ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.12.2017 | 00:51

Λεει οτι ειναι η φαντασιωση του αυτη

Ειναι παντρεμενος δυο χρονια και ζηταει επιμονα απο μενα και μια φιλη μου να βρεθουμε οι 3 μας. Λεει οτι η γυναικα του νευριασε που της εκανε αναλογη προταση ομως αυτος θελει σαν τρελος να το ζησει με οποιαδηποτε. Και εγω αρνηθηκα και πιεζει. Δεν παει καλα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Στάνταρ είναι φιλική παρέα που μιλάνε και για τα ερωτικά τους. Τώρα ο τυπάς είναι άγαρμπος, γιατί συγχέει την ελευθεριότητα και την άνεση της κουβέντας με πιθανή έλξη μεταξύ τους. Ίσως και να υπάρχει κάποιο προηγούμενο, πριν παντρευτεί.Να του πεις να πάρει δύο επαγγελματίες να κάνει τη φαντασίωσή του. Θα περάσει καλύτερα με αυτές, παρά με δύο γυναίκες που δε το πολυθέλουν και θα υποκύψουν στο ψηστήρι.
Εσείς τι του είστε και θαρρεύεται τόσο να μιλάει χωρίς αναστολές; Μήπως κουνήσατε ''λίγο'' την ουρίτσα σας και εσείς; Γιατί χωρίς το πράσινο το φως δεν έρχεται ο άλλος!
Η φαντασίωση ως φαντασίωση είναι εξαιρετικά συνηθισμένη και έκπληξη δεν προκαλεί. Και το ότι την πρότεινε πρώτα στην γυναίκα του μάλλον θετικό είναι. Για να φτάσει όμως να πάρει θάρρος να το προτείνει σε σας σημαίνει ότι από κάπου το πήρε αυτό το θάρρος όπως λέει και το Λεμόνι.
Χώνονται πώς; Σε βλέπουν στο δρόμο, στη δουλειά, στη σχολή, είναι οικογενειακοί φίλοι, είναι γείτονες ας πούμε κι απ'το πουθενά σου πετάνε την πρόταση; Μήπως γνωριστήκατε σε καμιά έξοδο, ήπιατε κανένα ποτάκι, χορέψατε και λίγο, μιλήσατε κάπως λιγότερο τυπικά και πάνω στο σουρταφέρτα ειπώθηκε κάτι τέτοιο;Μήπως έχεις ένα "πολύ ενεργό" προφίλ φβ που δίνει ίσως λάθος μηνύματα και έκανες φίλο κανέναν γυπαετό;Από το πουθενά δεν προκύπτουν αυτά.