ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.11.2017 | 17:22

Βοηθεια..πειτε μ...

Εαν ενας άνθρωπος που αγαπουσατε πολυ σας ελεγε τη στιγμη που εσεις εξομολογειστε τον ερωτα σας οτι δεν σας στέλνει και δεν επικοινωνει μαζι σας οτι το κανει γιατι δεν θελει να σας ταλαιπωρει και να σας τυρανναει , θα επιμενατε να τον θελατε και να τον προσεγγιζετε?ημασταν με το παιδι ενα χρόνο μαζι αλλα ολο μου λεει Πώς δουλευει και χανεται...ενω ξέρει οτι παντα τον περιμενω και τον λατρευω...προφανως και δεν θελει επαφες ή ισως του εχει τελειωσει γιατι ομως δεν μου λεει οτι δεν νιωθει τιποτα αλλο και μ λεει οτι θελει να ειμαι Καλά και να μην με τυρανναει?
3
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς κοριτσι μου, αυτο καταλαβαίνω κι εγώ. Συμφωνω με τα προηγουμενα σχολια. Σου το λεει με τροπο για να μην πληγωθεις. Πολυ πιθανό, να λεει αληθεια οτι δε θελει να σε τυραννάει και οτι θελει να εισαι καλα, αλλα δε νιώθει οπως εσυ, ερωτευμένος. Και επιμενοντας, δε θα αλλάξει κατι. Δυστυχως, ξεκολλαμε πιο ευκολα, οταν μας φέρονται ασχημα. Ευχομαι να πανε ολα καλα και να τον ξεπερασεις.
Γιατί δε λες να καταλάβεις οτι δε σε θέλει.Σου δείχνει οτι του τελείωσε κι εσύ του εξομολογείσαι τον έρωτά σου. Προσπαθεί να σε πληγώσει όσο το δυνατόν λιγότερο κι εσύ δε χαμπαριάζεις, επιμένεις.Ξέρεις όλοι οι χωρισμοί δεν είναι τσακωμοί και βρισίδια, ούτε ξεκάθαρες αιτιολογήσεις δυστυχώς.