Συνελήφθη επαίτης με Audi Α8

Συνελήφθη επαίτης με Audi Α8 Facebook Twitter
7

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την προηγούμενη Δευτέρα αστυνομική επιχείρηση για την απομάκρυνση των επαιτών από το κέντρο των Χανίων, κατά τη διάρκεια της οποίας έχουν γίνει προσαγωγές δεκάδων ατόμων, ανδρών και γυναικών, διαφόρων εθνικοτήτων, στο αστυνομικό μέγαρο της πόλης.

Αυτό αποκαλύπτεται σήμερα, με αφορμή την είδηση για τη σύλληψη επαίτη, ο οποίος δήλωνε ως μέρος διαμονής ένα παγκάκι, ωστόσο, κυκλοφορούσε με ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, μάρκας Audi.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, αστυνομικοί που κλήθηκαν να προσαγάγουν τον εν λόγω άνθρωπο, τον είδαν να μπαίνει στο μαύρο αυτοκίνητο, με αριθμό κυκλοφορίας από τη Βουλγαρία, τον σταμάτησαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση Χανίων, προκειμένου να εξεταστεί και να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς το κατείχε νόμιμα.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ

Ελλάδα / Φωτιά στον Φενεό: «Η σημαντικότερη μέχρι στιγμής οικολογική καταστροφή της φετινής αντιπυρικής περιόδου»

Τα αίτια της φωτιάς στον Φενεό - Τα 5.950 από τα 11.460 στρέμματα που κάηκαν, αφορούν δασικό είδος χωρίς δυνατότητα φυσικής αναγέννησης μετά από πυρκαγιά - Δείτε χάρτες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Ναι,βρεθηκε ενας επαιτης με Audi A8,οι αλλοι επαιτες γιατι δεν μας λενε οτι δεν βρεθηκαν να κατεχουν οχι μονο κλειδια αυτοκινητου πανω τους,αλλα ουτε κλειδια σπιτιου?Με αυτη το γεγονος,προσπαθουν να γενικευσουν,να περασουν ως αντιληψη οτι ''ολοι οι επαιτες εχουν audi A8'',ωστε να συμφωνισει ο κοσμος με το απανθρωπο σχεδιο ''σκουπας'' τους.
Πλάκα κάνεις Dr! Στην Θεσσαλονίκη την περίοδο των Χριστουγέννων οι επαίτες ερχόντουσαν με πούλμαν, σαν εκδρομή ένα πράγμα! Με το που τελείωσαν οι γιορτές εξαφανίστηκαν και έμειναν οι "μόνιμοι". Μιλάμε για επαγγελματίες, όχι για ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Το αυτοκίνητο το είδα σε φωτό και είναι σαράβαλο. Αλλά είναι AUDI. Άρα είναι πολυτελέστατο και ας είναι διαλυμένο. Επίσης κομμουνιστής εθεάθη να οδηγεί Lada Niva. Αρα έχει ΤΖΙΠ και είναι καπιταλιστής!
Γιατί δεν κάνετε ένα ρεπορτάζ για τους γυφτους των αν. Λιοσίων, να δείτε από BMW Cabrio ότι σειρά θες, Χ5, PORCHE, μέχρι Ferrari έχω δει να κυκλοφορεί.Τα παιδιά, 15-17 ετών όλα έχουν κ από ενα smart για να παίζουν,και μιλάω πολύ σοβαρά.Τα βλέπω κάθε μέρα.Θα μου πεις γιατί όχι? Αφού δεν πληρώνουν ποτέ τίποτα.Ούτε εφορία, Ούτε χαράτσια.Πού είναι αυτο το κράτος?Γιατί δεν πάει να πιάσει όλο αυτό το μαύρο χρημα?