ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2017 | 02:40

Επιτελους

Επιτελους ναι . το καλοκαιρι τελειωνει και δε θα ξαναδω να φορανε αυτες τις απαισιες παντοφλες που εμφανιστηκαν φετος . Που κανουν Χ μπροστα, τοσο χαλια και αηδιαστικες σαν κι αυτες τις πλαστικες που κοροιδευαμε και τις φορουσαν οι μπαρμπαδες και στο στρατο .Ετσι για να αποτελειωθει η κιτς αισθητικη κυκλοφορουν κ σε εκδοση τσοκαρο πλατφορμα . Ρε γκομενες πατε καλα ? πως το περπατατε αυτο το πραγμα ? σε συνδυασμο με σορτσακι μεχρι τον κωλο και χοντρομπουτι στη φορα ειναι το αχτυπητο διδυμο της αντιαισθητικοτητας . ε βεβαια, ειστε τοσο ηλιθιες που οτι βλακεια σας πασαρουν τη φορατε μαζικα σαν προβατα στη σφαγη.Tigra
29
 
 
 
 
σχόλια
Σαν τοποθέτηση ο άνθρωπος είπε την αποψή του. Ναι οκ λίγο το πάθος του μπορεί να τον παρέσυρε σε τραβηγμενους χαρακτηρισμούς δε λέω, αλλά θίγει ένα σοβαρό θέμα αυτό του μιμητισμού και της παντέλους έλειψης προσωπικού γούστου και άποψης στυλ. Ελάτε ας το παραδεχτούμε ανοίξτε τα fb σας όλο φωτοτυπίες δε βλέπετε ??
Που στην τελική ναι ας κανουν οτι θελουν ο καθενας,απλα ειναι πολύ σπαστικό πλεον να κοιτας γυρω σου και η μαζικοποίηση να ειναι παντού μα στο φαΐ μα στις επιχειρησεις μα στους ανθρώπους... Βγαζουν Κάτι και αυτό ειναι, παει... Φατο στην μαπα και ακολούθα το να εισαι ινννν..
Δεν ειχα αμφιβολια οτι πανω κατω ετσι θα ηταν οι απαντησεις σας . αφου στηλιτευω τα κακως κειμενα της μαζας , αρα τους μισους και παραπανω σας εθιξα . φυσικα και δεν περιμενα να καταλαβετε το νοημα των λεγομενων μου , αφου δε θελετε να καταλαβετε . διχαστικο το αποτελεσμα της ψηφοφοριας , μου θυμιζει το δημοψηφισμα παρωδια .
Μιλαω αιχμηρα οχι προσβλητικα και σ οποιον αρεσει . Αν καποιος προσβαλεται τοσο ευκολα μαλλον εχει προβλημα αυτοεκτιμησης . Θα σου θεσω εγω ενα ερωτημα . οταν λενε οι περισσοτεροι Ελληνες οτι οι συγχρονες ελληνικες πολεις ειναι χτισμενες χαλια , ολοι συμφωνουν και κραζουν . στο μαζικα κακογουστο ντυσιμο σας επιασε η επιλεκτικη ευαισθησια ? αν δε μιλησει καποιος πως θα αλλαξουν ολα αυτα . θα επανελθω μελλοντικα και με αλλες τοποθετησεις . μεινετε συντονισμενοι .
" Ρε γκομενες πατε καλα ? πως το περπατατε αυτο το πραγμα ? σε συνδυασμο με σορτσακι μεχρι τον κωλο και χοντρομπουτι στη φορα ειναι το αχτυπητο διδυμο της αντιαισθητικοτητας . ε βεβαια, ειστε τοσο ηλιθιες που οτι βλακεια σας πασαρουν τη φορατε μαζικα σαν προβατα στη σφαγη."Ο λογος σου ειναι προσβλητικός. Τωρα γιατι καποιος να εχει χαμηλη αυτοεκτίμηση αν δν του αρέσουν οι αποψεις σου επι του συγκεκριμένου ; Είπες την γνωμη σου,την θεωρώ λάθος οπως κ εσυ την δικη μ προφανώς. Τα υπολοιπα δεν χρειάζονται.
Το επιχείρημά σου Tigra ελαφρώς μπάζει και θα σου το εξηγήσω. Το θέμα είναι ότι η ασχήμια των σύγχρονων ελληνικών πόλεων έχει λειτουργική και πρακτική επίπτωση στον τρόπο ζωής μας. Δεν είναι απλώς αισθητικό θέμα. Αντίθετα η μαζικοποίηση του συγκεκριμένου στυλ (που έχει όσο κι αν δεν το διακρίνεις οικονομικά κίνητρα κρίσεως από πίσω) δεν δημιουργεί κάποια λειτουργική και πρακτική επίπτωση σε σένα που το βλέπεις. "Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει κι αν καεί" λέει ο λαός. Επιπλέον για να "διδάξεις" πρέπει προηγουμένως να έχεις πείσει ότι το κατέχεις το αντικείμενο. Επειδή ο Yves Saint Laurent πέθανε και μετεμψύχωσή του δεν είσαι νομίζω θα μας επιτραπεί να αμφιβάλλουμε για την αντικειμενικότητα του κριτηρίου σου με βάση το οποίο αποκηρρύσεις τις μισές γυναίκες (οι οποίες μπορεί απλώς να βολεύουνται με τα συγκεκριμένα υποδήματα και να μην έχουν στόχο ζωής να φανούν κάπως). Δεν έχει δηλαδή σημασία αν εσύ ή εγώ δεν προτιμούμε αυτά τα υποδήματα. Σημασία είναι ότι δεν μας πέφτει λόγος πάρα μόνο για τα δικά μας πόδια και τα πόδια του συντρόφου μας (και το δεύτερο ενδεχομένως κι όχι απόλυτα).
Karavan μου αρεσει το σχολιο σου . και το οτι θετεις την παραμετρο του οικονομικου θεματος . αν καταλαβα καλα εννοεις οτι ο κοσμος καταφευγει μαζικα σε πιο φθηνες επιλογες λογω οικονομικης στενοτητας . δεν αντιλεγω . αυτος ο μιμητισμος ομως δεν ειναι σημερινο φαινομενο . υπηρχε και πριν χρονια . στο αλλο ακρο βλεπω μεγαλο ποσοστο ανθρωπων γυρω μου με πανακριβα κινητα συγκεκριμενης εταιρειας . που τα βρισκουν τα λεφτα ? ολα θυσια στο βωμο του φαινεσθαι .
Φυσικα και η υποβαθμιση της αισθητικης ακομα και στο ντυσιμο εχει επιπτωση στον ψυχισμο μου . οσο και τα γκραφιτι που βρωμιζουν τους τοιχους , το αθλιο τσιμεντι χρωμα των κτιριων , τα σκουπιδια στους δρομους . δε θα με ενοχλουσε και τοσο αν δε βομβαρδιζομασταν απο παντου με εικονες ασχημιας . αυτο που θιγω ειναι μονο ενα κομματακι απο τα πολλα που συνθετουν αυτο το παζλ εικονων ηχων και δε συμμαζευεται που μας οδηγουν σε αισθητικη και ψυχικη εξαθλιωση . και φυσικα το θεμα αν και ησσονος σημασιας για σενα , εμενα με αφορα . τι λες , δεν ηρθε επιτελους η ωρα να τιναξουμε το παζλ στον αερα ?
Yves Saint Laurent δεν ειμαι . ομως θαυμαζω την Coco Chanel την ιερεια του διαχρονικου στυλ . και λατρευω το κλασικο ρουχο . ακομα και το εκκεντρικο . ομως να κολακευει αυτον που το φοραει , οχι να τον γελοιοποιει . εδω εισαι κι εδω ειμαι . αν γινουν κλασικες οι απαισιες Χ παντοφλες μαλλον θα εχω το αδικο κι εσυ το δικιο και θα σε παραδεχτω .
Ειδα σημερα σε μαγαζι παπουτσι νεας εσοδειας . στυλ μοκασινι λουστρινε με δυο φουντες μαζι σε στυλ τσαρουχι . θα πεσει πολυ γελιο αυτο το χειμωνα αν περασει στο κοινο μαζικα .
Καλημέρα!(Αν και το τυπικά σωστό είναι το "Καλησπέρα",διάλεξε ό,τι θες...)Λοιπόν,αρχικά λυπάμαι που σε απογοήτευσα με το ανούσιο κατεβατό μου,αλλά δεν είχα και άλλη πρόθεση,για να είμαι ειλικρινής...Διάβασα τις αρλούμπες σου,διάβασες τις δικές μου-πατσίσαμε...Όσον αφορά το θέμα που έθιξες με τόσο προσβλητική διατύπωση,θέλω να σου ξεκαθαρίσω κάτι...δεν το παίζω υποστηρίκτρια της συγκεκριμένης μόδας στα παπούτσια...εμένα προσωπικά με ενόχλησε το ύφος σου και ο τρόπος που αναφέρθηκες στις γυναίκες...έχω σχολιάσει πολλές φορές εδώ μέσα την δύναμη της βιομηχανίας της μόδας,τη μαζοποίηση που αυτή δημιουργεί,προωθώντας διάφορες τάσεις στο ντύσιμο,στα μαλλιά,στο μακιγιάζ,στα αξεσουάρ,στην περιποίηση προσώπου/σώματος,στα νύχια,στα φρύδια,στον σωματότυπο και ας μην συνεχίσω-είναι μακρύς ο κατάλογος...είναι εύκολο να κατηγορείς τις γυναίκες για ηλιθιότητα,αντί να αναζητήσεις τα βαθύτερα ψυχολογικά αίτια αυτής της συμπεριφοράς...Συγγνώμη και πάλι για το χαβαλεδιάρικο ύφος του πρώτου σχολιασμού μου,αλλά η εξομολόγησή σου δεν μου προκάλεσε την επιθυμία να απαντήσω με ουσιαστικό τρόπο και να αναδείξω το θέμα που έθιξες,αποδίδοντάς του την ανάλογη σοβαρότητα...Τέλος,μην μετράς και πολύ σοβαρά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας,δεν έθεσες κάποιο συγμεκριμένο ερώτημα άλλωστε...άλλος μπορεί να ταυτίστηκε με το"επιτέλους ναι,τελειώνει το καλοκαίρι",άλλος με την άποψή σου για τα συγκεκριμένα παπούτσια και άλλος με το ότι οι γυναίκες είμαστε ηλίθιες...Υ.Γ.Έχει ξαναγραφτεί εξομολόγηση παρόμοιου ύφους με το ίδιο θέμα,όχι υπογεγραμμένη,έχεις δίκιο...αν και το "Tigra" σαν υπογραφή κάτι μου θυμίζει...συγγνώμη για τον αναπόδεικτο ισχυρισμό μου...είχα πιεί και τις μπύρες,καταλαβαίνεις... :)
*εως τις 12 το πρωι λεμε καλημερα.Απο τις 12 εως τις 5:30 (αναλογα με το καλοκαιρινό ή το χειμωνιάτικο ρολόι) λεμε χαίρετε κ απο την εσπερινη ωρα κ μετα λεμε καλησπέρα !
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια . θα ξεκαθαρισω μονο οτι δε θεωρω ολες τις γυναικες ηλιθιες . αλιμονο . εκει κολλησατε ολοι σας . παμε παρακατω . στην ουσια.
Αυτό παρατηρείται δυστυχώς ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Πολλές γυναίκες έχουν χάσει τη θηλυκότητα τους. Ντύνονται όπως να ναι. Ξύρισμα στα μαλλιά τους, πανκ ντυσίματα, πολύ κοντά σορτς. Σε χώρες του εξωτερικού με εξαίρεση την Ιταλία η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Τα μακριά σπαστά μαλλιά, ένα απλό φουστάνι, ένα ωραίο πέδιλο και ένα ήπιο μακιγιάζ. Πράγματα απλά μα τόσο σέξυ.
Φίλε Tigra,κάνε μου λιγάκι γκρρρρ...Επιτέλους ναι,τελειώνει το καλοκαίρι και θα σταματήσεις να καταχωρείς ελάχιστα διαφοροποιημένη την ίδια εξομολόγηση again and again and again and again(η φωνή του robert smith αργοσβήνει στον εγκέφαλό μου).Αν και σε κόβω,από'δω και πέρα να φτύνεις μένος για κάτι άλλο,π.χ. τις τρακτερωτές μπότες ή τις μυτερές γόβες ξέρω'γω...Πάντως,για να σε ξενερώσω απίστευτα,καθώς είναι κομματάκι δύσκολο να βρεθούμε εμείς μαζί παρεούλα τέτοια ώρα και γενικά κάποια ώρα,θέλω να μοιραστώ μαζί σου ότι απόψε κυκλοφορώ στο σπίτι με καλτσάκια και καλοκαιρινές παντόφλες-δεν έχω κατεβάσει τα χειμωνιάτικα από το πατάρι βλέπεις...για να ολοκληρωθεί η κιτς αισθητική,το μαλλί το έχω κότσο μπανάνα,ψιλοβαρέθηκα να ξεβαφτώ και έχω αράξει καναπέ μπυτζαμωμένη και σου απαντάω εδώ πέρα...είπα να σε ενημερώσω ότι οι γυναίκες στο σπίτι ξεπερνάμε τον εαυτό μας...δεν σουλατσάρουμε 24/7 φιγουρίνια,ούτε ξυπνάμε το πρωί καλοβαμμένες και φρέσκιες φρέσκιες σαν να έχουμε ξεπηδήσει από ελληνικό σήριαλ...και τώρα που το σκέφτομαι,αν θες ρεαλισμό,δοκίμασε κάποια σκανδιναβική σειρά...έχω παρατηρήσει ότι στις πρόσφατες παραγωγές πλασάρεται γενικά η φυσική εικόνα των ηθοποιών,ενίοτε τολμούν μάλιστα να φορούν το ίδιο κιτς πουλόβερ για ολόκληρο κύκλο επεισοδίων-εκεί να δεις ρεαλισμός και αντιαισθητικότητα...Συγχώρα με Τigra για τις ηλιθιότητες,οι 2-3 μπύρες που ήπια νωρίτερα φταίνε... :)Καλό σου βράδυ και αν μου απαντήσεις το πρωί,πιες καφεδάκι πρώτα,οκ?
Ωραια πηγες να το αρχισεις , χαβαλεδιαρικα και μου αρεσε . αλλα μετα με απογοητευσες . Πιο ανουσιο κατεβατο δεν περιμενα να δω. τι με νοιαζει εμενα τι φορας σπιτι σου ? επι της ουσιας εχεις να πεις κατι ? συμφωνεις στο να κυκλοφορουν οι γυναικες ντυμενες ομαδικα το ιδιο , κακασχημα θυματα μιας τρολιας που την ονομασαν μοδα , σαν τον λοβοτομημενο μιμητικο καρναβαλο zombi ? Γυναικες , ολα αυτα δε σας τα λεω για να σας τα χωσω , σας αγαπω . αλλα για να ξυπνησετε . Και τελος , συγνωμη που στο χαλαω . αλλα να ξερεις , πρωτη φορα γραφω εδω μεσα.
Φίλτατε Tigra*, τι να ειπωθεί επι της ουσίας? Ότι έχυσες χολή για ένα ανούσιο θέμα? Το 'βγαλες από μέσα σου, χαλάρωσες, και -εκτιμώ ότι- οι γυναίκες που τόσο αγαπάς, θα γράψουν την άποψη σου ...εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Μιας και είσαι τόσο επικριτικός, ίσως σε ενδιαφέρει να γνωρίζεις μια σχετική Κινέζικη παροιμία που λέει: "εάν κουνάς πολύ το δάχτυλο προς τους άλλους, το δάχτυλο μπαίνει στον κώλο σου". Είναι γνωστός ο κυνισμός των Κινέζων εξάλλου. * θα υποθέσω από το τουτού, μιας και δε σε κόβω για αιλουροειδές.
Ανουσιο το θεωρεις εσυ . αυτο ηθελα να εξομολογηθω κι αυτο εκανα . δεν καταλαβα , θα με λογοκρινεις ? η πλειοψηφια κατανοει και επικροτει αυτο που λεω κι αυτο μου αρκει . οι υπολοιποι ελαβαν το μηνυμα κι αυτο με ικανοποιει επισης.
Σουπρίμ, εγώ πάντως απολαμβάνω τα σχόλια σου. :)Γενικότερα, τείνω πλέον να διαβάζω περισσότερο τα σχόλια, και εάν αυτά έχουν ενδιαφέρον διαβάζω και την εξομολόγηση.