Σεισμός

H Ρένα Δούρου κάνει μήνυση για τους θανάτους και τις καταστροφές που έγιναν στην δική της περιφέρεια!

H Ρένα Δούρου κάνει μήνυση για τους θανάτους και τις καταστροφές που έγιναν στην δική της περιφέρεια! Facebook Twitter
20

«Να αποδοθούν ευθύνες» για τους θανάτους και την καταστροφή περιουσιών από την φονική καταιγίδα στην περιοχή της Μάνδρας και της Ν. Περάμου, ζητά η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου η οποία υπέβαλε μήνυση. 

Προτού συνεχίσουμε ας δούμε ένα παλιότερο tweet της κυρίας Δούρου που μόλις έγινε επίκαιρο με αφορμή τη μήνυσή της.

Και συνεχίζουμε στα παρόντα:

Όπως δήλωσε η περιφερειάρχης αργά το απόγευμα, η ίδια υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελέα Ξένη Δημητρίου, «ώστε επιτέλους να συνδράμω προκειμένου αυτή τη φορά, κάποιοι και κάποιες να τιμωρηθούν».


«Για αυτές τις ανθρώπινες ζωές που θρηνούμε και για αυτές τις περιουσίες που καταστράφηκαν, επιτέλους να αποδοθούν ευθύνες. Δήλωσε η Περιφερειάρχης και συνέχισε: «Αυτή την ώρα δεκάδες συμπολίτες μας θρηνούν την απώλεια ζωής των πιο κοντινών τους προσώπων. Και θρηνούν μέσα στη λάσπη», αναφέρει η κυρία Δούρου.

Είπε και άλλα τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ...>>>

Πολιτική
20

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Δείτε το βίντεο που πόσταρε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM
Αλβανός δημοσιογράφος λέει ότι ο Μπελέρης είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές γιατί «είναι αρεστός στη Χρυσή Αυγή»

Διεθνή / Με την υποψηφιότητα Μπελέρη η ΝΔ ψάχνει ψήφους από την άκρα δεξιά, γράφουν αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης

Στα Τίρανα ενοχλήθηκαν από τη δήλωση Πύρρου Δήμα «η καταγωγή μου είναι από τη Χειμάρρα, την καρδιά της Βορείου Ηπείρου» - Ποιος ζητά να αφαιρεθεί η αλβανική υπηκοότητα από τον Φρέντη Μπελέρη
NEWSROOM

σχόλια

18 σχόλια
Είναι εκπληκτική η δήλωση της κ. Δούρου, και το λέω χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας: ευχαριστεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης που στάθηκαν με σοβαρότητα στο ζήτημα χωρίς κανιβαλισμό. Προφανώς, γνωρίζει πολύ καλά από ''τυμβωρυχία'' (ένας Θεός ξέρει πόσοι θα ούρλιαζαν για τους νεκρούς που ''θέλουν δικαίωση'' αν ήταν άλλη Κυβέρνηση τώρα) και σπέκουλα που όλοι φταίνε για όλα (εκτός από εμάς φυσικά). Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα θα έλεγα.
Η Περιφερειαρχάρα μας - που παρεμπιπτόντως στην έκφραση και στην αμφίεση συναγωνίζεται την Κωνσταντοπούλου και προκαλεί μια καγκεμπελίστικου τύπου παγωμάρα -, στον προεκλογικό της αγώνα είχε κατηγορήσει τον Σγουρό ότι στον τομέα της αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών δεν είχε κάνει τίποτε σε τριάμιση χρόνια καί ότι 6 μήνες είναι αρκετοί για να εκπονηθεί σχέδιο Αντιπλημμυρικής Προστασίας). https://www.lykavitos.gr/archives/489045 (γκουγκλάρισα τυχαία).Ελπίζω ο εισαγγελέας να συνεκτιμήσει αυτές τις δηλώσεις της, τώρα που είναι εκείνη Περιφερειάρχης.
Σκεφτείτε πόσες μηνύσεις θα κάνει για τις πλημμύρες στη συγκεκριμένη περιοχή το '53, το '63, το '77, το '78, το '96 και το 2003. Ά, ρε Δούρου, παίδαρε! Αυτή θα είναι η νέα Νυρεμβέργη.
Ενα μονο θα πω οπως κ ο κουφοντινας ο μικρος: μαρεβα ζιμενς καφετιερες κουλης. να δουμε ποια γραμμη σημερα πηραν τα τρολ. οι τυποι ειναι απιθανοι παντως, ανευθυνοπευθυνοι.υπευθυνοι στο να διοριζουν να παιρνουν μισθους και αργομισθιες ανευθυνοι για οτιδηποτε αλλο.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. αρκει να μην εισαι ενας απο τους 11 (ή τους 6 της Μαρφιν, η το Αφγανοπουλο στη Πατησιων, ή η αλλη στο Πρεζιντεντ, ή ή ή), εγω παντως δεν εχω αναγκη. το 91 παντοτε απεφευγα την Ερμου.
Αρρωστημένη φαντασία:και βγαίνει λέει κατηγορούμενος μετά από την προδικασία ο σύντροφος της κας Δούρου ως Γενικός/-ώς της ΕΥΔΑΠ για την μη κατασκευή αγωγών ομβρίων υδάτων...
ώστε επιτέλους να συνδράμω Πηγή: www.lifo.grΗ ίδια που σε προηγούμενη καταστροφή, προέτρεπε σε δουλειά και όχι δηλώσεις.Επιπλέον άθλια εικόνα. Ντύθηκε σταχανοβίτισα γραμματέας με κότσο ταγιέρ και γυαλιά οράσεως και τερμάτισε στην σοβαροφάνεια. Ξεπέρασε και το μπουφάν του αξέχαστου στις πυρκαγιές του 2007.