«Πέθανε για να με σώσει»: Η σπαρακτική εξομολόγηση της συζύγου ενός 29χρονου που πέθανε στην επίθεση του Λας Βέγκας

«Πέθανε για να με σώσει»: Η σπαρακτική εξομολόγηση της συζύγου ενός 29χρονου που πέθανε στην επίθεση του Λας Βέγκας Facebook Twitter
1

Ένας 29χρονος από το Τενεσί έσωσε τη γυναίκα του πριν σκοτωθεί στο μακελειό του Λας Βέγκας που άφησε πίσω του 59 νεκρούς και τουλάχιστον 527, στο πιο θανατηφόρο περιστατικό πυροβολισμών στην ιστορία των ΗΠΑ.

Ο Sonny Melton, επαγγελματίας νοσοκόμος, βρισκόταν στο φεστιβάλ Route 91 Harvest μαζί με τη σύζυγό του, δρ. Heather Gulish Melton, η οποία μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό WZTV.

«Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση πλήρους άρνησης και απόγνωσης», δήλωσε. «Δεν ξέρω τι να πω. Ο Sonny ήταν ο πιο καλόκαρδος, στοργικός άντρας που έχω γνωρίζει ποτέ. Μου έσωσε τη ζωή και έχασε τη δική του», ομολόγησε.

Περιγράφοντας πως ακριβώς σκοτώθηκε σώζοντας τη ζωή της, ανέφερε: «Με άρπαξε από το χέρι και άρχισε να τρέχει όταν κατάλαβα ότι τον πυροβόλησαν στην πλάτη. Θέλω όλοι να ξέρουν πόσο καλόκαρδος, στοργικός άντρας ήταν, αλλά αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ να αναπνεύσω».

O Melton είχε αποφοιτήσει το 2015 από το πανεπιστήμιο Union στο Τζάκσον του Τενεσί. Στον απόηχο του θανάτου του, μέλη της κοινότητας μίλησαν γι' αυτόν.

«Ξέρεις πως είναι όταν γνωρίζεις κάποιον και απλώς είσαι σίγουρος ότι καλός και ευγενικός; Αυτός ήταν ο Sonny» έγραψε στο Facebook η Christy Davis, βοηθός καθηγητή νοσηλευτικής στο πανεπιστήμιο. «Ήταν ένα γλυκό, ευγενικό πλάσμα», πρόσθεσε.

Τον Melton θα θυμάται με νοσταλγία το προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου «Henry County», όπου εργαζόταν και η γυναίκα του.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές όλης της οικογένειας του HCMHC είναι με τις οικογένειες του Sonny και της Heather», έγραψε σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου ο CEO, Thomas Gee.

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια