Βίκυ Σταμάτη: «Έκανα αγορές που κάνουν κυρίες της δικής μου τάξης»

Βίκυ Σταμάτη: «Έκανα αγορές που κάνουν κυρίες της δικής μου τάξης» Facebook Twitter
36

Υπόμνημα κατέθεσε ενώπιον του Συμβουλίου Εφετών η Βίκυ Σταμάτη, ζητώντας την αντικατάσταση της κράτησης της με αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους. Όπως γράφει η Real News, η κυρία Σταμάτη υποστηρίζει στο υπόμνημα ότι δεν γνώριζε από πού προέρχονται τα χρήματα της συζύγου της που «ήταν πλούσιος και πριν το γάμο» τους ενώ αναφέρει ότι ψώνιζε, όπως και οι κυρίες της δικής της κοινωνικής τάξης.

Στο υπόμνημα που δημοσιεύει η Real News, η Βίκυ Σταμάτη αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Οι αγορές στις οποίες προέβαινα είναι συγκρίσιμες με τις αγορές κυριών της κοινωνικής και οικονομικής μου τάξης, είτε από το χώρο της πολιτικής είτε από το χώρο της δημοσιογραφίας, είτε του θεάματος». Υποστηρίζει ακόμη ότι στην κοινωνική της «τάξη» οι σύζυγοι των υπουργών είναι γνωστές στα καταστήματα με το μικρό τους όνομα, κάνουν εξωτικά ταξίδια, αγοράζουν νεοκλασικά σπίτια με θέα την Ακρόπολη και δεν ρωτούν ποτέ τους άνδρες τους, πού βρήκαν τα λεφτά.

«Είναι αγορές που έκανα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας, την οποία μου είχε χορηγήσει ο σύζυγός μου, με αποτέλεσμα οι αγορές αυτές να εξοφλούνται σε μεταγενέστερο χρόνο. [...] Μου αποδίδουν αγορές ακριβών αντικειμένων που ουδέποτε αγόρασα διότι οι υποτιθέμενες αποδείξεις αγοράς ήταν στην πραγματικότητα προσφορές που λάμβανα από διάφορα καταστήματα», σημειώνει σε άλλο σημείο. Σημειώνει ότι ποτέ στη διάρκεια του έγγαμου βίου της δεν ρώτησε τον Άκη Τσοχατζόπουλο για την πολιτική του δραστηριότητα, ή για λεπτομέρειες που είχαν να κάνουν με τα ζητήματα της αρμοδιότητάς του.

Χαρακτηριστικά γράφει: «Στη διάρκεια του γάμου μου, ο σύζυγός μου κυριαρχικά αποφάσιζε για τα θέματα του συζυγικού βίου ενώ εγώ ακολουθούσα τις υποδείξεις του, έχοντας απεριόριστη εμπιστοσύνη στις ικανότητες, τη γνώση και τη σοφία του».

Αναφέρεται επίσης στα ψυχολογικά προβλήματα που προκάλεσε τόσο στην ίδια όσο και στο παιδί της ο εγκλεισμός στις φυλακές και υποστηρίζει ότι έφθασε στο σημείο να κάνει «αυτοκαταστροφικές σκέψεις και πράξεις». Για το παιδί της αναφέρει ότι  παρουσιάζει προβλήματα συμπεριφοράς και πως η ίδια είναι τελικά μια αδικημένη γυναίκα και μητέρα..

Ελλάδα
36

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Ελλάδα / Δολοφονία Λυγγερίδη: «Μαραθώνιος» για δεύτερη ημέρα με 32 απολογίες- Προφυλακίστηκε ακόμη ένα ηγετικό μέλος

Το ηγετικό μέλος, που μαζί με άλλους τέσσερις θεωρούνται επικεφαλής  της εγκληματικής οργάνωσης και αυτοί που οδήγησαν στη δολοφονία του αστυνομικού, φέρεται να είναι αυτός που έδωσε το σήμα για την έναρξη των επεισοδίων
NEWSROOM
Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

Ελλάδα / Λέκκας για Θηρασιά: «Η Σαντορίνη έχει πάντα στην καλντέρα υψηλό κατολισθητικό κίνδυνο»

«Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα, το 2010 έχουν γίνει μεγάλα έργα στη Σαντορίνη προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι κατολισθήσεις και στον Αθηνιό και στο παλιό λιμάνι και στην Οία» εξήγησε ο κ. Λέκκας
NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
ειμαι στην ευχαριστη θεση να ενημερωσω την κα. Σταματη οτι απολαμβανει ηδη τα προνομια που ταιριάζουν στην ταξη της και οτι συντομα και άλλες κυρίες της ταξης της θα την ακολουθησουν. Λεγονται και κυριες των τιμων...Ωστοσο τις ενημερωνω οτι στην Δημοκρατία μας δεν επιτρέπονται οι αποκεφαλισμοι και ετσι δεν θα μπορεσουν να απολαυσουν το τελος της Μαριας Αντουανέτας που τοσο φιλοτιμα εργαστηκαν για να πετυχουν...tant pis
Νομίζω ότι οι μόνες αγορές που ταίριαζαν στην κυρία, είναι φιδάκια για τα κουνούπια, καφές, άντε καμμιά χλωρίνη, άντε στο τσακίρ κέφι καμμιά μπύρα, για να ρεύεται και να γουστάρει ο άκης, από το μπακάλικο στο μεσοχώρι (χωρίς να ειρωνεύομαι ούτε το χωριό, ούτε τα προϊόντα, διότι από εκεί ψωνίζω και εγώ)
Ε πες το κυρά μου από την αρχή...Εμείς η λαϊκάντζα δεν τα ξέραμε όλα αυτά. Να πάει σπίτι της η μανδάμ. Τελικά ήταν αθώα. Δώστε της και κανα φράγκο να ψωνίσει κανά σπίτι γιατί με όλα αυτά την κοροϊδεύουν οι φιλενάδες της.