Η Caitlyn Jenner «έχει σοκαριστεί κι απογοητευτεί» με την εγκυμοσύνη της 20χρονης Kylie

Η Caitlyn Jenner «έχει σοκαριστεί κι απογοητευτεί» με την εγκυμοσύνη της 20χρονης Kylie Facebook Twitter
3

«Σοκαρισμένη και απογοητευμένη» είναι η Caitlyn Jenner με την εγκυμοσύνη της κόρη της, Kylie Jenner. Η είδηση πως η 20χρονη Kylie είναι έγκυος στο παιδί του φίλου της και ράπερ Travis Scott, ήρθε στη δημοσιότητα την Παρασκευή, προκαλώντας φρενίτιδα σε ταμπλόιντ και lifestyle περιοδικά.

Γενικά η οικογένεια Καρντάσιαν φέρεται να έχει ανησυχήσει στην ιδέα πως η μικρή Kylie θα γίνει μητέρα καθώς την θεωρούν «αφελή» και «πολύ μικρή» για μεγαλώσει ένα παιδί. Βέβαια η μητέρα της και μάνατζερ, Kris Jenner, δήλωσε πως σκοπεύει να βοηθήσει την κόρη της «ό,τι κι αν γίνει», μια άποψη που δεν φαίνεται να συμμερίζεται και ο βιολογικός πατέρας της Kylie. 

Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως ενώ τα μίντια έχουν πάθει παραλήρημα με την είδηση, η Κylie ακόμη δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Caitlyn «έπαθε μεγάλο σοκ και απογοητέυθηκε όταν έμαθε πως η Kylie είναι έγκυος», κάτι που φέρεται επίσης να πληροφορήθηκε μέσω ίντερνετ και όχι απευθείας από την κόρη της. «Πιστεύει ότι η Kylie είναι πολύ μικρή για να κάνει παιδί και ότι θα έπρεπε να περιμένει μέχρι η σχέση της να είναι μακρόχρονη. Προφανώς η Kylie έχει πολλά χρήματα για να εξασφαλίσει βοήθεια αλλά η Caitlyn και πάλι πιστεύει ότι το να κάνει μωρό θα έχει τεράστιο αντίκτυπο / κόστος στη ζωή της Kylie», μετέδωσε το Hollywood Life, επικαλούμενο πηγή του περιβάλλοντός της Caitlyn Jenner. 

Διαφορετική πηγή ανέφερε όμως ό,τι κι αν πιστεύει η Caitlyn, σκοπεύει να σταθεί στο πλευρό της κόρης της, προσθέτοντας: «Προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από τα νέα της εγκυμοσύνης. Σίγουρα έχει ανάμικτα συναισθήματα για όλο αυτό». 

Πολιτισμός
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ελληνοκύπριος Μάικλ Ζάβρος κέρδισε το Βραβείο Κοινού του Archibald Prize με μια εβραϊκή προσευχή στη θάλασσα

Πολιτισμός / Ο ελληνοκύπριος Μάικλ Ζάβρος κέρδισε το Βραβείο Κοινού του Archibald Prize με μια εβραϊκή προσευχή στη θάλασσα

Με μια εβραϊκή προσευχή στη θάλασσα, ο ελληνοκύπριος Μάικλ Ζάβρος κέρδισε το Βραβείο Κοινού του Archibald Prize και έκανε το τραύμα του Bondi μια από τις πιο φορτισμένες εικόνες της χρονιάς.
THE LIFO TEAM
Η Τζόις Κάρολ Όουτς κατηγορεί την Έμιλι Γουίλσον για “γλώσσα MAGA” στην επίθεσή της στην “Οδύσσεια

Πολιτισμός / Η Τζόις Κάρολ Όουτς κατηγορεί την Έμιλι Γουίλσον για “γλώσσα MAGA” στην επίθεσή της στην “Οδύσσεια

Η συγγραφέας υπερασπίζεται τον Κρίστοφερ Νόλαν μετά τη σφοδρή επίθεση της μεταφράστριας του Ομήρου στην «Οδύσσεια» και η συζήτηση για το ποιος δικαιούται να ξαναγράφει τους κλασικούς γίνεται όλο και πιο άγρια.
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Χατζιδάκις: «Ποτέ δεν απαγόρευσα στον κ. Μητσιά να τραγουδά το "Ο Γιάννης ο Φονιάς"»

Με ανακοίνωση του ο γιος του Μάνου Χατζιδάκι απαντά στα δημοσιεύματα που τον φέρουν να απαγορεύει την εκτέλεση του «Ο Γιάννης ο φονιάς» στη συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Δίον και εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση αυτή.
THE LIFO TEAM
Το Casa Susanna ήταν καταφύγιο τρανς μνήμης. Σήμερα δεν υπάρχει ούτε μια πινακίδα που να το θυμίζει

Πολιτισμός / Casa Susanna: Το σπίτι που χάθηκε και η τρανς μνήμη που επιμένει

Ένας τρανς συγγραφέας αναζήτησε στα Catskills το ιστορικό Casa Susanna, όπου άνθρωποι που τότε αυτοπροσδιορίζονταν ως cross-dressers έβρισκαν κοινότητα στα ’50s και ’60s. Το σπίτι έχει γκρεμιστεί, αλλά η μνήμη του μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ.
THE LIFO TEAM
Ο Μάικ Λι λέει ότι η νέα του ταινία μάλλον θα είναι η τελευταία

Πολιτισμός / Ο Μάικ Λι λέει ότι η νέα του ταινία μάλλον θα είναι η τελευταία

Ο Μάικ Λι λέει ότι το Tender Loving Care μάλλον θα είναι η τελευταία του ταινία, καθώς η μυοσίτιδα κάνει πια τα γυρίσματα σχεδόν αδύνατα. Δεν είναι απλώς ένα αντίο αλλά η απώλεια ενός σινεμά που έβρισκε τρυφεράδα στην πιο άβολη καθημερινότητα.
THE LIFO TEAM
Ο Ζόχραν Μαμντάνι έβαλε φόρο στους πλούσιους και αποκάλυψε πού μένει η αριστοκρατία της Νεάς Υόρκης

Διεθνή / Ο Ζόχραν Μαμντάνι φορολογεί τους πλούσιους και η Νέα Υόρκη βλέπει ποιοι μένουν στα ακριβά της σπίτια

Ο φόρος Μαμντάνι στους πλούσιους αποκάλυψε τον χάρτη της νεοϋορκέζικης αριστοκρατίας: Γουίντουρ, Σουίφτ, Ζβίρνερ και Γκαγκόζιαν εμφανίζονται στα αρχεία.
THE LIFO TEAM