Ξύλο μεταξύ Πακιστανών και οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ

Ξύλο μεταξύ Πακιστανών και οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
INTIMEnews/ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΦΩΤΗΣ
3

Συμπλοκές και επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας μεταξύ Πακιστανών και φερόμενων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι Πακιστανοί είχαν θρησκευτική συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), γύρω στις 11.00 το πρωί και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την Ομόνοια και την οδό Πειραιώς.

Καθώς οι αλλοδαποί περνούσαν έξω από τα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων του ΠΑΟΚ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, υπήρξε φιλονικία με οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι εκεί, για να μεταβούν στην συνέχεια στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Πανιώνιο.

Ξύλο μεταξύ Πακιστανών και οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Αθήνας - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
INTIMEnews/ ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΦΩΤΗΣ

Δεν άρχισαν να ξεσπάσουν τα επεισόδια, τα οποία διήρκεσαν λίγη ώρα και έληξαν με την επέμβαση δύναμης των ΜΑΤ, που έκανε περιορισμένη χρήση χημικών για να τους διαλύσει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ούτε προσαγωγές ή συλλήψεις και η τάξη αποκαταστάθηκε στην περιοχή χωρίς να υπάρξει συνέχεια στα επεισόδια.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ετυχε να συναντησω στο Μοναστηρακι γυρω στις 12:00 ενα κοπαδι ουγκανα. Ηταν ενα μπουλουκι που φωναζε συνθηματα του ΠΑΟΚ λες και ηταν σε γηπεδο. Οι καημενοι μπορει να νομιζαν οτι προκαλουσαν, αλλα δε νοιαζοταν κανεις για την παρτη τους.Τωρα διαβαζω αυτην την ειδηση και δε μου προκαλει καμια εντυπωση.