ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.11.2017 | 14:24

Τι μας γινεται?

Παιδια Καλημέρα! Ζηταω μια γνωμη..ημασταν με ενα παιδί αρκετο καιρό..ομως ηθελε να χωρισουμε δεν εφερα αντιρρηση γιατι μου ειπε οτι δεν στελνει γιατι βλεπει οτι τυραννιεμαι με τη συμπεριφορα του (λες και αν με αγαπουσε δεν θα μπορούσε να βρει τροπους να με ευχαριστει και να μην με ταλαιπωρει ..οπως και να εχει εγω δεν επεμεινα αν και η καρδια μου το ξερει ποσο τον αγαπαω! Εν πασει περιπτωση δεν επιδιωξα περαιτερω επαφη, τον αφησα στην υσηχια του και χθες λαμβάνω ενα μηνυμα που μου λεει "τι κάνεις?καλησπερα" εγω απαντησα καλα ειμαι μια χαρα εσυ και αυτος μου εδωσε Αναφορά οτι θα παει σε μια δουλεια και μην σας τα πολυλογω μου εδωσε αναφορα το τι θα κανει..ενω ο ιδιος μου ειπε οτι δεν θελει να στελνει γιατι ξερει οτι δεν εχει νοημα και οτι με ταλαιπωρει .τωρα μπορειτε να μου πειτε τι θελει απο τη ζωη μου?γιατι στελνει μηνυμα και με αναστατωνει παλι και τον σκεφτομαι?τι θελει να επιδιωξει..όποιος μπορει ας μου πει κατι σας παρακαλω..δεν βγαζω ακρη...τον αγαπαω αλλα μάλλον ψαχνει επιβεβαιωση...?
4
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον η ελεύθερη ζωή δεν πήγε όπως περίμενε, ξέμεινε από σεξ, ξέρει ότι συνεχίζεις να γουστάρεις και ξανάρχισε επικοινωνία για καμιά αρπαχτή. Συγγνώμη που στα λέω έτσι, αλλά μην παραμυθιαστείς. Προστάτεψε τον εαυτό σου.