Δύο χρόνια αφότου η φίλη του Καθριόνα Ουάιτ αυτοκτόνησε, ο Τζιμ Κάρεϊ λέει τώρα ότι παρά τα όσα ισχυρίζεται η οικογένειά της, δεν της μετέδωσε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και στην πραγματικότητα η Ουάιτ είχε ήδη τρία όταν την συνάντησε.

 

Η οικογένεια της Καθριόνα Ουάιτ μηνύει τον Τζιμ Κάρεϊ, ισχυριζόμενη ότι ο ηθοποιός της μετέδωσε HSV και HPV [σ.σ. ιός του έρπη και ιός των ανθρώπινων θηλωμάτων HPV, που μεταδίδεται σεξουαλικά] και γονόρροια, ωθώντας την έτσι να αυτοκτονήσει με συνταγογραφούμενα φάρμακα.

 

Η οικογένεια ισχυρίζεται πως ο Κάρεϊ έχει προσλάβει μια ομάδα ακριβών δικηγόρων για να αμαυρώσει το όνομα της Καθριόνα, αλλά οι ίδιοι γνωρίζουν την αλήθεια. Η μητέρα της, Μπριτζίτ Σγουίτμαν, λέει ότι ο Κάρεϊ εξέθεσε την κόρη της στα ναρκωτικά και της μετέδωσε τις ασθένειες του.

 

«Ως οικογένεια, θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει την αλήθεια για το ποιος είναι ο Τζιμ Κάρεϊ πραγματικά - ένας άντρας που μετέδωσε στην κόρη μας τρία ΣΜΝ, λέει ψέματα γι' αυτό, κάνει φοβερούς ισχυρισμούς εναντίον της και χρησιμοποιεί ακριβούς δικηγόρους για να μας σταματήσει και να μην φανεί η αλήθεια».


Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο δικηγόρος του ηθοποιού κατέθεσε έγγραφα που ισχυρίζονται ότι η Γουάιτ προετοίμασε μια εκστρατεία εκβιασμού εναντίον του Κάρεϊ με ψεύτικα ιατρικά αρχεία και μηνύματα που την έκαναν να φαίνεται σαν θύμα που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

 

Ο δικηγόρος ισχυρίζεται επίσης πως η Γουάιτ προσπάθησε να αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τον Κάρεϊ και πως τον απειλούσε ότι αν δεν της τα έδινε σχεδίαζε να αρχίσει να λέει σε όλους για τα νοσήματα, αν και τα είχε ήδη.

 

Οι ισχυρισμοί των δικηγόρων του Κάρεϊ περιλαμβάνουν επίσης υποτιθέμενες συνομιλίες μεταξύ της Καθριόνα και μιας φίλης της που την βοήθησε με το σχέδιο εκβιασμών και πως με ψεύτικα ιατρικά στοιχεία και πλαστές εξετάσεις προσπαθούσε να δείξει πως ήταν απολύτως υγιής πριν αρχίσει η σχέση τους.

 

Ο Τζιμ Κάρει θεωρεί πως η οικογένεια της ηθοποιού προσπαθεί να συνεχίσει τον εκβιασμό με νομικές ενέργειες εναντίον του ενώ εκτιιμά πως γίνεται προσπάθεια να αμαυρωθεί η δική του φήμη με σκοπό το κέρδος.

 

Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου η υπόθεση φτάνει επισήμως στις δικαστικές αίθουσες και ο ηθοποιός φέρεται να δηλώνει πως θα παρευρεθεί κανονικά στη διαδικασία.

 

Πριν από λίγες μέρες, τα σημειώματα της Γουάιτ που είδαν το φως της δημοσιότητας προκάλεσαν σοκ. Διαβάστε τι είχε γράψει η αυτόχειρας για τη σχέση της...>>> http://www.lifo.gr/now/people/162257