Πάτμος: Ελεγκτές - «ράμπο» αιφνιδίασαν τον επιχειρηματία που είχε επιτεθεί σε εφοριακό

Πάτμος: Ελεγκτές - «ράμπο» αιφνιδίασαν τον επιχειρηματία που είχε επιτεθεί σε εφοριακό Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC (φωτογραφία αρχείου)
2

Ειδικό κλιμάκιο ελεγκτών - «ράμπο» στάλθηκε στην Πάτμο σήμερα το πρωί, προκειμένου να διενεργήσει εξονυχιστικό έλεγχο στις επιχειρήσεις που διατηρεί ένας συγκεκριμένος επιχειρηματίας, ο οποίος το καλοκαίρι είχε ξυλοκοπήσει έναν εφοριακό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ροδιακή», στο ειδικό κλιμάκιο που εστάλη στην Πάτμο με απευθείας εντολή του διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργου Πιτσιλή, περιλαμβάνονταν εκπαιδευμένα στελέχη, τα οποία έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά. Επίσης, συμμετείχαν εφοριακοί υπάλληλοι από την Αθήνα, στελέχη του τελωνειακού κλάδου και εξειδικευμένοι αστυνομικοί.

Η όλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με μυστικότητα, γεγονός που αιφνιδίασε τον ελεγχόμενο επιχειρηματία, ο οποίος αυτή τη φορά δεν προέβαλε καμία απολύτως αντίσταση, σύμφωνα με τη «Ροδιακή».

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν πως κατασχέθηκαν βιβλία και στοιχεία, ενώ εντοπίστηκαν σοβαρές παραβάσεις και αναμένεται να συνταχθεί ειδική έκθεση, η οποία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να επιβληθούν οι αυστηρές κυρώσεις που προβλέπονται από την σχετική νομοθεσία.

Τι συνέβη το καλοκαίρι:

 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια