ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Νέα ένταση στην Ευελπίδων: Άγριο ξύλο στο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Νέα ένταση στην Ευελπίδων: Άγριο ξύλο στο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter
Sooc
6

«Φονιά», «Να πεθάνεις». Αυτά φώναζε στον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη ο κόσμος που και σήμερα (10/11) είχε συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων καθώς απολογείται στον ανακριτή ο 58χρονος που ομολόγησε ότι τον περασμένο Οκτώβριο σκότωσε την 32χρονη εφοριακό στο Β' νεκροταφείο, στα Πατήσια. Και σήμερα στα δικαστήρια βρίσκεται η μητέρα και ο πατέρας του θύματος και άλλοι συγγενείς.

Νέα ένταση στην Ευελπίδων: Άγριο ξύλο στο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter
Sooc

Στις 10 το πρωί μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης ο οποίος είναι ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη. Της δολοφονίας που έγινε στις 18 Οκτωβρίου στο Β Νεκροταφείο. Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια οι συγγενείς της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε τόσο άγρια.

Νέα ένταση στην Ευελπίδων: Άγριο ξύλο στο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter
Sooc

Στο σημείο ήταν και διμοιρία των ΥΜΕΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όμως ξεχείλιζε η οργή και σήμερα στην οδό Ευελπίδων. Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρυσαν τον δολοφόνο του δικού τους ανθρώπου άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα.

 

Νέα ένταση στην Ευελπίδων: Άγριο ξύλο στο δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη Facebook Twitter
Sooc

«Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της.

Την ώρα που μετέφεραν σχεδόν σηκωτό τον 58χρονο Μανώλη Σοροπίδη στα δικαστήρια, σκόνταψαν στα σκαλοπάτια με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Εκεί, βρήκε την ευκαιρία η μητέρας της Δώρας Ζέμπερη να επιτεθεί στον 58χρονο με ένα στυλό καρφώνοντάς τον όπου μπορούσε να βρεί.

 
Ελλάδα
6

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει ο συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

Ελλάδα / Δίκη για Μάτι: «Θα έρθουν κι άλλα Τέμπη» λέει συγγενής θύματος που πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο

«Σκοτώνεις 104; Πλημμέλημα και πας σπίτι σου με 10 ευρώ την ημέρα» σχολιάζει συγγενής θύματος στο Μάτι που προσήχθη αφού πέταξε καρέκλα στο δικαστήριο με το άκουσμα της απόφασης
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Στην Ελβετία χορηγείται κανονικά ηρωίνη σε χρήστες που έχουν κάνει αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες για να αποτοξινωθούν. Έτσι με αυτόν τον τρόπο χτυπιέται το εμπόριο ναρκωτικών αλλά και οι χρήστες δεν κάνουν εγκλήματα για να εξασφαλίσουν την δόση τους. Αν υπήρχε αυτός ο νόμος και στην χώρα μας η κοπέλα τώρα θα ζούσε πιστεύω.
Χθες βγήκε με διήμερη άδεια ο Κουφοντίνας από τη φυλακή (καλώς η κακώς), που δολοφόνησε 11 ανθρώπους και υπήρχαν αλληλέγγυοι και υποστηρικτές που λειτουργούσαν ως δορυφόροι του, οι οποίοι απειλούσαν και τις κάμερες λόγω της υπερβολικής αριστερής μαγκιά τους.Πριν 3 ημέρες περίπου, όπως και σήμερα οι συγγενείς της Δώρας και απλοί πολίτες, αποδοκίμασαν και κάποιοι χειροδίκησαν εναντίον του δολοφόνου.Διαβάζοντας τα σχόλια παρατηρώ ότι δεν μας πειράζει η συμπεριφορά των αλληλέγγυων καθώς και το απύθμενο θράσος τους, που είναι πλήρως συνειδητοποιημένοι για ποιον υποστηρίζουν, αλλά αγανακτούμε με την θυμική αντίδραση των συγγενών της κοπέλας.Αυτή η αριστερίστικη νοοτροπία κατέστρεψε τη χώρα μας.
Τουλάχιστον λυπηρή η πλειοψηφία των σχολίων. Όλα το ίδιο. Ο Κουφοντινας και ο ποινικός το ίδιο.Κι επειδή σκότωσε έ ας τον λυντσάρουμε τώρα. Καμία αίσθηση συντεταγμένης δημοκρατίας του 21ου αιώνα.Μεγάλες και ποινικά κολασιμες οι ευθύνες της αστυνομικής συνοδείας.