NEWSROOM
Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Ελλάδα / Νόμος στα χαρτιά: Οι ανήλικοι πίνουν και κανείς δεν τους σταματά

Μπορεί να μην έχει διαπιστωθεί ακόμη ότι ο θάνατος της 16χρονης στο Γκάζι προήλθε από κατανάλωση αλκοόλ. Ωστόσο, το γεγονός και μόνο ότι εντοπίστηκε λιπόθυμη έξω από κλαμπ, σε μια ηλικία που ο νόμος ρητά την προστατεύει, είναι από μόνο του καμπανάκι για μια κοινωνία που κοιτά αλλού
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ

σχόλια

3 σχόλια
δεν μπορω να καταλαβω πως ανεχετε το ελληνικο κρατος εναν τετοιο εγκληματια να ζει μεσα σαυτο? πραγματικα απορω μετα απο τοσα που εχει κανει γιατι επιτελους δεν τον σκοτωνουν? πολυ ευκολο για ενα σοβαρο κρατος τετοιου ειδους μουνοπανα να τα ξεπαστρεβουν. επισης το οτι εστειλε φωτο απο τις ομηριες των φυλάκων σε αλβανικες εφημεριδες και ειπε ''η ελλαδα με κατεστρεψε θα σπασω οτιδηποτε εμποδιο'' απορω σαν ελλην πολιτης αυτου του κρατους γιατι ζει ακομα!? ΓΙΑΤΙ???
και επισης ναι εγω δεν ζω στην ζουγκλα..αλλα στο μυαλο του ριζαι επικρατει μια ζουγκλα..και ειτε εσυ νινα μου ειτε εγω, ο ριζαι δενε χει κανενα απολυτως κολημα να σε φερθει οπως θα φεροταν στη ζουγκλα..