Βενιζέλος: Η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα

Βενιζέλος: Η κοινωνία δεν αντέχει νέα μέτρα Facebook Twitter
1

Αντίθετος στο ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων δημοσιονομικών μέτρων εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους της τρόικας, όπως επισημαίνουν κύκλοι του κόμματος.

Σύμφωνα με διαρροές από την Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως αν υπάρξουν αποκλίσεις στους στόχους αυτές θα πρέπει να αντιμετωπιστούν από αναπτυξιακού τύπου παρεμβάσεις, ενώ υποστήριξε πως η εικόνα της Ελλάδας είναι καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν αφού έχει διαμορφωθεί ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον για τις επενδύσεις.

Στη συνάντηση δεν συζητήθηκε εκτενώς το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που σημειώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τις διαρθρωτικές αλλαγές στη δημόσια διοίκηση, στην κατεύθυνση της αξιολόγησης και της κινητικότητας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια