Άκης: «Αφού δεν φαίνομαι πουθενά, είμαι αθώος»

Άκης: «Αφού δεν φαίνομαι πουθενά, είμαι αθώος» Facebook Twitter
6

Για εφευρετικότητα στα στοιχεία της Δικαιοσύνης και για στημένα σενάρια ώστε να κατηγορηθεί κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφερόμενος στο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, βάσει του οποίου παραπέμπεται σε δίκη στις 22 Απριλίου μαζί με 18 ακόμη άτομα.

Μιλώντας στο Σκάι, ο πρώην υπουργός  έκανε λόγο για λάθη, ψεύδη, συκοφαντίες και κατασκευασμένα στοιχεία. Επισήμανε δε ότι το «μαύρο» πολιτικό χρήμα δεν είναι δικό του, αλλά των εταιρειών. «Γράφει πουθενά ότι αφορούν εμένα; Γράφει ότι αφορούν τις εταιρείες. Πουθενά δεν υπάρχει αναφορά ότι αφορούν εμένα», είπε ο κ. Τσοχατζόπουλος.

Όταν ρωτήθηκε για τα «γραπτά» του, τις σημειώσεις δηλαδή που κρατούσε, στις οποίες μεταξύ άλλων ζητούσε χρήματα από τον Γιάννη Σμπώκο, είπε: «Μπήκαν παράνομα στο σπίτι μου και βρήκαν χαρτιά»,  κάνοντας λόγο για «προσωπικά δεδομένα, για τα οποία δεν υπάρχει καμία αξιοπιστία».

«Είμαι αθώος, δεν έχει προκύψει τίποτα από το κατηγορητήριο, δεν έχει βρεθεί τίποτα εναντίον μου. Δεν μπορούν να μου φέρονται σαν να είμαι φυλακισμένος», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός.

«Παράνομα συνέλαβαν τη γυναίκα μου. Γιατί είναι στη φυλακή; Κατηγορούν τη γυναίκα μου και το παιδί μου είναι σε εξορία. Η κόρη μου βρίσκεται στη φυλακή και όσοι δέχθηκαν να συνεργαστούν κάποτε μαζί μου». «Έστησαν κατ’ εντολή ένα σενάριο στοχοποίησης», τόνισε.

Για την κατάθεση Ζήγρα η οποία τον ενοχοποιεί υποστήριξε ότι ο εξάδελφος του «είναι ένας βαριά άρρωστος άνθρωπος. Του αρνήθηκαν το δικαίωμά του να πάει στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί να δεχθεί κανένας αυτά που λέει. Είναι σε αδυναμία να αντιμετωπίσει την κατάσταση».

Έκανε, επίσης, λόγο για λόγια του αέρα, τα οποία «δεν στέκονται πουθενά, δεν μπορεί κανένας να αποδείξει τίποτα». «Δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο, μόνο ένα κατηγορητήριο σκόπιμο, εξόντωσης», υπογράμμισε.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΛΑΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ

Πολιτική / ΕΛΑΣ: Συγκροτήθηκαν οι Συντονιστικές Επιτροπές - Αυτά είναι τα 596 στελέχη

Οι Συντονιστικές Επιτροπές θα έχουν την ευθύνη, μεταξύ άλλων, της διοργάνωσης και στήριξης δράσεων σε τοπικό επίπεδο, την εγγραφή νέων μελών, καθώς και την προώθηση της οικονομικής καμπάνιας της ΕΛΑΣ
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΠΑ ΟΗΕ

Πολιτική / Μητσοτάκης στις ΗΠΑ: Το μήνυμα προς τους επενδυτές και οι επαφές στη Silicon Valley

Στο επίκεντρο των επαφών αναμένεται να βρεθούν οι εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, καθώς και οι δυνατότητες ενίσχυσης της διασύνδεσης της ελληνικής οικονομίας και του εγχώριου οικοσυστήματος καινοτομίας με αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας
THE LIFO TEAM
ΠΑΣΟΚ ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ για Πλεύρη: «Ήταν συνιδρυτές σωματείου με τους κατηγορούμενους γιατρούς» στην υπόθεση Μαζωνάκη

Έντονη αντιπαράθεση έχει δημιουργηθεί μεταξύ του ΠΑΣΟΚ και του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου, με επίκεντρο την υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη και των δύο κατηγορούμενων γιατρών
THE LIFO TEAM
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ – Οι προτιμήσεις για την επόμενη κυβέρνηση

Σχεδόν ένας στους τρεις προτιμά αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ στο 27,1%, βρίσκεται το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με την ΕΛ.Α.Σ. και μικρότερα κόμματα της Αριστεράς
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Ελεος στο παλικαρι,ειναι αθωοοοοο,δε το βλεπεις αοματη κοινωνια??Για ολα φταίνε οι μυστικές συνωμοσίες που σε κηλίδωσαν ανεξιτηλα όχι εσύ Ακούλη ούτε το αγνό γυναικάκι σου
"Δεν μπορούν να μου φέρονται σαν να είμαι φυλακισμένος»!ΧαχαχαχαΑκόμα να πάρει χαμπάρι ότι ΕΙΝΑΙ! Αμ ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη Άκη μου, αλλά αγαπάει τον νοικοκύρη. και τώρα σας πιάσανε: και τον παρά σου, και την κυρά σου.