ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.10.2017 | 17:11

χελπ!

Salida eksodosΜενω σε κάτι σαν χοστελ με ενα εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκτός Ελλάδας και κοιμόμαστε πολοι μαζί. Στην αρχη μας ειπαν να χωριστουμε αγόρια κορίτσια και έτσι και κάναμε, εγω και μια άλλη κοπέλα μείναμε σε ενα δωματιο και έρχεται ενα αγορι και μας λεει ,ο συγκάτοικος μου ροχαλιζει, να κοιμηθώ εδω , ειχαμε ξαναμιλήσει,συμπαθητικό παιδι φαινόταν οπότε είπαμε οκει.Και στο ψητο. Το βράδυ ξυπνησα σε κάποια φαση και ηταν καπου ορθιος , έπειτα πήγε στο μπανιο,και όταν γύρισε αρχισε να αυνανίζεται!!! Ήταν σκοτάδι οπότε δεν ξέρω αν ειδε πως ήμουν ξυπνια, και εγω κρυφτηκα φρικαρισμενη κατω απ το πάπλωμα.Το δωμάτιο δεν είναι ιδιαίτερα μεγαλο , τα κρεβάτια μας είναι απέναντι. Και μου έχει σπάσει τα νευρα λιγο + το ότι φρικαρω να πεσω για ύπνο πάλι. Εγω αν ήθελα να αυνανιστώ σε μια τέτοια κατάσταση είτε θα πηγαινα στο μπανιο ,είτε θα σιγουρευομουν οτι λείπουν ολοι .Θελω να αλλαξω δωμάτιο, αλλα πιθανόν οι υπεύθυνοι να με ρωτήσουν γιατί. Είναι υπερβολικό να με ενοχλεί ; τι λέτε;Δεν νιώθω ιδιαίτερη άνεση και ασφάλεια για να κοιμηθώ πάλι εδω .
3
 
 
 
 
σχόλια
Αυτές δεν είναι συμπεριφορές ανθρώπου που είναι καλά . Και δε πρέπει σε καμία περίπτωση να αποκρύπτονται ,πόσο μάλλον να αγνοούνται. Κάπως έτσι ξεκινούν οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις και μάλιστα έπονται και χειρότερα. Δυστυχώς υπάρχει ελάχιστη έως ανύπαρκτη ενημέρωση επί του θέματος. Δεν είμαι υπερβολική. Δεν είσαι ούτε Εσύ ούτε καμία άλλη κοπέλα που έρχεται αντιμέτωπη με τέτοιου είδους καταστάσεις. Να πας χωρίς δεύτερη σκέψη να πεις τι ακριβώς αντικρισες ο τύπος αυτός μπορεί Όχι μόνο να αποτελεί κίνδυνο για εσένα αλλά και για τα υπόλοιπα άτομα. Δεν αξίζει να πας απλώς να αλλάξεις δωμάτιο. Να τον αναφέρεις σε καθηγητή αν γίνεται. Επίσης παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε ποια χώρα βρίσκεσαι. Μην με αγνοήσεις σε παρακαλώ για δικό σου καλό αλλά και τον γύρω σου.Δεν μπορεί ο καθένας κατά αυτόν τον τρόπο να προσβάλλει την ελευθερία σου και να σου προκαλεί φόβο. Όπως είπες άλλωστε και εσύ το πρέπον θα ήταν να αποσυρθεί σε κάποιο χώρο μόνος του για να κάνει κάτι τέτοιο.
Καθόλου υπερβολική δε σε βρίσκω. Εγώ θα άλλαζα δωμάτιο την επόμενη στιγμή, μην το αναβάλλεις. Αν και αντί να αλλάξεις εσύ δωμάτιο, γιατί δεν λέτε στον ίδιο να γυρίσει στο δωμάτιο που ήταν πριν; Πιο λογικό μου ακούγεται.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ