ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2017 | 14:08

τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα

Και όταν λέω γρήγορα μόλις μπει μέσα μου...είμαι 30 και έχω σχέση με ένα παιδί εδώ και ένα χρόνο είναι πολύ καλός και τρυφερός αλλά στο κομμάτι του σεξ τελειώνει πολύ γρήγορα..στην αρχή λέω νιώθει άβολα μέχρι να με γνωρίσει *λογικό * αλλά μετά από ένα χρόνο άρχισε λίγο να με κουράζει γτ είμαι και εγώ γυναίκα και έχω κάνει τις ανάγκες μου...τι να κάνω μπορώ να τον βοηθήσω σε κάτι?
12
 
 
 
 
σχόλια
Εχει προφυλακτικα που εμποδίζουν την ολοκλήρωση το μουδιαζουν λίγο αλλα κρατάει περισσότερο..καλύτερα αν τελειώνει με το που μπαίνει ας περιμενει ενα λεπτό μέχρι να δρασει..το εχουν οι 2μεγάλες μαρκες!
Εφόσον έχετε την διάθεση να το παλέψετε (αν τα υπόλοιπα κυλούν καλώς):1.δοκιμάστε φορώντας 2 προφυλακτικά (το ένα πάνω από το άλλο για μείωση του ερεθισμού)2.δοκιμάστε δακτυλοπίεση σε σχήμα O στην βάση του πέους με το που νιώθει ότι θα "έρθει". Διάλειμμα για μερικά δευτερόλεπτα και ξανά εργασία.3.δοκιμάστε λιγότερος χρόνος δικού του ερεθισμού και περισσότερος δικού σου πριν την διείσδυση μέχρι να μάθει μέσω του #2 να το ελέγχει4.λιγότερη τσόντα (ο αυνανισμός με τσόντες συντελεί στην επιτάχυνση της αντρικής ολοκλήρωσης)5.υπομονή μιας και θα πάρει τον χρόνο του μέχρι να μάθει να αργεί Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
Ευγενικό και χρήσιμο το σχόλιο σου, ωστόσο δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιούνται 2 προφυλακτικά ταυτόχρονα, γιατί λόγω της τριβής που αναπτύσσεται μεταξύ τους είναι ευκολότερο να σπάσουν.
Ναι βρε πουλάκι μου X files. Είπαμε. Γράψε λάθος (το παραδέχτηκα πιο πάνω). Για επιβράδυνση το είπα. Όχι για "διπλή προστασία". Ας πάρουν ένα "επιβραδυντικό" να κάνουν την δουλειά τους τέλος πάντων.
To αποτέλεσμα δεν θα ήταν λάθος (θα είχαν επιβράδυνση) αλλά η μέθοδος είναι επικίνδυνη όπως εξήγησε ο idolomantis. Όπως προείπα σπανιότατα χρησιμοποιώ και ποτέ δεν είχε πρόβλημα αυτοσυγκράτησης οπότε...