ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2018 | 09:42

Που στηρίζεται ο εβραιοχριστιανισμός;

Οποιονδήποτε φανατικό ή μη χριστιανό και να ρωτήσει κανείς αναφορικά με το που στηρίζει την πίστη του θα σου αναφέρει την Αγία Γραφή. Αλήθεια πόσοι από αυτούς έχουν διαβάσει την Παλαιά Διαθήκη των Εβραίων (σε αρχαιοελληνική μετάφραση ); Όποιος νοήμων άνθρωπος τη διαβάσει ειλικρινά θα φρίξει. Θα δει έναν Θεό (Γιαχβέ) άσπλαχνο, τιμωρό, να προτρέπει σε λεηλασίες αντιπάλων, σε θυσίες ζώων και σιτηρών, να απαιτεί συγκεκριμένη ιεροτελεστία βωμών, να απαιτεί λεφτά, να υποχρεώνει τους λεπρούς να πηγαίνουν στον ιερέα για αναγνώριση και μετά να τους εκδιώχνει ως βδελλύγματα. Όποιος κατέχει βασικά γνωρίσματα της Ελληνιστικής Διαλέκτου δεν έχει παρά να την αναγνώσει. Ύστερα θα καταλάβει ποια εβραϊκή θρησκεία ασπαζόμαστε.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σύμφωνα με την ελληνική ορθόδοξη εκκλησία πιστεύουμε στον Χριστό εξου κ του χριστιανός κ δεχόμαστε το τριαδικό σύστημα. Πατηρ,υιός κ αγιου πνεύμα. Δν δεχόμαστε τον Γιαχβε κ συμφωνα με την θρησκεια ακολουθούμε την ενάρετη ζωη του Χριστού με τελικό προορισμό τον παράδεισο. Βέβαια οι ψαλμοί οι περισσότεροι είναι του Δαυίδ. Ειναι δογματικες οι διαφορές με τις αλλες θρησκειες. Βεβαια αν το καλοσκεφτείς ολες έχουν πολλά κοινα μεταξύ τους.