ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2017 | 11:10

Ένας όχι και τόσο συχνός προβληματισμός

Είμαι πολύ ψηλή κοπέλα,με υπερβολικό ύψος και για την ηλικία μου και για μια γυναίκα γενικότερα και είναι το μόνο θέμα μου.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φαίνεται φυσιολογικό όταν ο άντρας είναι ψηλότερος ,ντάξει θα μου πεις είναι πιο όμορφη εικόνα από την αντίθετη την οποία κοιτάνε κάπως.Εξαιτίας αυτού του ταμπού που υπάρχει νιώθω άσχημα γι'αυτό το θέμα.Οι άντρες με φλερτάρουν αλλά μέσω του facebook όπου το ύψος μου δεν είναι ξεκάθαρο.Από κοντά ελάχιστοι,κι όχι ότι εγώ δεν προσπαθώ και κάθομαι σαν αγγούρι αλλά όλοι αντικρίζοντας το ύψος"τρομάζουν".Εξαιτίας όλων αυτών των περιστατικών που μου έχουν τύχει,όταν βγαίνω έξω δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση και σίγουρα αυτό αντανακλάται.Ξέρω ότι όσοι δώσετε σημασία θα σχολιάσετε ότι δεν έχουν όλοι κόμπλεξ και τέτοια,όλα αυτά τα ξέρω και ευχαριστώ όσους ασχοληθούν απλά ήθελα να το βγάλω από μέσα μου με κάποιο τρόπο.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το ύψος σου θα έπρεπε να σου δίνει αυτοπεποίθηση και όχι να σε ρίχνει.Και μην αγχώνεσαι,ακόμα και 1,80 να είσαι υπάρχουν πολλοί ψηλοί άνδρες εκεί έξω.
Τι υψος εχεις?Σε καταλαβαινω,αν και δεν ειμαι πολυ ψηλη 1,75 βλεπω πως οι αντρες κομπλαρουν κατα καποιο τροπο.Εχει τυχει αντρες πιο κοντοι απο μενα να με κοιτανε απο πανω μεχρι κατω λες και ειμαι γιγαντας.Αλλα επειδη ειμαι" νταρντανα" στα κιλα οι περισσοτεροι που γνωριζω ειναι λιγο σα πινεζες διπλα μου.Αν εισαι πανω απο 1,80 θα δυσκολευτεις πολυ.Γιατι οπως και να το κανουμε ο μεσος ορος των Ελληνων στο υψος ειναι δεν ειναι σε πολυ ψηλα επιπεδα.
Οι αληθινοί άντρες δε μασάνε από ψηλότερες γυναίκες. Η ψηλότερη γυναίκα είναι τρόπαιο για εναν πιο κοντό. Πίστεψε με, αν ένας κοντός σε φοβάται ΔΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Και ο προβληματισμός σου προκύπτει συχνα εδώ. Σιγά τα ωά.
Πολλοί άντρες αισθάνονται δυνατότεροι έχοντας δίπλα τους μια πιο μικρόσωμη κοπέλα. Μπορεί και έτσι να το έχουν στο κεφάλι τους - κάτι που φαίνεται αργά ή γρήγορα στη συμπεριφορά.Δε θα έπρεπε να αισθάνεσαι ανασφάλεια γιατί, αν και το 1,87 μ. που αναφέρθηκε πιο πάνω ίσως να είναι υπερβολικό σαν όριο για τα ελληνικά δεδομένα, υπάρχουν και όσο πάει θα υπάρχουν πολύ ψηλά παιδιά (έχεις δει τις νέες γενιές), ώστε εάν κι εσύ έχεις το ανάλογο "κόλλημα", να μπορείς να βρεις πάντα κάποιον "στα μέτρα σου".
Η (πικρή) αλήθεια είναι οτι πολλοί άντρες φοβόμαστε την σχέση με μια ψηλή, ή έστω και ψηλότερη γυναίκα. Κυρίως γιατί έχει αποτυπωθεί σε πολλές γυναίκες η άποψη οτι ο άντρας πρέπει εξ ορισμού να είναι ψηλότερος, ή απλά ψηλός (187 τουλάχιστον).Οπότε ενας κοντός άντρας, ουσιαστικά θα φοβηθεί οτι σε πρώτη φάση θα απορριφθεί με κακό τρόπο. Μετά θα σκεφτεί οτι πολλοί (και ίσως οι φίλες της κοπέλας) θα την παροτρύνουν να τον χωρίσει.Βέβαια το ψηλό και το κοντό είναι και υποκειμενικό μερικές φορές (άλλοι θεωρούν το 170, το 175, το 180, το 185 κοκ) ως όριο. Προσωπικά θα έκανα σχέση με μια γυναίκα δεκα ποντους ψηλότερη (είμαι 172). Αλλά σε μεγάλη διαφορά (π.χ. κάποια με ύψος 195) θα ήταν δύσκολο για μένα, τουλάχιστον στην αρχή, αλλά αν το ζευγάρι είναι δυο δυνατοί άνθρωποι πιστεύω θα τα κατάφερνε.Επιπλέον, αν ασχολείσαι (όσο κλισέ κι αν ακούγεται) με μοντελινγκ, μπάσκετ, αθλητισμό γενικά, ίσως κάποιοι να "φοβηθούν" τα άλλα αρσενικά, όχι αδίκως βέβαια. Εν πάσει περιπτώσει, αν σου αρέσει κάποιος ο οποίος δεν είναι πιο ψηλός από 'σενα, μπορείς να μιλήσεις με τρόπο μαζί του για το θέμα του ύψους, ώστε να του δώσεις μια αυτοπεποιήθηση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ