ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2017 | 21:14

Χαζή και μόνη

Είμαι 26 χρονών, χαζή και μόνη. Εργάζομαι, μένω μόνη μου και είμαι τόσο μόνη μου. Δεν έχω τίποτα να προσφέρω, είμαι διακοσμητική γλάστρα, είμαι 5χρονο, γι' αυτό ο Βαγγέλης με άφησε μόνη μου.Θα με βόλευε να ήταν εκείνος ο κακός της υπόθεσης, αλλά έχει δίκιο σε όλα τα παραπάνω, είμαι ένα άχρηστο, υστερικό, προβληματικό άτομο.Αυτά αποδεικνύονται και απ' το γεγονός ότι γνώρισε άλλη στον ένα μήνα χωρισμού, και περνάνε καλά, δηλαδή εκείνος είναι μέσα στα πλαίσια του νορμάλ ανθρώπου που μπορεί να συνάψει σχέσεις, ενώ εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα γνωρίσω κάποιον που θα με θέλει γιατί προφανώς κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι δεν ξέρω τι να κάνω στην ζωή και τι να κάνω μαζί του, άρα θα με αφήσει.Φοβάμαι πολύ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τι ζημιά σου έκανε ρε κορίτσι μου ένας μαλακας..... εισαι τόσο αξία δουλεύεις , ζεις μόνη σου και θεωρείς τον εαυτό σου χαζή;;;;; γρήγορα σε ψυχολόγο να πάρεις τα πάνω σου!!! Δεν αξίζει να χαλιέμαι για έναν μαλακα !!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ