ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.10.2017 | 22:46

Μια απλή ερώτηση

Με προσμονή μη σεξιστικων η κακών (ειρωνικων /προσβλητικων απαντήσεων-θέλω να πιστεύω υπάρχει ανοιχτόμυαλόs κόσμος να μ πει τη γνώμη του.Είμαι μονογαμικη. Γνωρίζω τον Χ polyamorous Δηλώνει ερωτευμένος μετά από 12ετη από τη τελευταία φορά που ερωτεύτηκε, και διατεθειμένος για όσο μπορέσει να μείνει μονογαμικος για να ήμαστε μαζί.Ο Χ 33, εγώ 24. Ταιριάζουμε σε όλα πέρα απ αυτό. Είναι κρίμα να μη το πολέμησω. Any thoughts?Any success stories!?
4
 
 
 
 
σχόλια
Δώσε την ευκαιρία μόνο εφόσον το επιθυμείς πραγματικά και θες πάσει θυσία το συγκεκριμένο άνθρωπο δίπλα σου, ανεξαρτήτως του χαρακτήρα του. Στην περίπτωση που το βλέπεις σαν πρόκληση για να τον αλλάξεις, μην το σκεφτείς καν, θα απογοητευτείς σε ενδεχόμενο παραστράτημα και αδίκως...καλή τύχη!
Πολύ σωστά. Μην περιμένεις να τον αλλάξεις. Έλπιζε να αλλάξει. Μην απαιτείς από αυτόν συγκεκριμένη συμπεριφορά. Να είσαι ίμως έτοιμη να φύγεις αν η συμπεριφορά του δεν σου ταιριάζει.
Μας τα παν κι άλλοι "polyamorous". Κρατά πισινή για την πάρτη του. Πιτα ολοκληρη, σκύλος χορτάτος.Δε σου λέω να μην προχωρήσεις. Απλά μην εκπλαγείς όταν εγκαταλείψει σύντομα τη μονογαμικότητα.