LIVE!

Σοκαριστικό βίντεο από τη Βενεζουέλα - Πεινασμένοι πολίτες χτυπούν μια αγελάδα μέχρι θανάτου

Σοκαριστικό βίντεο από τη Βενεζουέλα - Πεινασμένοι πολίτες χτυπούν μια αγελάδα μέχρι θανάτου Facebook Twitter
5

Ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα, που δείχνει μία ομάδα ατόμων στη Βενεζουέλα να χτυπάει με πέτρες και ξύλα μία αγελάδα μέχρι θανάτου, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια για εξασφάλιση τροφής.

Τα τέσσερα χρόνια κρίσης και ο υψηλότερος πληθωρισμός στον κόσμο, έχουν βυθίσει εκατομμύρια πολίτες της Βενεζουέλας στη φτώχεια. Καθώς η οικονομία συνεχίζει να καταρρέει, το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο βρίσκεται αντιμέτωπο με μαζικές διαμαρτυρίες και αναταραχές.

Η πείνα μαστίζει τη χώρα, με αποτέλεσμα να σημειώνονται ολοένα και περισσότερα περιστατικά λεηλασιών και πλιάτσικου, κυρίως στις επαρχίες.

Το επίμαχο βίντεο δημοσίευσε το ηγετικό στέλεχος της αντιπολίτευσης, Κάρλος Παπαρόνι. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μία φάρμα, στην επαρχία Μέριδα. «Είμαστε πεινασμένοι» και «οι άνθρωποι υποφέρουν», φέρεται να φώναζαν οι άγνωστοι που σκότωσαν την αγελάδα.


«Ενημερωθήκαμε ότι αρκετοί άνθρωποι πήγαν στο Αγρόκτημα Μιραφλόρες, στο χωριό Παλμαρίτο, στη Μέριδα. Φέρεται να σκότωσαν περισσότερα από 300 ζώα. Στην περιοχή Αραπουέι η κατάσταση είναι επίσης εύθραυστη», έγραψε στο Twitter.

Δεκάδες αγελάδες φέρεται να σφαγιάστηκαν από τον όχλο σε διαφορετικά αγροκτήματα τής περιοχής. Φωτογραφίες δείχνουν κάποιους να κρατούν στη συνέχεια μεγάλα κομμάτια κρέατος που πιστεύεται ότι είναι από τα συγκεκριμένα ζώα.


«Καταδικάζουμε αυτές τις ενέργειες [...] Δεν είναι αυτή η λύση. Αυτές οι οι πράξεις θα καταστρέψουν ταχύτερα την εθνική μας παραγωγή και θα φέρουν περισσότερη πείνα και ελλείψεις», τόνισε ο Κάρλος Παπαρόνι.

Διεθνή
5

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι τρεις δεσμεύσεις του Τραμπ για το Ιράν

Ο Τραμπ τοποθετεί τον εαυτό του ως κεντρικό παράγοντα στο μέλλον του Ιράν μετά τον πόλεμο, απαιτώντας «άνευ όρων παράδοση», θέλοντας λόγο στην επιλογή του επόμενου ηγέτη και προσφέροντας πλήρη ασυλία σε όσους στρέφονται εναντίον του καθεστώτος
THE LIFO TEAM
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Διεθνή / Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: «Δεν είμαστε εύκολη λεία» διαμηνύει ο πρόεδρος των ΗΑΕ

Ο πρόεδρος των ΗΑΕ απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς τους «εχθρούς» της χώρας, τονίζοντας ότι η ευημερία και η εικόνα σταθερότητας των Εμιράτων δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως ένδειξη αδυναμίας
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Σιγά την εικόνα.Ο Βαρουφάκης οραματιζόταν να κυνηγάμε αγελάδες στην Θεσπρωτία και στην Κρήτη και πίσω να μας κυνηγάνε πυροβολώντας οι κτηνοτρόφοι, γιατί δεν θέλανε να πληρωθούν με bitcoin.'Η να 'μαστε επαναστάτες ή τίποτα. Τη γλυτώσαμε χάρη που χτύπαγαν τον Τσίπρα 17 ώρες. Αλλά αυτόν και τον Βαρουφάκη δεν τους λυπάμαι. Τις αγελάδες λυπάμαι.