Τραγική ανατροπή στη Γλυφάδα- Ο άντρας που απανθρακώθηκε είχε μάθει πως είναι άρρωστος και αυτοκτόνησε

Τραγική ανατροπή στη Γλυφάδα- Ο άντρας που απανθρακώθηκε είχε μάθει πως είναι άρρωστος και αυτοκτόνησε Facebook Twitter
8

Ένας 82χρονος είναι ο οδηγός που σήμερα το μεσημέρι βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του στη Γλυφάδα.

Ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες δείχνουν πως το συμβάν δεν ήταν δυστύχημα, αλλά έκρυβε ένα προσωπικό δράμα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία , ο άντρας έβαλε τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο καθώς πρόσφατα διαγνώστηκε με σοβαρή μορφή καρκίνου.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το newsit.gr και το vimaonline.gr ο 82χρονος περιέλουσε το εσωτερικό του αυτοκινήτου με εύφλεκτο υλικό, κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου και έβαλε φωτιά.

Ο ηλικιωμένος φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα που εξηγούσε τους ακριβείς λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

 
Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αυτό κατάλαβες εσύ ε;Ας πέρναγες με το παιδί σου εκείνη την στιγμή από δίπλα και ξαφνικά να βλέπατε έναν άνθρωπο να καίγεται ζωντανός μέσα σε αυτοκίνητο και με κίνδυνο μήπως ανατιναχτεί και σας πάρει και εσάς στον τάφο του.Τραγικό το γεγονός ότι το παίρνετε έτσι χαλαρά το ζήτημα.
Όλοι εσείς που βάλατε αρνητικές, σκεφτείτε και λίγο διαφορετικά.Αφού ήθελε να αυτοκτονήσει θα μπορούσε να πηδήξει από γκρεμό ή να καταπιεί καμία 50αριά χάπια στο κρεβάτι του.Όχι να βάλει φωτιά στο αμάξι του και μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή που περνάνε παιδιά! Λίγο θέλει να γίνει καμία στραβή και να πάρει κι άλλους στον τάφο του;Με τρομάζει πόσο χαλαρά παίρνετε ένα τέτοιο συμβάν.
@Μουςtache, από πότε είναι ταμπού οι τρόποι αυτοκτονίας; Κάθε μέρα σε όποιο ειδησιογραφικό site να μπεις, βλέπεις ανθρώπους που αυτοκτονούν. Δύσκολο είναι;