ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.11.2017 | 13:29

Μια κρύο, μια ζέστη...

Πριν από 10 μέρες γνώρισα ένα παιδί...μου άρεσε εκ πρώτης όψεως και του άρεσα και εγώ. Αρχίσαμε να βγαίνουμε και τα φτιάξαμε. Εγώ είμαι 21, δεν έχω ξανακάνει σχέση και ενώ ένιωθα ενθουσιασμό, προσπαθούσα να πατάω στην γη, μάλιστα στην αρχή δε το παραδεχόμουν κιόλας. Οι φίλες μου μού έλεγαν να το απολαύσω, διότι οι πρώτες μέρες δε θα ξανάρθουν...εγώ όμως από τότε, βρίσκομαι μονίμως σε μια αντίφαση...μια που τον βλέπω και θέλω να τον βουτήξω, μια που πιάνω τον ευατό μου συγκρατημένο...Οι φίλες μου λένε ότι σε αυτά τα πράγματα κάνεις ότι νιώθεις, αλλά εμένα με φοβίζει πολύ αυτό που συμβαίνει. Δε μπορώ να καταλάβω τι νιώθω ακριβώς...δε θα έπρεπε να μην τα σκεφτόμουν όλα αυτά αν ήμουν τρελά ενθουσιασμένη; Εν τω μεταξύ, σε λίγες μέρες φεύγει για δουλειά στο εξωτερικό και γυρνάει σε 2 μήνες...χθες που βρεθήκαμε ένιωθα ότι υπήρχε αυτή η σκιά ανάμεσα μας και δεν ήμουν και πολύ θερμή...είναι πολύ καλό παιδί, μου φέρεται πολύ καλά και είναι η μόνη θετική εμπειρία που έχω αποκομίσει πάνω στον τομέα αυτό...πιστεύω πως θα ήθελα να το προσπαθήσω αλλά δε θα ήθελα να τον πληγώσω αν δε μου βγει στη πορεία από απόσταση...τι να κάνω; εσείς με αυτά που διαβάζετε πιστεύετε ότι μου αρέσει αλλά φοβάμαι ή ότι δε ξέρω γενικά ακόμη τι μου γίνεται και πρέπει να δω πως θα προχωρήσει; Θα μου πείτε τώρα ότι εγώ και μόνο εγώ ξέρω τι νιώθω καταβάθος, αλλά πιστέψτε με σας ζητάω τη γνώμη σας, με βάση τη δική σας εμπειρία, γιατί σε αυτό το κομμάτι είμαι τρομερά άβγαλτη.
6
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι νιώθεις ενθουσιασμό δεν σημαίνει πως δεν θα έπρεπε να τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Μάλιστα, νομίζω πως, ο πολύς ενθουσιασμός έχει σαν αποτέλεσμα να μην βλέπεις που πάνε τα τέσσερα. Όσο και αν πρέπει να απολαμβάνουμε το αίσθημα ευφορίας που μας προκαλεί, καλύτερα είναι να κρατάμε και κανένα μάτι ανοιχτό. Φεύγει για δύο μήνες ενώ είσαστε ακόμα στην αρχή της σχε... Της γνωριμίας σας (10 μέρες τον ξέρεις, οπότε θα ακουστεί κάπως παράξενο αν το ονομάσω σχέση). Μου φαίνεται λογικό να φοβάσαι, ή, μάλλον, να αγχώνεσαι, μιας και είναι η πρώτη φορά που ξεκινάς κάτι τέτοιο. Δεν είναι ανάγκη να αγχώνεσαι τόσο. Όσο και να δεν θέλεις να τον πληγώσεις, υπάρχει περίπτωση να το κάνεις. Αλλά, αυτά συμβαίνουν στα αισθηματικά και δεν θα είναι το τέλος του κόσμου. Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και αυτός. Άμα δεν νιώσεις καλά με το όλο θέμα, του το λες και, τουλάχιστον, είσαι ξεκάθαρη και θα είναι ακόμα στις αρχές. 1-2 μήνες, αρχή είναι ακόμα, όπως έμαθα και εγώ, πρόσφατα...μόνο εγώ ξέρω τι νιώθω καταβάθος Πηγή: www.lifo.grΑυτό είναι η αλήθεια. Όση εμπειρία και να έχει κάποιος άλλος, σε αυτά τα θέματα, καλόν είναι να ακούς πρώτα εσένα. Δηλαδή το τι νιώθεις, το τι σκέφτεσαι με το μυαλό σου και το τι θέλεις (εννοείται πως δεν πάμε στα τυφλά, παρέα με τα συναισθήματα. και το μυαλό έχει τον ρόλο του). Τα ζυγίζεις και πράττεις. Καλή τύχη.
Κοίτα για μένα δεν πολύ τρελαίνεσαι ,αλλά μπορεί να ναι και αυτό που λες ότι δεν έχεις ξανά κάνει σχέση έτσι ώστε να ξέρεις πως να συμπεριφερθείς,πως να αντιδρασεις..