ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.9.2017 | 01:18

Περίεργο...

Πριν λίγο γύρισα σπίτι. Μένω σε ένα μικρό ήσυχο στενάκι. Είδα δυο νεαρούς αγκαλιά να φιλιούνται.Μου πήρε μερικά δευτερόλεπτα να καταλάβω οτι είναι κατι φυσιολογικό.Ομολογώ οτι εικόνα αρχικά με ξένισε.
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι κακό που σε ξένισε αρχικά. Είναι εκτός της νόρμας σου.Μπράβο στα παιδιά που ήταν διακριτικοί και πήγαν στο στενάκι (ή απλά μπορεί νa έκατσε εκει η φάση, whatever).
Γιατι ειναι φυσιολογικο; Επειδη ετσι σου ειπαν; Σκεψου οτι και οι γκει νιωθουν περιεργα οταν βλεπουν αντρογυνα να φιλιουνται. Δικαιωμα του καθενος να εχει την γνωμη του και να αντιδρα οπως νιωθει μπροστα σε τετοια θεαματα. Αρκει να μην ενοχλει τους εμπλεκομενους ψυχικα ή σωματικα.
Και οι σχιζοφρενεις, οταν ακουνε φωνες στο κεφαλι τους και παθαινουν κρισεις, ετσι νιωθουν. Υπερβολικο το παραδειγμα, δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις, αλλα θελω να πω οτι καθε ενεργεια μας εχει εναν αντικτυπο. Δεν υπαρχει παντα ξεκαθαρο λαθος ή σωστο.
erether, έτσι όπως το λες είναι σα να θεωρείς ότι δεν είναι φυσιολογικό οτιδήποτε ξένο προς τη δική μας συμπεριφορά. Το δε παράδειγμα με το σχιζοφρενή, είναι εντελώς άσχετο κ όχι απλώς υπερβολικό.
Ναι οντως. Δεν το θεωρω απολυτα φυσιολογικο ή να το πω αλλιως το θεωρω αρκετα περιεργο. Ομως δεν ειναι δυνατον να στιγματιζομαι για αυτο ή να με κρινουν μονο για αυτο. Εχουμε φτασει στο αλλο ακρο πιστευω. Με χαρακτηρισμους τυπου "ομοφοβικος" και "γουρουνι". Αποδεχομαι τους γκει, εχω κανει παρεα και με καποιους, δεν εχω κανενα προβλημα. Και με τους κολλητοςυ μας διαφωνουμε σε καποια θεματα, αλλα τα κανουμε περα γιατι μας ενωνουν πολλα περισσοτερα.
Στην προκειμένη περίπτωση λοιπόν τί ακριβώς είναι αυτό που θεωρείς μή φυσιολογικό (ή όπως λες όχι απόλυτα φυσιολογικό); Δεν έχω πρόθεση να σε στιγματίσω ούτε να σε χαρακτηρίσω μή φυσιολογικό.