ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.10.2017 | 12:26

Δεν είμαι συνηθισμένη τελικά.

Ενώ μου άρεσε που περάσαμε δύο μέρες μαζί και κοιμηθήκαμε αγκαλιά, τα άλλα που πάνε πακετάκι μαζί με τη σχέση δε μπορώ να τα συνηθίσω προς το παρόν. Και ειδικά επειδή δεν μένουμε μαζί, αυτό το να μιλάς κάθε ώρα με κάνει και βαριέμαι. Επίσης δυσανασχετώ με τον έλεγχο και όταν κάνει πράγματα χωρίς να με ρωτάει. Πχ είπαμε εντάξει είμαστε μαζί και θα δούμε πως θα πάει και ξυπνάω σήμερα και βλέπω ότι έχει βάλει ανάρτηση ότι είμαστε σε σχέση. Να το βλέπει ο κάθε άσχετος και σχετικός. Και όταν ρωτάω γιατί το έκανε, απαντάει "έχεις να κρύψεις κάτι;". Όχι δεν έχω να κρύψω κάτι, αλλά δε γουστάρω αυτές τις κινήσεις, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι κρύβουν άλλα από πίσω.Σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να εξαφανιστώ. Μου αρέσει αλλά ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ.
10
 
 
 
 
σχόλια
Εμένα πάντως όντως μου φαίνεται καταπιεστικός ο τύπος. Εσύ πρέπει να διακρίνεις αν είναι γιατί είναι πολύ ερωτευμένος (και σε καταπιέζει ασυναίσθητα) ή γιατί είναι τέτοιος στις σχέσεις του γενικώς.Να το κουβεντιάσετε.
Κορίτσι μου, δεν είναι ότι δεν είσαι συνηθισμένη, εσύ ήσουν ξεκάθαρη από την αρχή ότι θέλεις να είστε μαζί και θα δείτε στην πορεία πως θα κυλίσει και πολύ καλά έκανες. Δεν θες να βιαστείτε να το ζήσετε και αυτό οφείλει να το σεβαστεί, αφού η ίδια του το εξηγήσεις. Είναι όμως υπερβολικό ενώ καλά-καλά δεν έχει περάσει καιρός από τότε που είστε μαζί να μιλάς για καταπίεση με βάση τα παραπάνω δείγματα. Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι τύπος είναι αυτός και πόσο καλά τον ξέρεις. Δώστε χρόνο ο ένας στον άλλον να γνωριστείτε, να δείτε τι αποζητά ο ένας από τον άλλον και μην βιάζεσαι να εξαφανιστείς αν δεν σιγουρευτείς ότι θες και μπορείς να είσαι μαζί του.
Απο τα λιγα που γραφεί μ θυμίζουν παρόμοιες καταστάσεις. Βεβαια δν εβαλα στο φβ (γιατι δν εχω παρα μονο ενα dummy λογαριασμο για παιχνίδια) αλλα μολις ενιωθαν οτι τις πολιορκείς σου δινόταν κ μετα ελεγαν οτι πιέζονται κ φοβούνται. Κουραστικό θέαμα.
Τι να σου πω μπορεί να ναι και έτσι όπως τα λες ..μπορεί και όχι ..εκείνη φανταζομαι ξέρει τι της συμβαίνει ..κ αν όχι πρέπει να κάτσει να σκεφτεί ..Γιατί όντως απ τα λίγα που γράφει κ το παιδί δεν κάνει κάτι υπερβολικό ώστε να πεις οτι την καταπιέζει ..
"τα άλλα που πάνε πακετάκι μαζί με τη σχέση δε μπορώ να τα συνηθίσω προς το παρόν."Δηλαδή περιμένει να "αγκαλιαστούμε" αλλα να μν γινομαι συναισθηματικός ;κ αν δν γινω μήπως θα γινω ο τύπος που σε "αγκάλιασα" κ αφου πηρα αυτο που ηθελα ,εγινα απομακρος;?

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ