ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2018 | 14:08

Η ζωη μετα

Μετα απο ενα αποτυχημενο γαμο και πολλες αποτυχημενες σχεσεις καταλαβα οτι δεν πρεπει να συμβιβαζομαι και οτι πρεπει να βρω τον αντρα που θα με κοιταει στα ματια και θα με εχει βασιλισσα. Που θα με λατρευει. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Διαφορετικα ας μεινω μονη μου. Χορτασα να δινω και να μην παιρνω τα αντιστιχα. Απο δω και στο εξης θα κοιταω να μου δινουν πρωτα ΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΑΩ ΕΓΩ. Οποιος δεν μπορει η δεν θελει ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑΝΕ.Εχω το δικαιωμα ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΟΥ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Είναι ωραίες οι διακηρύξεις πάνω στην οργή μας. Στην πράξη, μάλλον τα ίδια θα συνεχίσεις να κάνεις γιατί θα ξεψαχνίζεις ανθρώπους που το αξίζουν απορρίπτοντάς τους για να ανοίξεις την αγκαλιά σου πάλι εκεί που θα νιώσεις όπως τώρα.
Προσυπογράφω. Καλές οι δηλώσεις, αλλά η πράξη έχει απόσταση. Να σε δω αν θα τα φτιάξεις με π.χ. κανα φλώρο που σε λατρεύει, αντί για τον όμορφο σφίχτη με το χαμόγελο που χουφτώνει την καλύτερή σου φίλη πίσω από την πλάτη σου. Κι αν το κάνεις πόσο καιρό θα μείνεις.
Μπραβο σου!! Διακρινω μια αποφασιστικοτητα κ εχεις μια δυναμικη που μονο τα καλυτερα ειναι μπροστα σου! Σου ευχομαι να σου ερθουν το συντομοτερο!!
Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο και πολλές αποτυχημένες σχέσεις,προσυπογράφω πλήρως..συγχαρητήρια και για το θάρρος να τις εξομολογηθεις τις σκέψεις σου.Μαλλον είσαι και πιο κοντά να τις υλοποιήσεις,γι'αυτο...μαζί σου!