ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2017 | 12:41

Η αδερφή μου τα έχει με έναν τύπο 20 χρονια μεγαλύτερο

Σπουδάζει στο εξωτερικό και γνωρίσε έναν τύπο που την περνάει 20 χρόνια. 20 ολόκληρα χρόνια! Είναι λέει ερωτευμένη μαζί του. By the way η αδερφή μου 21 και εκείνος 41. Δεν γίνεται να υπάρχει τόση μεγάλη διαφορά ηλικίας. Είναι ο πρώτος της και είναι φυσικό να είναι ενθουσιασμένη. Όσο για εκείνον δεν τον έχω γνωρίσει για να ξέρω τι πρόθεση έχει. Γιατί σχέση δεν το λες με έναν τύπο 20 χρόνια μεγαλύτερο. Την αγαπάω την αδερφή μου και δεν θέλω να πληγωθεί.
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειναι το θεμα της γυμνιας... το λιγοτερο ειναι θα ελεγα..απλα ο ενθουσιασμος θα περασει.. δεν ειναι πεντε χρονια διαφορα..ειναι εικοσι γ@μημεν@ χρονια... και οσο καλος να ειναι ο αλλος οσο και ιδανικο να μοιαζει ολο αυτο τωρα,συντομα θα χαθει και η ηλικιακη αποσταση θα μεγαλωνει,θα αλλαζουν τα θελω και το <εμεις>ξαφνικα θα γινει εγω!
Το παράδειγμα με την γύμνια ειναι αυτο που αντιπροσωπεύει ολη τους την σχέση. Κανε εικονα να βγουν για φαγητό ή να πανε θετρο μαζί ή να συμβιώνουν μαζι. Είναι οχι αηδία αλλα βλακώδες για την κοπελα.
Ράμπο με ανυσυχεί πολύ το γεγονός ότι τους 35+ τους βλέπεις έτοιμους για ΚΑΠΗ ή εμένα οι φιλοι μου είναι όλοι εξαίρεσεις (μωρε λες ??)ή δεν ξέρω τι να πω ...Επίσης κάτι 25 χρονες που μας λανσάρουν σε VOICE ,SHOPING STAR κ.α τις έχεις δει???Ειμαι 35 και αν τις βάλεις δίπλα μ μου ρίχνουν και 5-6 χρόνια αχαχαχαχαχα.Παιδία στον έρωτα επειδή τα πράγματα είναι πολύ ρευστά καλό είναι να κοιτάμε το τώρα ,μέχρι να φτάσει η αδερφή της κοπέλας να προβλήματίζεται για το γκομενικό της μέλλον παίζει να έχει αλλάξει και 4-5 άντρες οποτε τι να λέμε ...
32 ειμαι κ εγω οποτε δν σε ριχνω!επειδη ειμαι άντρας κ με την εξομολόγηση εβαλα εμενα στην θεση του 41 αμεσως σκέφτομαι οτι ειμαι αηδίας γιατι το μονο που θελω απο αυτο το λουλουδακι είναι να την γλειφω με τις ώρες κ πολλα ακομη που θα φαω ban .με τετοια διαφορα υπαρχει μονο έρωτας μονόπλευρος γιατί ο 41 ετων ειναι αδύνατο να ερωτευτεί περα των νιατων της,του κορμιου της κ του νεαρου της ηλικιας της. Αντρας ετων 41 ειναι με 20χρονη μονο για να την πηδ@ει ασυστολα κ νια πραγματοποιήσει μια σημαντικη φαντασίωση. Άντρας ετων 41 ώριμος,για κανεναν αλλο λογο δν κανει σχεση με 20χρονη.
41 αμεσως σκέφτομαι οτι ειμαι αηδίας Πηγή: www.lifo.gr αχαχαχαχαχαχαχαχα ντάξει να σαι καλά!!!Ράμπο δεν είναι όλα απολυτα χρυσέ μου σου ξαναλέω 20ρονες και 20χρονες υπάρχουν πολλές και διαφόρων ειδών δεν είναι όλες οπτασίες και εκτός αυτού το τι ζητάει ο καθένας από τον άλλο δεν είναι πάντα δεδομένο .Ναι μεν υπάρχει το κλισέ sugar daddy και αυτός θέλει να πιπιλίσει απλά το νιάτο αλλά από την αλλή δεν μπορούμε να είμαστε μες το μυαλό του κάθε ανθρώπου για να ξέρουμε πως τη βλέπει ακριβώς .
Οτι κ να πιστεύεις εσύ η ουσια ειναι ότι ο 41 ειναι με την μικρη για καθαρα σεξουαλικούς λόγους. Οπως εχω υπάρξει με πολυ μικρότερες ετσι σου απαντάω. Κ οι πολυ μεγαλυτερες που υπηρξαν μαζι μου για τον ιδιο λογο ηταν. Συναισθηματικά 41 ετων άνδρας δν μπορει να νιώσει ελξη για μια 20χρονη. Ο άνδρας 41 ετων ειναι με την μικρη για να την μαμαει. Ετσι ξερά. Δν μπορω αλλιώς να στο πω.κ δν μπορει κάποιος να με διαψεύσει γιατι θα ειναι ηλίθιος αν προαθησει να μου εξηγησει τι εκτος του σεξουαλικού ειναι αυτο που τον έλκει.
Είναι γεγονός πως καθείς απο τα βιώματά του κρίνει και δεν αμφιβάλλω για αυτά που μου λες ότι μπορέι να ισχύουν απλά πλέον βλέπω ότι το θέμα ηλικίας τείνει να ξεφτίσει ως ταμπού και αυτό γιατί οι μεγάλοι πλεόν μικροδείχνουν και μικροφέρονται και οι μικροί μεγαλοδείχνουν και μεγαλοφέρονται .
Χααχαχααχαχα ντάξει γέλασα με την τοποθέτηση αλλά η σωστή η εξομολόγηση θα κατέληγε στο πχ τι κοινό μπορεί να έχουν ?τι του βρήκε ?τι μέλλον υπάρχει κ.ο.κ όχι στο ότι θα πληγωθεί επειδή σώνει και ντε αυτός είναι 40 .Επίσης έχω αρκετούς 40άριδες φίλους που αν τους δεις ''μετράνε'' περισσότερο από 25άριδες και άλλους ντάξει που στα 40 είναι σαν τον παππού μου .Παίζουν πολλά ρόλο θέλω να πω εκτός από το νούμερο της ηλικίας .