ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.12.2017 | 19:59

Θέλω να βγω ραντεβού.

Κουράστηκα πια. Δεν αντέχω άλλη μοναξιά. Τι θα γίνει με εμάς; Δεν την παλεύω άλλο. Είμαι κανονικός άνθρωπος και θέλω κι εγώ φλερτ- σχέση κλπ φυσιολογικά μέσα στη ζωή μου.
7
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρω ο,τι θα σου φανεί ανούσιο και τετριμμένο,αλλά η απάντηση είναι μία:Υπομονή κι επιμονή.Υπάρχουν σε όλους οι περίοδοι που όλα πάνε στραβά,αλλά όσο μεγάλη κι αν είναι η νύχτα,στο τέλος πάντα ξημερώνει...Αρκεί να υπάρχει και η τόλμη για το απαραίτητο ρίσκο,όταν θα έχεις την ευκαιρία,όπως συμβαίνει και με όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή...Και η αποτυχία και η απόρριψη είναι μέσα στο παιχνίδι,αλλά μέσα από αυτά θα έρθει και το καλό κάποια στιγμή.
Pfft. Απαξιώ να σου απαντήσω. Και πρόσεχε με το βρίσιμο, που το έχεις και στο τσεπάκι σου. Είδες τι έπαθε ο Fab, με την ενόχληση που έπεφτε. Αλλά, ξέχασα, εσύ όλους τους θεωρείς... Πώς το είχες πει τότε; Μια ξεπερασμένη προσβολή που σου έσβησαν θυμάμαι. Κρίμα να μην κρατάμε σε αρχείο τέτοια μαργαριτάρια του σχολιασμού στη Lifo. Ειδικά όταν συνοδεύονται με θεωρίες συνωμοσίας τύπου "όλοι είσαστε ο ίδιος άνθρωπος που τρολάρει". Α, ναι! Φρόκαλα μας είχες πει. Μα τι καλές εποχές.
Απλώς σου έδωσα μια μικρή συμβουλή, που θα σου φανεί χρήσιμη, αν αποφασίσεις να την ακούσεις. Θα σε απασχολήσει και ο Fabinas, άμα φας κανένα ban και εσύ. Αυτή ήταν η ουσία, αν το κατάλαβες. Όλοι ξέρουμε να βρίζουμε, αλλά έτσι χάνουμε και το δίκιο μας. Πέρα από την πλάκα, δεν νιώθω καμία προσβολή από το σχόλιο που έκανες, πέρα από το ότι θα μπορούσες να το έχεις κάνει χωρίς να βρίσεις κάποιον που δεν ξέρεις, και, φυσικά να το θέσεις με έξυπνο τρόπο. Δεν είσαι και κανένας χαζός. Αλλά, όπως έχω ξαναπεί, υπάρχουν όλων των τύπων οι άνθρωποι στο ίντερνετ. Και οι πέφτουλες, και τα δεκάχρονα, λοιπόν. Δεν υπάρχει λόγος να το λάβω σοβαρά υπ' όψιν μου ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ