Επιμένει πως είναι αθώα η 19χρόνη Ειρήνη από την Μυτιλήνη η οποία είναι κρατούμενη στην Κίνα καθώς συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη.

 

Ο Έλληνας Πρόξενος την επισκέφθηκε σήμερα στη φυλακή και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες εκείνη του είπε για ακόμη μια φορά πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με τη διακίνηση των ναρκωτικών. 


Ο κος Ιωάννης Μαλούκος, ο οποίος σήμερα το πρωί μίλησε με την Ειρήνη είπε ότι εκείνη επανέλαβε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι δεν γνωρίζει πώς βρέθηκε η ποσότητα της κοκαΐνης στις αποσκευές της.

 

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο newsit o Έλληνας Πρόξενος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με το δικηγόρο της οικογένειας στην Ελλάδα, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, όσο και με τις κινέζικες αρχές προκειμένου να μπορέσει η 19χρόνη να μιλήσει τηλεφωνικά με τους γονείς της. «Κάνουμε προσπάθειες να υπάρξει ένα τηλεφώνημα με τους γονείς της», δήλωσε κ. Μαλούκος ο οποίος αναζητά το δικηγόρο που θα αναλάβει την Ειρήνη και θα συνεργαστεί με τον κ. Κεχαγιόγλου καθώς οι τοπικές αρχές έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία εις βάρος της.

 

Παράλληλα, ο κ. Μαλούκος σημείωσε πως η 19χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και περνά ώρες αγωνίας στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, περιμένοντας τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

 

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία που υποδεικνύουν πως η 19χρονη ίσως είναι θύμα ομάδας διακίνησης ναρκωτικών βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

 

Αποκαλυπτικά είναι τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει με φίλη της λίγο πριν τη σύλληψή της ...>>>

http://www.lifo.gr/now/greece/170548