ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ - Ποιες εκπομπές συνεχίζονται, τι αλλάζει

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ - Ποιες εκπομπές συνεχίζονται, τι αλλάζει Facebook Twitter
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου συνεχίζει με την «Δεύτερη Ματιά».
2

Το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου –Δείτε ποιες είναι οι εκπομπές που συνεχίζονται, καθώς και όλες οι αλλαγές.

-Από τις 05.45 έως και τις 10.00 ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η Μαίρη Πολάλη μεταφέρουν την «ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ» της ημέρας, σε μια ενημερωτική ζώνη που περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις με τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, καθώς και το πρωινό μεγάλο δελτίο ειδήσεων.

-Τη σκυτάλη της ενημέρωσης παραλαμβάνουν «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ» στις 10.00 η Μάριον Μιχελιδάκη, ο Νίκος Μερτζάνης και ο Κώστας Λασκαράτος, για να παραδώσουν στο δελτίο ειδήσεων των 12.00.

-Στις 15.00 μεταδίδεται το μεσημβρινό δελτίο Ειδήσεων με τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα και αμέσως μετά, από τις 16.00 έως και τις 18.00 ακολουθεί η ενημερωτική εκπομπή «ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΑΤΙΑ» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου και την Έλλη Τριανταφύλλου. Μαζί τους στο στούντιο σχολιάζουν την τρέχουσα επικαιρότητα ο Σωτήρης Καψώχας και η Φώφη Γιωτάκη.

-Το δελτίο καιρού για τους αγρότες επιστρέφει στην οθόνη της ΕΡΤ1 κάθε απόγευμα στις 18.15, μετά το απογευματινό δελτίο Ειδήσεων στις 18.00.

-Το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1 κάθε βράδυ στις 20.55 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου, μεταφέρει άμεσα και έγκυρα όλη την επικαιρότητα της ημέρας.

-Τα Σαββατοκύριακα η ενημέρωση συνεχίζει, από τις 07.00 έως τις 10.00 με τον Γιάννη Σκάλκο και την Ευρυδίκη Χάντζιου, οι οποίοι παραδίδουν τη σκυτάλη μέχρι τις 12.00 στον Τάκη Σαράντη και την Αναστασία Γιάμαλη.

-Στην ΕΡΤ1 συνεχίζονται επίσης εκπομπές δημοσιογραφικής έρευνας, όπως ο «Εξάντας» του Γιώργου Αυγερόπουλου, το «Roads» με τον Πάνο Χαρίτο, οι «28 φορές Ευρώπη» με τον Κώστα Αργυρό,  το «ΕΡΤ report» με τις Μάχη Νικολάρα, Μαρίνα Δεμερτζιάν και Εμμανουέλα Αργείτη, το «Europe» με την Εύα Μπούρα, το «Επτά» με τη Βάλια Πετούρη κ.α.

-Το  πρόγραμμα της ΕΡΤ1 διανθίζεται με  ξένες σειρές, όπως ο νέος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Έξι αδελφές» και η βραβευμένη παραγωγή του Channel4 «Indian Summers».

-Μετά από χρόνια επιστρέφει στην ΕΡΤ2 το βραδινό δελτίο Ειδήσεων στις 23.00 με τον Γιάννη Δάρρα. 

Επίσης, η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση εξασφάλισε και προσφέρει ελεύθερα, χωρίς γεωγραφικούς ή άλλους περιορισμούς ένα αθλητικό πανόραμα, που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα και τον κόσμο. Στις συχνότητες της ΕΡΤ οι Έλληνες πολίτες μπορούν να απολαύσουν το Μουντιάλ 2018, το Champions League 2017 – 2018, τη Formula1, τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, όλους τους αγώνες της FIBA έως το 2020, τη Football League, το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Α1, το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ, αγώνες Basketball Champions League, τα Πρωταθλήματα Α1 Βόλεϊ, Χάντμπολ και Πόλο Ανδρών, όλες τις διοργανώσεις κλασικού αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ, τα Πρωταθλήματα Καλλιτεχνικού Πατινάζ, τις διοργανώσεις του Υγρού Στίβου, της Ενόργανης και Ρυθμικής Γυμναστικής, τους αγώνες των Εθνικών Ομάδων Βόλεϊ και Χάντμπολ, το Champions League Γυναικών Ποδοσφαίρου, τις Εθνικές Ομάδες Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες από το καλοκαίρι του 2018, όλα τα καλοκαιρινά Τουρνουά των Εθνικών Ομάδων, το Κύπελλο Ισπανίας.

TV & Media
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτό ονομάζεται αναβαθμισμένο και νέο πρόγραμμα; Θα μου πεις, Ακριβοπούλου και αναβάθμιση είναι αλληλοσυγκρουόμενες έννοιες. Λυπάμαι την Έλλη Τριανταφύλλου, την οποία εκτιμώ και χαίρομαι για τον "Εξάντα" του Αυγερόπουλου.