Ληστεία με καλάσνικοφ στο Π. Φάληρο - Πολίτες ξυλοκόπησαν άγρια τον ένα δράστη

Ληστεία με καλάσνικοφ στο Π. Φάληρο - Πολίτες ξυλοκόπησαν άγρια τον ένα δράστη Facebook Twitter
2

Στην οδό Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο τρεις ληστές επιχείρησαν τη νύχτα να αρπάξουν χρήματα από ψιλικατζίδικο. Οι δράστες πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν διερχόμενοι πολίτες.


Όλα έγιναν λίγο μετά τις εννέα τη νύχτα. Οι ληστές κρατούσαν αυτόματα όπλα τύπου καλάσνικοφ με τα οποία μάλιστα πυροβόλησαν όταν ήρθαν αντιμέτωποι με πολίτες που προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν.

Οι δράστες αφού άρπαξαν τα χρήματα βγήκαν στον δρόμο ωστόσο εκείνη την ώρα υπήρχε αρκετή κίνηση και οι διερχόμενοι που αντελήφθησαν τι είχε συμβεί κατάφεραν να μπλοκάρουν τους ληστές με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να αρχίσει να πυροβολεί.

Οι πολίτες ωστόσο δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να πιάσουν έναν από τους ληστές. Ο δράστης φαίνεται ότι προσπάθησε να αντιδράσει και τότε δέχθηκε χτυπήματα.

Ο ληστής μεταφέρθηκε μάλιστα άσχημα χτυπημένος στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ οι άλλοι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια