Αγαπητή ‘Α, μπα’, τελικά δεν είμαι η εξυπνότερη όλων.

Αγαπητή ‘Α, μπα’, τελικά δεν είμαι η εξυπνότερη όλων. Facebook Twitter
22

________________
1.


Πως θα μπορούσα να εν ταχτώ στην ομάδα σας? γράφω και θα μου άρεσε να δημοσιεύσω κάποια άρθρα μου σε εσάς.- x


Στείλε στο [email protected]. Ζήτα να ξεκινήσεις δικό σου μπλογκ στους guests.

________________
2.


"Α-μπα αγαπημένη,
ποιο βιβλίο δεν μπόρεσες να αφήσεις από το χέρι σου μέχρι να το τελειώσεις;; φιλιά πολλά!!"- little book


Δεν ήταν μόνο ένα, ευτυχώς. Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν το The Likeness της Tana French. Έπαθα αμόκ, παρόλο που έβλεπα τις αδυναμίες του βιβλίου ενώ το διάβαζα. Τι ταλέντο που έχουν μερικοί ρε παιδί μου. Πριν από αυτό μου είχε συμβεί με «το Παιδί του Ξένου» του Άλαν Χόλινγκχερστ που είναι ένα αριστούργημα, χωρίς απολύτως καμία αδυναμία. Να το διαβάσετε όλοι σας, είναι διαταγή.


________________
3.


"Α, μπα μήπως τα περιστέρια ειναι οι νέες κατσαρίδες μιας και πιάσαμε την κατσαριδοσυζήτηση; Προσωπικά τα θεωρω πολυ πιο απειλητικά ετσι όπως κατευθύνονται με ορμή προς τα πάνω σου όταν περπατάς ειδικά εκει μπροστά απο την εθνική βιβλιοθήκη!"- Κάτοικος κέντρου


Είναι οι ιπτάμενες κατσαρίδες της πόλης. Είναι μηχανές ανακύκλωσης, όμως, από τις καλύτερες που υπάρχουν. Σχεδόν θυσιάζονται, τρώγοντας τα πάντα, από σκουπίδια μέχρι λίμνες ούρων, και ψοφάνε πριν της ώρας τους. Οπότε, είναι μανίκι όταν κάνουν το μπαλκόνι σου το σαλόνι τους, αλλά και λίγος σεβασμός.

________________
4.


Πιστεύεις ότι αν είχαμε λίγο περισσότερο θάρρος σε ορισμένες καταστάσεις (κοινωνικές, επαγγελματικές, ερωτικές αλλά και απλές καθημερινές) θα ήταν διαφορετική η ζωή μας? ή αυτά που είναι να συμβούν θα συνέβαιναν ούτως ή άλλως απλά λίγο αργότερα? Δεν είναι ότι είμαι άτολμη, απλά σκέφτομαι μήπως ο στιγμιαίος δισταγμός που με κάνει να παίρνω κάποιες φορές αποφάσεις, μου στερεί ευκαιρίες που μπορεί να ήταν πολύτιμες. Ευχαριστώ!!


Αυτό που ρωτάς θα μπορούσε να είναι ζήτημα ολόκληρου μυθιστορήματος. Ακόμα κι αν ήσουν πιο τολμηρή, ποιός ξέρει αν μια γενναία απόφαση θα βγει στο τέλος σε καλό; Επειδή ζούμε τη ζωή μας μόνο μια φορά και undo δεν υπάρχει, επειδή αντιλαμβανόμαστε το χρόνο μόνο γραμμικά, η απάντηση είναι «κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον».
Όλα αυτά βέβαια δεν είναι δικαιολογίες για να είσαι κότα. Καλύτερα να προσπαθήσεις και να αποτύχεις, παρά να αναρωτιέσαι.

________________
5.


Α,μπα δυστυχώς απογοητεύτηκα γιατί σήμερα 30/1 διαβάζω ότι δεν γνωρίζεις οτι η 8 season του dexter είναι η τελευταία και επίσης θέλω να σε ενημερώσω να δεις το "the following" όπως και δήποτε. Καλό και το homeland άλλα trust me που λέτε και στο usa , το "following" είναι μία από τις πιο καλύτερες σειρές ever, στο υπογράφω. Θα ήθελα να σε ρωτήσω επί της ευκαιρίας ποια η άποψη σου για τους Lakers , θα μπουν στα play-off ? :)) Ευχαριστώ πολύ .- m


Μ, πολύ εντυπωσιάστηκα που ξέρεις πιο πολλά και από τον σεναριογράφο της σειράς, γιατί σε συνέντευξη που έδωσε τότε στο Entertainment Weekly έλεγε ότι το κανάλι ακόμα δεν έχει πάρει την τελική απόφαση και πρόκειται να γυρίσει τη σεζόν ως τελευταία αλλά αφήνει περιθώρια να μην είναι, με μερικές διπλογυρισμένες σκηνές. Οπότε, αφού ήσουν σίγουρη από τις 30/1, μήπως δουλεύεις στο Showtime; Αν ναι, δώσε μου το μέιλ του Michael C. Hall, θέλω να του πω κάτι.
(Τη Δευτέρα που μας πέρασε επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι η τελευταία σεζόν από τον CEO του CBS, ο οποίος το ανέφερε παρεμπιπτόντως. Το Showtime, όταν ερωτήθηκε σχετικά, είπε «no comment». Όμως οι σκληροπυρηνικοί θεατές ελπίζουμε ακόμα...)
Βλέπω το following, και αν και δεν δουλεύω στο Fox, λέω ότι αν συνεχίσει το επιφανειακό σενάριο, τους χάρτινους διαλόγους και τις αρπακολλατζίδικες ακροβασίες, δεν το βλέπω να παίρνει δεύτερη σεζόν. Κι εγώ στο υπογράφω.
 

(Δηλαδή, έλα τώρα)

________________
6.


αγαπητή Ά μπα ήθελα να σε ρωτήσω, αν δεν ήσουν άνθρωπος τί θα ήθελες να είσαι? -Ναι μεν, αλλά...


Θα ήθελα να ήμουν μια γάτα που ζει σε σπίτι σε νησί χωρίς αυτοκίνητα, με ιδιοκτήτες αφοσιωμένους στην καλοπέρασή μου.

________________
7.


"Πολυαγαπημένη α, μπα,

'Εχω μία απορία, γιατί ο άνθρωπος κατάφερε να εξελιχθεί τόσο ώστε να περνά απ' το χέρι του ακόμα και η καταστροφή του πλανήτη, ενώ η κατσαρίδα που υπάρχει περισσότερα χρόνια από τον ανθρωπο και είναι πιο ανθεκτική δεν μας εξουσιάζει? (που μας εξουσιάζει απλά δεν το γνωρίζει)"- amaranta la bella
Α! υπάρχει μία ταινία όπου όλοι λένε μόνο αλήθεια ενώ το ψέμα δεν υπάρχει ούτε σαν λέξη..σου/σας λέει κάτι και αν ναι ποιος είναι ο τίτλος?


Επειδή ο άνθρωπος από πάντα μισούσε τον γείτονά του.
(Μήπως εννοείς το invention of lying;)

________________
8.


"Αγαπητή μου α, μπα,

Θέλω τη γνώμη σου:
Από τότε που ήμουν μικρή το στενό οικογενειακό μου περιβάλλον προσπαθούσε να με πείσει ότι είμαι πολύ έξυπνο κοριτσάκι, μη σου πω καλύτερα το εξυπνότερο. Μέχρι να τελειώσω το σχολείο πίστευα το παραμύθι, η υψηλή αυτοπεποίθηση συνεχίστηκε και στο πανεπιστήμιο. Λοιπόν, να μη στα πολυλογώ, τώρα που βγήκα στον εργασιακό στίβο με λύπη μου διαπιστώνω ότι όχι μόνο δεν είμαι η εξυπνότερη (φυσικά...) αλλά πολλές φορές υστερώ σημαντικά έναντι των άλλων. Νομίζω ότι αν δεν μου είχαν δημιουργήσει από μικρή τόσο υψηλές προσδοκίες δε θα απογοητευόμουν τόσο με την ανεπάρκειά μου (όποτε συμβαίνει).
Και τώρα η ερώτηση α,μπα γιατί πολύ υπολογίζω τη γνώμη σου:
Όταν και αν κάνω ποτέ παιδάκι πώς λες να το χειριστώ: να του τονίζω την εξυπνάδα και γενικά τα χαρίσματά του για να αποκτήσει αυτοεκτίμηση ή να του ρίξω εγώ τις πρώτες σφαλιάρες (μεταφορικά μιλώντας) για να μην απογοητευτεί αργότερα από αυτές που θα του ρίξει η ζωή? "-κουκουρούκου

Με όλο το σεβασμό, και δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά πρέπει να το κάνω: το να πιστεύεις για όλη σου τη ζωή ότι είσαι η εξυπνότερη όλων επειδή σου το είπε η μαμά σου και σιγόνταρε το περιβάλλον σου, δε δείχνει έξυπνο άνθρωπο. Τα βιβλία που διάβαζες, τα οποία χρησιμοποίησες για να σπουδάσεις, ποιοί πίστευες ότι τα έγραψαν; Σε ποιό πανεπιστήμιο πήγες; Δε ήξερες ότι υπάρχουν άλλα, καλύτερα πανεπιστήμια που δεν θα σε δεχόταν καν ως φοιτήτρια; Δε χρειάζεται να δεις με τα μάτια σου τους πιο έξυπνους για να ψυλλιαστείς ότι κάπου θα υπάρχουν, αρκεί να ανοίξεις μια καλή ματιά γύρω σου. Η αμφιβολία και η γνώση του μεγέθους της ανεπάρκειας (με ακρίβεια και όχι με αφετηρία το κόμπλεξ) είναι τα κατ' εξοχήν χαρακτηριστικά ευφυΐας.
Το ίδιο έχω να πω και για την απογοήτευσή σου, τώρα που το ανακάλυψες. Ούτε αυτό δείχνει έξυπνο άνθρωπο. Γιατί η κατήφεια; Ήθελες πραγματικά να είσαι η πιο έξυπνη όλης της γης; Δεν δημιουργεί αυτό μια μοναξιά και ένα άγχος ότι δεν θα καταφέρεις να προχωρήσεις, αν δεν υπάρχει κάτι να μάθεις από τους άλλους; Αυτό που θέλεις είναι να ζήσεις μια γεμάτη ζωή ή να κερδίσεις στο φιδάκι; Τι είδους διαγωνισμός πιστεύεις ότι είναι η ζωή;
Αφού βρίσκεσαι ανάμεσα σε εξυπνότερους σου, ωραία, κοίτα να εκμεταλλευτείς κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους ώστε να μάθεις και να ανοίξει το μυαλό σου, γιατί έχεις πάρα πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σου. Αν κάνεις όντως έξυπνο παιδί, θα ξέρει ότι είναι έξυπνο, ό,τι και να του πεις, και ως έξυπνο, θα καταλάβει πολύ νωρίς ότι η ζωή επιφυλάσσει και δυσάρεστες εκπλήξεις. Ως μάνα σίγουρα πρέπει να του τονώνεις την αυτοπεποίθηση, όχι λέγοντας ότι είναι το καλύτερο του σύμπαντος, αλλά επιβραβεύοντας με ειλικρίνεια τις επιτυχίες του και με συμπαράσταση στις αποτυχίες. Το τι θα κάνει με αυτές τις πληροφορίες, αυτό είναι κάτι που δε μπορείς να ελέγξεις.

________________
9.


Λένα Aloha! Δεν θέλω να ρωτήσω κάτι εσένα αλλά τους αναγνώστες σου. Μήπως βρε παιδιά έχει κάποιος το 2ο βιβλίο που έδινε το ΒΗΜΑ; Μιλάω για το "Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο" του Εριχ Μαρία Ρεμάρκ. Όποιος το έχει και δεν το θέλει, θα το ήθελα εγώ :) Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!- Di_si


Αν ξέρεις αγγλικά, μπορείς να το διαβάσεις όλο εδώ.

________________
10.


"Γεια σου Αμπίτο. Ω, θε' μου πότε θα απαντήσεις τώρα... Τέλος πάντων.

Ήθελα να σε ρωτήσω ποια είναι η άποψη σου για τις μάρκες. Η απορία υπήρχε πάντα μέσα μου, αλλά ζωντάνεψε σήμερα για ακόμη μια φορά, όταν σε ένα site με ακριβές μάρκες (παπουτσιών, ρούχων, etc) έβλεπα συνεχώς ""κακόγουστα"".

Η ερώτηση δεν είναι αν είναι κακόγουστα, είναι άλλωστε πολύ γενικό και υποκειμενικό, κάποια είναι πράγματι, κάποια όχι. Η ερώτηση είναι ""τα αξίζουν τα λεφτά τους;"". Εγώ ψωνίζω πάντα από τα καταστήματα της inditex, ρούχα, παπούτσια, παλτό, τσάντες, γιατί αρνούμαι να δώσω ένα σκασμό λεφτά για να αγοράσω στην ουσία ένα ""όνομα"". Αλλά τώρα που έχω σκοπό να πάρω κάποια λεφτά, σκεφτόμουν να πάρω μια καλή δερμάτινη τσάντα, ένα πορτοφόλι, τέτοια βρε αδερφέ. Περιμένω την απάντηση σου με αγωνία και προσμονή. "-flons


Για το αν θα αντέξουν στο χρόνο (αυτό σημαίνει «αξίζουν τα λεφτά τους) η απάντησή μου είναι η εξής: ΟΧΙ. Όσα λεφτά κι αν δώσεις. Υπάρχουν πολλές που λένε ότι φοράνε μετά από 15 χρόνια, αλλά για να τα φορέσουν πρέπει να τα συνδυάσουν με άλλα τόσα ρούχα που αγόρασαν πρόσφατα, γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα είναι κωμικοτραγικό, οπότε, σίγουρα έχει αντέξει αυτό το ρούχο στο χρόνο;
Υπάρχουν όμως και αυτά που είναι σαν χαρτοπετσέτες, και διαλύονται μετά από δύο πλυσίματα. Αυτό που πιστεύω είναι ότι το σημαντικό δεν είναι η μάρκα, αλλά η πρώτη ύλη. Όσο πιο καλό το ύφασμα, όσο πιο γερό το γάζωμα και όσο πιο καλοφτιαγμένο το πατρόν, τόσο πιο πολύ αξίζει τα λεφτά του. Το ίδιο ισχύει και για τις τσάντες, για τα παπούτσια, για όλα. Τα «ονόματα» έχουν περισσότερο περιθώριο να έχουν καλύτερα υλικά γιατί υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι παγκοσμίως να πληρώσουν το 800% της πραγματικής του αξίας, μόνο και μόνο για το όνομα. Αν θέλεις μια καλή τσάντα, θα σου πρότεινα να πάρεις μία από εταιρία που είναι γνωστή για τις τσάντες της, και όχι για τα πάντα (από ρούχα μέχρι μάσκαρα). Το καλό δέρμα είναι μαλακό και μυρίζει ευχάριστα, προσοχή στο γερό και καλά ραμμένο φερμουάρ και οπωσδήποτε φόδρα!

________________
11.


μήπως να μεσολαβούσαμε όλοι μαζί έτσι ώστε να αποκτήσει ο Κουρτσιο πρωτίστως τόνο στο όνομα του και έπειτα μια μόνιμη στήλη στη lifo;?- Oompa Loompa


Θα ανατίναζε τα ίντερνετς.

________________
12.


"Όχι, δεν ήθελα πάντα να ρωτήσω, τώρα τελευταία μου γεννήθηκε η απορία/ανησυχία.. Πού είναι ο Κούρτσιο μωρέ? Τί τον έκανες? Ένα άτομο είχαμε εδώ μέσα να πιστεύει στους αεροψεκασμούς και ήρθε το FBI να τον εξ-αφανίσει? X-Files? Εξωγήινοι μήπως? Θεωρίες Συνομωσίας πολλές.. Χάος, Σκοτάδι (χωρίς τον Κούρτσιο, αλλά πλέον με τόνους).
Ένα κενό.. Κούρτσιο, αν είσαι εκεί έξω, να ξέρεις ότι ακόμα πιστεύω σε σένα (αλλά όχι στα ιπτάμενα ψεκαστήρια)! Βάστα γερά αδερφέ και μην υποκύπτεις!
(Αναμένω αυριανό #12, λόγω επισημότητας και κρισιμότητας, αν έχει απαχθεί, το μήνυμα μου θα φοβήσει τους απαγωγείς!) - Ευχαριστώ! "-Tsu-tsu


Και ιδού η συνέχεια της χθεσινής εξωφρενικής ερώτησης, που δε θα έλεγα ότι διαφωτίζει την υπόθεση:


αγαπήτή α,μπα. είμαι εγώ με την εξωφρενική δήλωση. λοιπόν μετά από συνέλευση που έγινε για διάφορα θέματα επί του τμήματος της κοινωνιολογίας τελικά λένε πως δεν έχουν στοιχεία για να του κάνουν κάτι τέτοιο (??? βασικά δεν κατάλαβα τι παίχτηκε σήμερα τελικά).Αυτό που ξέρω είναι ότι έγινε ένα μπάχαλο και μαζεύτηκαν και οι αναρχικοί και τον έψαχναν και έκαναν φασαρίες και σπάσαν πράγματα έξω από το σπίτι του και ήρθαν και μέλοι της ομάδας του για δική του υποστήριξη και μάλιστα βγήκε και ένα άρθρο από τοπικό μπλογκ ότι ακροαριστεροί κυνήγησαν και ξυλοκόπησαν άγρια ένα ακροδεξιό στην πανεπιστημιούπολή μας και προφανώς το θέμα του θα εξεταστεί μάλιστα εν ευθέτω χρόνω. Τώρα όσον αφορά , το ποιός το αποφάσισε όλο αυτό, επειδή ρώτησες , το αποφάσισε το δ.σ του τμήματος του. Γενικά στην συνελευση δεν το συζητησαν αλλά εκτός της συνέλευσης έγινε της πόπης όπως σου είπα. αν έχουμε κάτι νεότερο επίτρεψε μου να σε ενημερώσω. ευχαριστώ που ανέβασες το μήνυμα μου.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

11 σχόλια
στις διαταγες σας να το διαβασω το παιδι του ξενου οταν φιλοτιμηθει ο Καστανιωτης να το εκδοσει!!!!!!!!!!!(αγαπητη α μπα περιμενω εδω κ ενα χρονο το βιβλιο του αγαπημενου μου συγγραφεα αλλα γ*μιεται το συμπαν για να το βρω στα ελληνικα.Τι να καμω???)
Μισο λεπτακι να ξεκαρδιστω με το 'αντιλαμβανομαστε το χρονο μονο γραμμικα' της απαντησης νο4,και ανανεωμενος (σαν κατοχος νομιμου εξιτηριου απο ελβετικο σανατοριο) θα διατυπωσω κι εγω καποιες ενστασεις που θα μπερδευτουν γλυκα στο μυαλο σας με τις απαντησεις που θα υπαινιχτω.1.Εισαστε πολλοι που αντιλαμβανεστε το χρονο μονο γραμμικα,εισαστε ολοι ή ποτε ετσι και ποτε κοκορετσι;τους αλλους τους ρωτησες ή εχεις κλεψει στρογγυλη σφραγιδα της ελληνικης δημο(χαχαχαχα)κρατιας και εξουσιοδοτεισαι κατα το δοκουν;Well,θα ημουνα σταχτη σε παρισινο υπονομο(αν οχι στα αζητητα βουλγαρικου αποτεφρωτηριου) αν δεν εκλεινα το γκαζι της μηχανης, οταν 'ειδα' αυτο που θα εβλεπα μερικα δευτερολεπτα αργοτερα σε τυφλη στροφη.Το 'αργοτερα'δωρο στη γραμμικη λογικη σου.Το 'τυφλη' για τοπογραφικους και οχι οφθαλμιατρικους λογους.Μισο λεπτακι να ξαναξεκαρδιστω επειδη πιστευεις οτι εισαι περισσοτερο ορθολογιστρια απο μενα,τον αλαφροισκιωτο ψεκασμενο.Φαντασου το χρονο σε κυκλο,σε σπειρες,σε ομοιωμα αλυσιδας DNA,σε οτι σχημα ή χρωμα θες,αλλα το 'γραμμικα' κλαφτο γοερα,δεν παιζει.Μην εχεις και τοση πιστη πια στην επιστημη,δεν αναρωτιεσαι τι θα λεει η επιστημη σε μερικα εκατομυρια χρονια;Θα μπορουσα να σου αναφερω πολλα τετοια, αλλα αν δεν λειτουργησει το πρωτο παραδειγμα,ουτε τα επομενα θα σε βοηθησουν.Ο εγκεφαλος βλεπει και χωρις τα ματια,και σε 'προγενεστερο' χρονο.2.Αν η μπεμπα χρειαζεται βοηθεια με το σου-τιεν(φωτο 11),δεν ειναι ντροπη να τη ζητησει,αν χρειαζεται μεγαλυτερο νουμερο δεν ειναι αμαρτια να μη φορεσει καθολου,και η Μπαρμπι χωρις σουτιεν εριξε τον Τζον-Τζον.sober soon,κουρτσιο
Νάτος, είναι ζωντανός! Είμαι πλέον σίγουρος πως ο Κούρτσιο είχε απαγάγει τον ίδιο του τον εαυτό, ώστε να αντιταχθεί σε μια Θεωρία Συνομωσίας που μπλέκει από όργια μέχρι αεροψεκασμούς την οποία έστησε μόνος του. Όλα αυτά προκειμένου να εκτιμήσει η ανθρωπότητα την σημασία του τονισμού. Μετά το μήνυμα μου, βαρέθηκε να είναι θύμα απαγωγής του ίδιου του εαυτού και απελευθερώθηκε, αποδρώντας θεαματικά κρεμασμένος από την ουρά ενός ψεκαστικού. Γύρισε και την είπε στη Λένα.Η ζωή είναι μεγάλη!Κurz, μου 'λειψες τρελό αγόρι, αλλά μου'ρθες αδιάβαστος: Η Βάρβι τον Κεν έπεισε με το φιλελεύθερο μπούστο της. Cheers! :)
αν δεν είναι ο Αβραμιάν δεν θα μπορέσω να παραστώ. λυπάμαι. τζάμπα θα κάνω το μαλλί κοτσομπανάνα;υ.γ: θα ήταν πολύ να ζητήσω να είναι μάρτυρας από την πλευρά μου ο άκης το λεβεντόπαιδο; (βλέπε τσοχατζόπουλος)
Είχα δει αρκετό καιρό πριν ένα ντοκιμαντέρ για ένα παιδάκι 8 ετών με απίστευτη ευφυία το οποίο μάλιστα ήταν ικανότερο στην χημεία από 19χρονους πρωτοετείς φοιτητές κι είχε αποστηθίσει όλα τα δεκαδικά ψηφία της σταθεράς του π. Παρόλα αυτά, όταν ο δημοσιογράφος ρωτούσε το παιδί να του εξηγήσει τι ακριβώς κάνει, εκείνο ήταν τόσο απορροφημένο στον υπολογιστή που μετα βίας απαντούσε μονολεκτικά ή μούγκριζε μετά από 1-2 λεπτά. Κοινώς, είχε ιδιαίτερα χαμήλη ευστροφία στις κοινωνικές του συναναστροφές! Θα ήθελε κάποιος να είναι πραγματικά στη θέση του; Και στην τελική τα περισσότερα τεστ ευφυίας αξιολογούν μονοδιάστατα την ανθρώπινη νοημοσύνη με αποτέλεσμα κάποιος να θεωρήσει τον εαυτό του παντελώς ηλίθιο αν το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των προσδοκιών του (εντάξει αν έχει ιq 60 πάω πάσο).
Μακάρι να έκανε ο Κουρτσιο δική του στήλη! Θα ακολουθούσε βέβαια το α-τονικό σύστημα και θα ψεκαζόταν τακτικά με ειδικά spray κατά της μαλάκυνσης εγκεφάλου (και θα ψέκαζε κι εμάς),αλλά πάνω απ'όλα θα ήταν ένα γερό χτύπημα κατά της σοβαροφάνειας.Έλα βρε Κουρτσιο, κατέβα λίγο από το παρατηρητήριο.Μίλα μας κι ας μη μας αγαπάς...
Τι καλύτερο; Ψιψίνι στην Ύδρα! :-) Στους φίλους μου λέω συνήθως, ποια σκυλίσια ζωή; Γατίσια ζωή έπρεπε να λέμε, αν έχει παρατηρήσει κανείς τα πανέμορφα τετράποδα θα καταλάβει ότι οι γάτες έχουν βρει το νόημα της καλής ζωής-και είναι εξοπλισμένες κατάλληλα! Meow!
διαβάζω αμπίτο και λέω "ποιος άλλος τολμάει να σε αποκαλεί έτσι;"... τελικά ήμουν εγώ, φιου... :pτελικά αγόρασα αυτή τη michael kors (http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL-Michael-Kors-MICHAEL-Michael-Kors-Jet-Set-Pebbled-Leather-Tote-TOTES/prod19640083_cat8519_cat8501_/?index=48&cmCat=cat000000cat8501cat8519&isEditorial=false), που είναι επώνυμη- εξυπηρετεί τον σκοπό της μόστρας ας πούμε- είναι σχετικά πάντα φτηνή (στοίχιζε 200 ευρώ και είχα και ένα πιστωτικό από το άττικα, οπότε την πήρα 174) και όντως έχει πολύ όμορφο, μαλακό, αρωματικό δέρμα. μέσα δε είναι η χαρά των ψιλολοίδιων, γιατί έχει τσεπάκια πολλά πολλά πάρα πολλά, αλλά ποτέ ποτέ δεν είναι αρκετά. παρεμπιπτόντως είχα μία παρόμοια από bershka (12 ευρώ), συνθετικό δέρμα, ίδιου χρώματος, αισίως πέρσι έκλεισε 5 καλοκαίρια που την κράτησα- και με έβγαλε ασπροπρόσωπη, αγαπημένη τσάντα. στην ουσία αυτή αντικατέστησε η παρούσα.
#4Θα συμφωνήσω. Καλύτερα να προσπαθήσεις, να ρισκάρεις, να κυνηγήσεις κάτι και να αποτύχεις παρα να σκέφτεσαι για μια ζωή το ''τι θα είχε συμβεί αν...''Και κάτι ακόμα σχετικο. Η ''ιδανικη στιγμή'' για να κάνεις κάτι συνήθως δεν υπάρχει. Είναι ίσως μια δικαιολογία που λέμε στον εαυτό μας για την αναβλητικότητα μας.ΥΓ. Anyone who has never made a mistake has never tried anything new - Albert Einstein