ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.11.2017 | 10:47

Ομορφιά και ασχήμια

Διάβασα μια εξομολόγηση από κάτω που έλεγε ότι ο/η εξομολογούμενος/η στενοχωριέται που είναι άσχημος/η. Το να περπατάς και να σε κοιτάνε όλοι σαν λιγουρηδες δεν είναι καλύτερο. Δε ξέρω, απλά σε αλλάζει σαν άνθρωπο. Σε κοιτάνε με λαγνεία 200-300 άτομα και μετά παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Ξέρω πως είναι να είσαι αόρατη και ξέρω πως είναι να θεωρείσαι όμορφη. Το ότι μπορείς να βρεις σεξ πολύ ευκολα (όχι σύντροφο) δε σε κάνει πιο ευτυχισμένο άνθρωπο. Θα μου πείτε, κλαίγεται εσύ τώρα που είσαι όμορφη και σε κοιτάνε. Εντάξει, καταντάει εκνευρίστηκο ώρες ώρες. Θα ήθελα να μη με κοιτάει κανείς. Και έχω παλέψει για να γίνω "όμορφη". Τραβατε με κι ας κλαιω. Τώρα πια, διαπιστωσα, πως δεν έχει σημασία. Εξομολογούμενε/η, πίστεψε με, ομορφιά δεν σημαίνει ευτυχία. Δε μπορείς να κρατήσεις σύντροφο μόνο και μόνο επειδή είσαι όμορφη. Θα σε προσεγγίσουν πολλοι και όλοι θα σκέφτονται το σεξ.
13
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ είμαι μία πολύ ελκυστική γυναίκα ( μάλλον μεγαλύτερη από εσένα), αλλά. δεν ταυτίζομαι γιατί:1. Η εξομολόγηση ακούγεται σαν να κλαίγεται ένας πλούσιος για τα πολλά λεφτά του. 2. Το "κοιτάω" με το "παρενοχλώ" απέχουν μακράν. 3. Η συμπεριφορά και τα μηνύματα που εκπέμπει ΚΑΘΕ γυναίκα, όχι μόνο η όμορφη, είναι αυτά που μέχρι ένα σημείο επηρεάζουν και τη συμπεριφορά των ανδρών απέναντί της.4. Από τη μία πάλεψες για να είσαι όμορφη, από την άλλη εκνευρίζεσαι που σε κοιτάνε... I am not following you.
Επιτέλους μια φωνή της λογικής :). Και για να απαντήσω και στον/ην What The Fu_rfulo!:Φυσικά και η κάθε γυναίκα - ανεξαρτήτως φυσικής ομορφιάς- έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να της κάνει μακιγιάζ επιπέδου "model photoshot" ολόκληρο συνεργείο πριν βγει από το σπίτι της καθώς και να φορά άκρως αποκαλυπτικά ρούχα - ιδιαιτερα οταν κάνει ζέστη.Οταν όμως το κάνει αυτό, αυτομάτως έχω και εγώ το δικαίωμα ως ετεροφυλόφιλος άνδρας να *κοιτάω* -ενίοτε και σαν χάνος αν η άλλη εναι η "υπερ-καρά-γκόμενα του σύμπαντος". Έχω επίσης και το αναφαίρετο δικαίωμα να πάω να της την πέσω. Μέχρι εκεί ομως. Δεν έχω το δικαίωμα α) Ούτε να είμαι χυδαίος, β) Ούτε να είμαι φορτικός και να επιμένω οταν δείξει οτι δεν την ενδιαφέρω γ) Ούτε να συμπεριφερθώ κατα οποιοδήποτε τρόπο που να θυμίζει 'creepουλα' και 'sexual predator'.Αυτά τα ολίγα :)
1.Πολλές γυναίκες τις πλησιάζουν αρχικά για σεξ. Δεν γίνεται από την εξωτερική εμφάνιση να ξέρεις αν ταιριάζεις με τον άλλον. Αυτό σημαίνει ότι σε βρίσκουν ελκυστική σεξουαλικά και δεν είναι μεμπτό. Για την ακρίβεια, τόσες γυμναστικές, συγκεκριμένα ντυσίματα και πολλά άλλα τα κάνουμε για να είμαστε αρεστές ερωτικά. Μη δουλεύομαστε. Ότι μερικοί νομίζουν πως αν κάνουν σχέση στερούν στις άλλες το θείο τους κορμί αλλά και ότι χάνουν την πολύτιμη ελευθερία τους, είναι άλλο θέμα. 2.Το να είσαι όμορφος και στο επίκεντρο φαντάζομαι κάποιες φορές δεν είναι ευχάριστο αλλά θα γύρναγες πάλι στον εντελώς αόρατο εαυτό; Μέχρι τώρα δεν ξέρω καμιά όμορφη κοπέλα που να την ενοχλεί η ομορφιά της.
Οντας ενας ανδρας μέτριας εμφάνισης, πολλές φορές εχει περάσει απο το μυαλο μου η σκεψη 'Πως να ειναι άραγε η καθημερινότητα ενος εμφανισιακα πολυ ελκυστικου ατομου'. Αν λ.χ. μια γυναικα ανηκει στο "τοπ 5%" των πλεον εμφανίσημων , εχει να αντιμετωπίσει συνεχές φλερτ και 'πεσίματα' σε όλες τις εκφάνσεις τις καθημερινότητας σε βαθμό που σίγουρα καταντάει κουραστικό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω, ειναι γιατί τέτοιες γυναίκες, που ήδη από τη φύση τους ειναι πάρα πολύ όμορφες, προσπαθούν μετά μανίας να 'βελτιστοποιήσουν' την εμφανιση τους, με πολυ προσεγμένα ρουχα, μακιγιαζ κτλπ -που τις κανουν ακομα πιο ελκυστικές και τραβάνε ακομα περισσοτερο το πεσίματα κτλπ. Δεν θα ηταν καλύτερη στρατηγική το να προσπαθουν να ελαττώσουν την ελκυστικότητα τους, λ.χ μη φορωντας μακιγιαζ, η επιλέγοντας μη κολακευτικά ρουχα κτλπ ακριβως για να γλιτωσουν αυτα που περιγράφει η γράφουσα; Θα μου πειτε "μα γιατι να μην μπορει να φοράει ότι θέλει;". Ε δυστυχώς σε αυτόν τον κοσμο δεν μπορείς να έχεις και τον σκύλο χορτάτο και την πίτα ολόκλρη :|.
Δηλαδή, Ναύαρχε, η γυναίκα φταίει γιατί προκαλεί με την εμφάνιση της; Και η μόνη λύση είναι να ντυθεί με τσουβάλια ώστε να μην μπει σε πειραζζζμό ο, δε θα χαρακτηρίσω, άντρας; Σε ποια δεκαετία του 20ου αιώνα ζείτε, αγαπητέ; Γιατί στον 21ο δεν είστε σίγουρα!Όσο για την εξομολογούμενη, δε χρειάζονται κλάψες και παράπονα, αγαπητή. Εφόσον σου είναι απωθητικό το πέσιμο, και έχεις κάθε δικαίωμα να νιώθεις έτσι, φρόντισε να τους το κάνεις σαφές με τα λεγόμενα σου και τη συμπεριφορά σου. Με την παθητικότητα δεν κέρδισε ποτέ κανείς.
Πάντα η γυναίκα φταίει, δεν το ξέρεις αυτό; Όσο για σένα εξομολογούμενη...πάρτο απόφαση. Επίσης, το ύφος ξινολέμονου και η συμπεριφορά που δεν δίνει δικαιώματα βοηθάει.
;;;Η ομορφιά,το χρήμα,οι γνώσεις,ο χαρακτήρας,η συμπεριφορά ειναι στοιχεία που βοηθούν στο να επιτύχεις σε μια σχέση.Η ομορφιά ειναι υποκειμενική.εξαρτάται πάντα τι ψάχνεις εσύ κ ο απέναντι σου.
;;;Η ομορφιά,το χρήμα,οι γνώσεις,ο χαρακτήρας,η συμπεριφορά ειναι στοιχεία που βοηθούν στο να επιτύχεις σε μια σχέση.Η ομορφιά ειναι υποκειμενική.εξαρτάται πάντα τι ψάχνεις εσύ κ ο απέναντι σου.