ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2017 | 22:36

Παρτι..

Καθε χρονο οταν πλησιαζουν οι γιορτες, και τα σχολεια κλεινουν καποια σχολεια διοργανωνουν παρτι σε καποιο κλαμπ. Ετσι και φετος το σχολειο μου διοργανωσε παρτι. Ειμαι δευτερα λυκειου και κανονισα με τις φιλες μου να παμε. Ειχε κανονισει και η αδελφη μου να ερθει με τις δικες της φιλες. Θα πηγαινε σε παρτι λυκειου για πρωτη φορα καθως ειναι ενα χρονο μικροτερη απο μενα. Στις 12 θα μας πηγαινε ο πατερας μου και θα συναντουσαμε τα κοριτσια εκει. Στις 11:15 η αδελφη μου αρχισε να κλαιει και ετρεξε στους γονεις μου. Οι φιλες της της ειπανε οτι δεν θα ερχοντουσαν. Ραγισε η καρδια μου. Δεν ξερω γιατι στεναχωρηθηκα τοσο πολυ αλλα ενιωσα μεσα μου το ποσο απογοητευμενη και προδομενη θα ενιωθε εκεινη τη στιγμη. Αρχισε να λεει οτι νιωθει μονη οτι δεν εχει αλλες παρεες για να παει στο παρτι και οτι ηθελε να παει στο παρτι τοσο πολυ για να περασει καλα. Της ειπα να ερθει μαζι μου και να περασει καλα. Την στηριξα. Δεν ξερω γιατι τα κανω ολα τοσο δραματικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανουν αυτο το πραγμα οι ανθρωποι. Γιατι να κρεμασεις καποιον ενω ειχες κανονισει μαζι του; και τελευταια στιγμη κιολας. Ενιωσα απαισια οταν εμαθα αυτο που της εκαναν. Τελικα οσο και να μαλωνεις με τα αδελφια σου ξερεις οτι παντα θα ειναι εκει για σενα στο τελος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Η αδερφή σου ειναι η καλυτερότερη φίλη σου!! Εισαι μικρή ακόμα αλλά θα το καταλάβεις κάποια στιγμη! Έτσι ενοιωθα κ εγω στην ηλικία σου για την κατα 3 χρονια μικρότερη αδερφή μου. Τωρα Νοιώθω τόσο τυχερη που η κολλητή μου ειναι η αδερφή μου. Αγαπιέστε κ αυτό φαίνεται απο το γεγονός οτι πληγώθηκες για το πως φέρθηκαν στην αδερφή σου και την πήρες στο παρτυ μαζι σου!!! Προσπάθησε να την αγαπάς ακόμα περιςςοτερο! Θα με καταλάβεις κάποια στιγμη!!!