ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.11.2017 | 12:55

1

Αν γύριζε ο χρόνος πίσω θα άλλαζα πολλά στην ζωή μου αλλά έλα που δεν γυρίζει και δεν μπορείς να αλλάξεις τα λάθη και ζεις μαζί με αυτά αναγκαστικά.Και πως τα νικάς για να πας παρακάτω
8
 
 
 
 
σχόλια
Και να γύριζες το χρόνο πίσω, πάλι τα ο ίδιος άνθρωπος θα 'σουν, με τα ίδια παιδικά βιώματα και την ίδια ιδιοσυγκρασία, άρα τα ίδια λάθη θα 'κανες. Αυτό με το να γύριζα πίσω το χρόνο είναι ανώφελο. Παρ' τα αγκαλιά και συνέχισε με καινούρια (λάθη).
Για τα λάθη σου ζητάς συγγνώμη, αν πρέπει, και προσπαθείς να κάνεις κάτι για να τα διορθώσεις, αν γίνεται.Αν θα άλλαζα κάτι; Ουουουου...αρκετά μικροπράγματα έως και πιο σημαντικά...ένα όμως ξέρω πως δεν θα άλλαζα...αυτά που με έκαναν να συναντήσω το μωρό μου!!
Δεν είσαι η μόνη! Αλλά ακριβώς επειδή δεν γυρνάει καλό είναι να μην σπαταλάμε άλλο χρόνο. Ακούγεται μεν κλισέ ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει στην επόμενη στροφή της ζωής μας ΑΛΛΑ όσο έχουμε τις όποιες αισθήσεις μας κι έναν χτύπο να πάλλεται μέσα μας ας χαρούμε και το πλατσούρισμα στ' απόνερά της βροχής( καλή μου ώρα) γιατί καμιά ώρα που απολαμβάνουμε δεν είναι χαμένη ώρα. :)