ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.11.2017 | 02:11

Πριν το γαμο

Μια κοπελα μου αποκαλυψε οτι την περιοδο που ειχα σχεση με τον αντρα μου (παντρευτηκαμε πριν 1 χρονο), αυτος της ζητουσε να βρεθουνε για σεξ και για μενα της ελεγε διαφορα. Της ανεφερε διαφορα "ελαττωματα" μου και μιλαγε για μενα με καποιους ασχημους χαρακτηρισμους. Μου εδειξε μηνυματα του. Προσπαθω να μεινω ψυχραιμη και να σκεφτω. Σκεφτομαι λοιπον 1)οτι απο το γαμο μας και μετα δεν την εχει ενοχλησει παλι και αυτο ειναι θετικο, ισως ειδε πιο σοβαρα τη σχεση μας και συνειδητοποιησε τη δεσμευση και 2)ναι, ηταν απαραδεκτος ο τροπος που της μιλουσε για μενα, ισως ομως το εκανε για να την ριξει, για να καταφερει μια ξεπετα. Μηπως θα ειμαι υπερβολικη αν κανω καυγα; Απο την αλλη... θεωρουσα οτι εχουμε μια μονογαμικη σχεση. Αλλα δεν ξερω και με τοση απιστια τριγυρω μου μηπως εχω τρελες απαιτησεις απο τον αλλο; Επισης, αυτα που της ελεγε για μενα τα πιστευε; υπηρξε διαστημα που ειχαμε εντονες λογομαχιες μεταξυ μας, ειναι η αληθεια. Τον τελευταιο χρονο ειμαστε καλα, τα εχουμε λυσει τα θεματα που ειχαμε, θεωρω.
11
 
 
 
 
σχόλια
φυγε τρεχοντας!!!κανενας ανθρωπος δεν αξιζει τετοιες συμπεριφορες δεν θα ειναι ευκολο αλλα σκεψου πως ειναι πανετοιμος να σε κερατωσει και φυσικα μεσα εχει αρχισει και τελειωνει σιγα σιγα το συναισθηματα του για εσενα!!
Δεν κατάλαβα, είναι το κέρατο δικαίωμά του; Είναι η ξεπέτα δικαίωμά του εφόσον ο τύπος είναι σε σχέση αλλά με το γάμο αναιρέθηκαν μαγικά οι λόγοι που τον οδήγησαν εκεί; Άντε να πω ότι είσαι σε σχέση αλλά θες να ρίξεις κάποιον άλλον για ξεπέτα. Δεν μπορείς να φλερτάρεις χωρίς να μιλήσεις άσχημα για τον/τη σύντροφό σου; Πόσο χαμηλά έχει πέσει κάποιος/α που μιλάει άσχημα για τον άνθρωπό του - τη στιγμή που κανένας δεν εμποδίζει το χωρισμό. Ο άντρας σου σε δουλεύει ψιλό γαζί αλλά η δική σου αντίδραση θα είναι το πρόβλημα;
Πολλές εξομολογήσεις του είδους βλέπω τελευταία. Δηλαδή ο μεσιέ να έχει κάνει κάτι το μεμπτό κι αντί να έρθει προ των ευθυνών του, η μανδάμ το καταπίνει "να μη δημιουργήσει πρόβλημα ΕΚΕΙΝΗ" και προσπαθεί να εκλογικεύσει την πράξη του, καθώς και να του βρει τις καλύτερες δικαιολογίες (ούτε μόνος του δε θα τις είχε σκεφτεί). Πολύ ενδιαφέρον φαινόμενο, πάρα πολύ.
Εγώ θα χώριζα κατευθείαν. Γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις και εσύ φυσικά, εσύ θα κάνεις αυτό που πιστεύεις.Και όχι τόσο που πλεύριζε την κοπέλα αλλά που έλεγε πράγματα για σένα. Εδώ άλλοι κερατώνουν με όποια βρουν μπροστά τους αλλά για την γυναίκα τους δεν σηκώνουν κουβέντα. Μη προσπαθείς πάντως να το επεξεργαστείς και να το μαλακώσεις στο μυαλό σου. Και ούτε έχεις τρελλές απαιτήσεις, αν είναι δυνατόν, τί ξεφτιλίκια είναι αυτά που λες; Ως εξωτερικός παρατηρητής, σου λέω ότι είναι εμετικό αυτό που έκανε και πολύ πιθανώς δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία κοπέλα.
Το σκυλι το μαντρωνεις. Τον λύκο ;Αν η φιλη της ηταν γυναικα με αρχιδι@ θα επιανε τον τυπο μακρια απο τημ γυναίκα του κ θα του ελεγε να ξεκολλήσει κ θα τον εβαζε στην θεση του. Ή δν θα ελεγε τίποτε αφου εχει γινει ο γαμος.Σκατοθυληκο. Βρωμιαρα κ ελεεινη.
Αρχικά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι του είπε και πως αντέδρασε στην πρόταση του για σεξ.Δεύτερον δεν ξέρουμε αν όλο αυτο τον καιρό σκεφτόταν αν έπρεπε να την ενημερώσει για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της,γιατί πέρα απ το ότι ήταν έτοιμος να ξεπηδήσει την είχε στολίσει πατόκορφα!!Προσωπικά οχι ότι η απιστία δεν θα μ ενοχλούσε αλλά το να με εξέθετε με τέτοιο τρόπο το θεωρώ τραγικό!!!Όσο για την φίλη αν σκέφτηκε πονηρά και ενεργησε μ αυτο τον ,θα τα φάει τα μούτρα της αργά ή γρήγορα

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ