Έλληνας κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του για ομοφυλοφιλική σχέση. Το δικαστήριο απάντησε φανταστικά

Έλληνας κατηγόρησε την πρώην σύζυγό του για ομοφυλοφιλική σχέση. Το δικαστήριο απάντησε φανταστικά Facebook Twitter
Φωτο αρχείου: Alexandros Michailidis / SOOC
2

Η απόφαση του δικαστηρίου δημοσιεύτηκε ολόκληρη στο σάιτ του δικηγορικού γραφείου που τη χειρίστηκε (Μίνα Καούνη & Συνεργάτες) και έχει τρομερό ενδιαφέρον. Για την εύλογη περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, -κι εγώ απ' τον Μάκη που μου το έστειλε το έμαθα- σημειώνουμε ότι στη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων αρκεί η πιθανολόγηση (και δεν απαιτείται η απόδειξη) των πραγματικών περιστατικών, εξ ου και οι αποφάσεις γράφουν «πιθανολογήθηκε» και όχι «αποδείχθηκε».


Να η ιστορία, και η ωραιότατη απόφαση:

«(Ασφαλιστικά Μέτρα) 3257/2017 – περί απαγόρευσης επικοινωνίας ένεκα διισχυριζόμενου ομόφυλου σεξουαλικού προσδιορισμού».

«.......Ο αιτών, με την κρινόμενη αίτηση, εκθέτει ότι με την πρώτη των καθών τυγχάνουν σύζυγοι και ότι έχουν αποκτήσει ένα τέκνο ηλικίας δυόμιση ετών. Ότι βρίσκονται σε διάσταση από τον Οκτώβριο του έτους 2015 διότι η σύζυγός του συνήψε ερωτική σχέση με τη δεύτερη των καθών. Ότι η ερωτική αυτή σχέση των καθών εγκυμονεί κινδύνους για την ανήλικη κόρης του, την επιμέλεια του προσώπου της οποίας ασκεί δυνάμει προσωρινής διαταγής η πρώτη των καθών, για όσους λόγους αναφέρονται στο δικόγραφο και επικαλούμενος επείγουσα περίπτωση ζητεί να ρυθμιστεί προσωρινά η κατάσταση μέχρι να αναλάβει αυτός την επιμέλεια της ανήλικης και να υποχρεωθεί προσωρινά η πρώτη των καθών να μην φέρνει την ανήλικη σε επαφή με τη δευτέρα των καθών και η δευτέρα των καθών να μην πλησιάζει την ανήλικη με απειλή χρηματικής ποινής και προσωπικής κράτησης για κάθε παράβαση της απόφασης που θα εκδοθεί καθώς και να καταδικασθούν στη δικαστική του δαπάνη...

Διαβάστε τη συνέχεια στα ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Mικροπράγματα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια