ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.10.2017 | 20:58

Αδιέξοδο.

Προσφατα γνώρισα κάποιον (περίπου) συνάδελφο με τον οποίο έχουμε καθαρά τυπικά σχέσεις. Εκείνος, αν και δεν είναι εμφανησιμος, μου εκπεμπει μια γοητεία και εναν θαυμασμό απίστευτο. Όσο γνωριζόμαστε καλύτερα καταλαβαίνω ότι έχουμε πάρα πολλά κοινά στοιχεία και εξαιρετική χημεία στην δουλειά. Εκεινος έχει μια μακροχρόνια σχέση και είναι υπερήφανος γι αυτή.. φαίνεται άλλωστε πόσο λάμπει όταν αναφέρεται σε εκείνη. Ξέρω. Όσοι διαβάσατε μέχρι εδώ δεν εντοπίζετε κάποιο πρόβλημα. Αυτό που θα πρότεινε η πλειοψηφία είναι να το προσπεράσω μιας και δεν έχω δέσιμο ακομα και πως θα βρεθεί κάποιος άλλος. Ομως όταν βρίσκεις ενα άτομο που ταιριάζεις τόσο πολύ πώς τον βγάζεις εύκολα απ το μυαλό σου..
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορείς ούτε να ελπίζεις για κάτι, αλλά ούτε κ να κάνεις κάτι από τη στιγμή που δεν σου έχει δείξει κάποιο σημάδι. Όπως είπες κ μόνη σου φαίνεται να είναι ευτυχισμένος κ πλήρης με την σχέση του και πέρα από την επαγγελματική σας σχέση δεν θα έπρεπε να υπάρχει κάτι άλλο μεταξύ σας και μην προτρέχεις να κρίνεις το πόσο ξεχωριστός είναι, μπορεί να έχεις ενθουσιαστεί με το πόσα κοινά στοιχεία έχετε και αν αργότερα παιχτεί κάτι παραπάνω να διαπιστώσεις ότι στον ερωτικό τομέα δεν σε ικανοποιεί.
Για να μην ανήκω στην πλειοψηφία που θα σου πει το αυτονόητο, μπορώ εύκολα (έξω από το χορό ό,τι θέλω λέω εξάλλου) να σου πω να συνεχίσεις να τον σκέφτεσαι στο διηνεκές και να κολλήσεις μαζί του χωρίς μέλλον και προοπτική. Δική σου εξάλλου είναι η ζωή να την χάσεις, όχι δική μου.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ