Ο Μίκι Μάους με φουστανέλα

Ο Μίκι Μάους με φουστανέλα Facebook Twitter
6

Το τριήμερο 25-27 Μαΐου, η Ντίσνεϊλαντ της Καλιφόρνια θα ντυθεί στα γαλανόλευκα. Το διάσημο θεματικό πάρκο με τους ήρωες του Ντίσνεϊ υποδέχεται την Ελλάδα και οι επιλογές που προσφέρει στους επισκέπτες θα τροποποιηθούν ανάλογα.

Διάφορες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις περιοχές It's a small world και Paradise Gardens του πάρκου. Οι εορτασμοί θα περιλαμβάνουν μουσική, χορούς, τέχνη, φαγητό, ιστορία της Ελλάδας και πολλές άλλες δραστηριότητες, όπως αναφέρεται στο μπλογκ του πάρκου.

Μάλιστα, ο Μίκι θα εμφανιστεί με παραδοσιακή ελληνική φορεσιά και φουστανέλα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

5 σχόλια
Φανταζομαι τον Σαμαρα να λεει σε ζωντανη συνδεση"χαρη στις προσπαθειες μου το κλιμα για την ελλαδα αλλαζει,το βλεπουμε καθε μερα, μεχρι και τον Μικι μαους ντυσαμε Ελληνα, αν δεν ειναι αυτο επιτυχια τι ειναι κυριε Τσιπρα?"