ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2017 | 11:23

θα

Απορριπτατε έναν άνθρωπο μόνο ηλικιακής διαφοράς ; γνώρισα ένα αγόρι αρκετά μικρότερο μου και δεν ξέρω τι να κάνω. Να μην το προχωρήσω καθόλου η να βγω μαζί του και αν δω πως όντως δεν έχουμε κοινά να μην το συνεχίσω ;
14
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω καταρχήν με την Καραβάν σε όσα γράφει παραπάνω. Ενώ θεωρητικώς δεν υπάρχει θέμα, θα σου έλεγα ότι όντως μπορεί να μην υπάρχει, όπως είναι ενδεχόμενο εκείνος ακριβώς λόγω διαφοράς να σε βλέπει εξαρχής με ημερομηνία λήξης. Αν είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις με τα ενδεχόμενα (τα οποία και με μεγαλύτερο άντρα υπάρχουν) προχώρα ακάθεκτη.
Εχει μπροστα του σπουδες,στρατό, εξεταστικές, επιρρεπής ς ακομη στη γνώμη των δικων του,δεν θα εχει χρήματα δικα του,δεν εχει μεταφορικό μεσο κ λογικα δεν μπορει να σου προσφέρει αυτα που θελεις.Υ.γ το αστειο με το οτι θα βλεπει κρυφα πορνο παραλιγο να το πετυχω
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση: αξιολόγηση ρίσκου κάνεις; Πρόκειται για χρηματιστηριακή επένδυση; Δεν έχετε βγει καν ένα ραντεβού και κάθεσαι και σκέπτεσαι τι θα γίνει στο μέλλον;;; Μπορεί να σε απορρίψει εκείνος μετά το θεωρητικό ραντεβού και να μην σχετίζεται καθόλου με την διαφορά ηλικίας άλλωστε. Μην θεωρείς τα πράγματα τόσο δεδομένα. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν έρχονται με manual. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις. Κι αν δεν ρισκάρεις και λίγο δεν θα ζήσεις.
Καραβάνα τώρα θα γενικεύσω, αλλά οι περισσότερες γυναίκες είναι risk averse εκ φύσεως (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα)... έχει υπέρ και κατά αυτή η στρατηγική.
To θέμα είναι πώς ορίζεις το "αρκετά μικρότερο". Γιατί έχω ακούσει (κατ' εμέ παράλογο) ότι και ένα μήνα μικρότερος να είναι απορρίπτεται αμέσως. Από την άλλη όλα είναι θέμα των προσδοκιών που έχει κάποιος για μία σχέση τη δεδομένη στιγμή της ζωής του, πώς αισθάνεσαι των άλλον όταν είσαι δίπλα του και μιλάτε αλλά και εμπειριών (και δεν εννοώ σεξουαλικών απαραίτητα). Αν τα δύο πρώτα συμβαδίζουν ή τουλάχιστον συγκλίνουν προς τη κοινή κατεύθυνση, έχεις καλύψει πολύ μεγάλο κομμάτι του δρόμου (ειδικά αν ο άλλος είναι fast learner και ως μικρότερος και δη αγόρι φυσιολογικά θα υστερεί, αν σε ανησυχεί αυτό). Για μένα όντως τα 1 - 2 (ημερολογιακά) χρόνια διαφοράς είναι μια χαρά διαφορά και θα πάρεις και θα πάρει πολλά στα πλαίσια μιας σχέσης. Από εκεί και πάνω πάλι μπορεί να κάτσει κάτι, αλλά θα έχει πιο πολλές πιθανότητες να είναι έντονα παροδικό παρά βιώσιμο. Εγώ θα έλεγα να βγεις μαζί του χωρίς προκατάληψη (από όσο καταλαβαίνω από αυτό που μου βγάζει το κείμενο σου σαν αίσθηση πρέπει να είστε στη ζώνη 20-30, οπότε ούτε βγαίνεις με το παππού σου ούτε με το αδελφάκι σου για να φοβάσαι !!) και αν δείτε ότι ταιριάζετε (εντάξει βασικά εσύ θα το δεις) γιατί όχι να προχωρήσετε χωρίς βιασύνες. Δώστε χρόνο στην επικοινωνία σας αν τσουλάει και στροφάρετε όταν έρθει η ώρα χωρίς άγχος.
Ίσως φανώ απόλυτη αλλα καλύτερα να μην ασχοληθείς αν είναι αρκετά μικρότερος. Και ώριμος να δείχνει δεν έχει ωριμάσει το μυαλό του και οι εμπειρίες του αλλά μόνο ο λόγος του. Οπότε μπορεί να σε μπερδέψει αυτό. Αν δεις και μια άλλη εξομολόγηση με μια 25 και αυτός 20 θα καταλάβεις τι εννοώ. Θέλουν να περνάνε καλά και μόλις σοβαρεψει το πράγμα δεν είναι εκεί για σένα. Αυτό μπορείς να το δεις και σε άλλες ηλικίες βέβαια. Και σε 30αρηδες. Αλλά αν είσαι σοβαρή κοπελα μην διαλέξεις τον μικρότερο αλλά έναν ώριμο μεγαλύτερο.