ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2017 | 03:17

Εσεις...

...που σχολιαζετε αρνητικα και με κοσμητικα επιθετα γυναικες για τον τροπο που ντυνονται ή για τον τροπο που φερονται ή γενικα για την εξωτερικη τους εμφανιση εχω να σας πω οτι απο τη στιγμη που οι επιλογες τους επηρεαζουν αποκλειστικα και μονο τον εαυτο τους αφορουν τις ιδιες και κανεναν αλλον που εχει ορεξη να κανει τον κριτικο μοδας και αισθητικης. Στην τελικη ακομα και αν ορισμενες εχουν πεσει θυματα του καταναλωτισμου, εσεις εχετε πεσει θυματα της στενομυαλιας και πιστεψτε με αυτο ειναι πολυ χειροτερο απο ενα ζευγαρι "κακογουστα", κατα τη γνωμη σας, φορεμενα πεδιλα!
5
 
 
 
 
σχόλια
Το γεγονός ότι μία καλοντυμένη και σικάτη γυναίκα κερδίζει τα βλέμματα και τις εντυπώσεις δεν έχει καμία σχέση με το αν ένας άντρας καταφέρει να την κάνει δική του. Απλά το κομψό πάντα τραβά τα βλέμματα.
Ο ορισμός του κομψού όμως (και του σικάτου εξίσου) δεν ταυτίζεται αναγκαστικά με το τι "φτιάχνει" εσένα ή τον κάθε εσένα. Όπως εμένα πχ. δεν μου αρέσουν κα-θό-λου οι σταρένιες επιδερμίδες στους άντρες αλλά μόνο οι ανοιχτόχρωμες αυτό δεν σημαίνει ότι είναι άσχημοι ή μη ελκυστικοί σε άλλες γυναίκες. Ούτε εμένα μου αρέσει να βλέπω τα συγκεκριμένα πατούμενα αλλά δεν θα λιθοβολήσω κιόλας την όποια κυρία τα επιλέξει για οποιονδήποτε λόγο που αφορά μόνον αυτή. [Επίσης το "καλοντυμένη και σικάτη" πλείστες όσες φορές ταυτίζεται με μια εμφάνιση σε "αναμενόμενα" πλαίσια που θεωρούνται αποδεκτά από την αντρική ετεροφυλόφιλη ματιά. Να "μην ενοχλεί" δηλαδή. Αυτό εξ ορισμού είναι κομματάκι προβληματικό. Δεν είναι; Ένα προβληματισμό θέτω.]
Καθόλου προβληματικό. Ο καθένας μπορεί να ντύνεται όπως τον ευχαριστεί, απλά είναι αναμενόμενο σε κάποιους ν αρέσει και σε κάποιους όχι. Όπως απωθητικό είναι να βλέπω άντρες με βερμούδα και ψηλή κάλτσα μέχρι το μέσο της γάμπας.
Αχ βρε κοριτσάκι μου κι εσύ. Εδώ πρόκειται για ψυχοπαθολογία. Θεωρούν ότι επηρρεάζουν τους ίδιους επειδή στενεύουν τα περιθώριά τους να "χτυπήσουν" αυτό που ονειρεύονται για τον εαυτό τους. Άσε που δεν τους "κάθονται" ούτε οι παντοφλοφορούσες και αυτο-οικτίρονται έτι περισσότερο!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ