EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΒΙΝΤΕΟ - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πατέρα Κλεομένη και μέλη του Ιερού Λόχου στο Μοναστηράκι

ΒΙΝΤΕΟ - Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον πατέρα Κλεομένη και μέλη του Ιερού Λόχου στο Μοναστηράκι Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Konstantinos Tsakalidis / SOOC)
6

Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκαν την Κυριακή στο Μοναστηράκι ο πατέρας Κλεομένης και μέλη του Ιερού Λόχου, που πραγματοποίησαν πορεία κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Σε βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα φαίνονται ο π. Κλεομένης μαζί με τα μέλη του «Ιερού Λόχου» να βαδίζουν προς την έξοδο του ΗΣΑΠ στην πλατεία στο Μοναστηράκι, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Ελλάδα σημαίνει Ορθοδοξία» και «Όχι στο ηλεκτρονικό εισιτήριο» ενώ ταυτόχρονα κρατούν σημαίες που έγραφαν «Ορθοδοξία ή Θάνατος».

Ενώ περπατούν δέχονται ξαφνικά επίθεση από κουκουλοφόρους, πιθανώς από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, καθώς χτες είχε οργανωθεί και συγκέντρωση από αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές οργανώσεις, αλλά και άτομα του ευρύτερου αναρχικού χώρου.

Η επίθεση συνέβη στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι ενώ π. Κλεομένη και Ιερός Λόχος πήγαιναν στη συγκέντρωση παραθρησκευτικών αλλά και ακροδεξιών οργανώσεων κατά του νέου νόμου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου. 

Την ίδια στιγμή αντιδράσεις έχει προκαλέσει και ένα στιγμιότυπο από το βίντεο λίγο πριν την επίθεση, όπου ο π. Κλεομένης περνώντας ανάμεσα από τα ακυρωτικά μηχανήματα φαίνεται σαν να έδιωξε επίτηδες και γελώντας μια γάτα που συνηθίζει να ξαπλώνει πάνω σε αυτά και είναι πολύ γνωστή στους επιβάτες, που χρησιμοποιούν τον σταθμό.

Δείτε το βίντεο με την στιγμή της επίθεσης:

 

Βίντεο από την πορεία του π. Κλεομένη μαζί με μέλη του Ιερού Λόχου:

 
6

EΡΧΟΝΤΑΙ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΔΕΡΒΕΝΙ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ελλάδα / Σε εξέλιξη η φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ένας νεκρός, 112 για εκκένωση και φλόγες κοντά σε σπίτια

Σε ύφεση η φωτιά στον Άγιο Δημήτριο της Κορίνθου, νέα πυρκαγιά στη Μαριολάτα Φωκίδας - Η ενημέρωση για τη σορό που εντοπίστηκε και οι συνεχείς προειδοποιήσεις στους κατοίκους
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Ελλάδα / Ο Εμμανουήλ Καραλής ορκίστηκε σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού

Μαζί με τον Έλληνα πρωταθλητή του επί κοντώ ορκίστηκαν και άλλοι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024 και δεν είχαν μέχρι σήμερα ενταχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Ελλάδα / Πετράλωνα: Τι προηγήθηκε της κατάρρευσης της πολυκατοικίας και τι εξετάζουν οι αρχές

Ο όγκος των ερειπίων δυσκολεύει τις προσπάθειες των διασωστών - «Εάν δεν ολοκληρωθούν οι προσπάθειες της έρευνας και της διάσωσης δεν μπορούμε να έχουμε ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος»
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Σε ποιό ιερό λόχο αναφέρονται όμως;Στον ιερό λόχο του Υψηλάντη που αφορίστηκε από το πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως ή στον ιερό λόχο των Θηβαίων, την θρυλική στρατιά ομοφυλόφιλων;Μάλλον παρακάνουμε σκέψεις για ανθρώπους που δεν σκέφτονται...
(παλαιότερη μπούρδα)https://www.youtube.com/watch?v=fecrbJcs0wI(νεότερη μπούρδα)https://www.youtube.com/watch?v=w6-jNRZImTQ+(22/10/2017 εθνικισταί και λοιπά φιντάνια)https://www.youtube.com/watch?v=tkd6ZG3QeO4...και να μην ξεχάσουμε να πούμε ότι ο Κλεομπούρδας ηγήθηκε της πορείας φασιστών (24/9/2017) κατά του δήμου Λαρισαίων με αφορμή την παραχώρηση οικειών σε πρόσφυγες ...μιλάμε Χριστιανός με "Χ" κεφαλαίο (not).
Πάντος δεδομένου του ότι αμφότεροι καταπολεμούν το σατανικό ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μπορούσε να γίνει μια ενιαία πορεία ιερολοχιτών/αναρχικών μόνο για αυτό!